• Jurki
    24.2k
    Ljpv ih brani.

Nasli se ljigavci svi u istom đavoljem kolu.
  • flajšmašina
    324

Znam iz prve ruke da je Pavlek za vrijeme korone, imao osobnog vozača, koji mu je više puta dnevno furao klopu iz jednog elitnog zagrebačkog restorana. Kuharu je nudio plaću od 3k€ da radi samo za njega.
  • gledatelj
    1.3k
    Žalosno je da nas sport počiva na volonterima koji rade sa djecom i gube svoje vrijeme preko tjedna i vikendima i krpaju se sa loptama, kombijima, dresovima. I onda vidis kakva se lova troši na vrhu i kako, užas.
  • Jaro
    11.9k
    od Janice i Ivice s Antom po satorima - do vila na Ibizi… Pa ovi su u skijanju zamracili love vise nego Mamic u Dinamu… Zalosno…
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Kakva spektakl od tekme izneđu Magdeburga i Fuchse Berlina. Naš Mandić sa 11 obrana donio preokret i pobjedu Magdeburgu. Dogodine će mu suigrač biti i Kuzma. Znači dva Hrvata će čuvati gol najboljeg kluba na svijetu, a repka je mirna idućih 10+ godina. :fire:

Šteta što se kod nas prati samo repka, a mali broj ljudi prati klupski rukomet. Većina javnosti valjda misli da klupski rukomet postoji samo u domaćoj jednostranoj ligi i kad Zagreb igra LP. Liga prvaka i bundesliga su vrhunac klupskog rukometa i većina onih koji kritizraju rukomet vjerojatno nisu nikad pogledali neku tekmu tipa ovu danas između fuchsea i magdeburga nego kvalitetu sporta mjere po tekmi npr. zagreb trogir ili nexe sesvete. A nije da nije dostupno, liga prvaka redovito na areni, a bundesliga na sportklubu. Mislim da bi više ljudi u Hrvatskoj pratilo klupski rukomet, barem onaj europski, kad bi pogledali neku tekmu bundeslige ili lige prvaka. Ovako većina zna samo za premijer ligu u kojoj se odmah na početku sezone zna prvak i onda to nitko ne gleda. Ali nije to problem samo rukometa, u Hrvatskoj i jedna košarka ima popularnost samo kroz nba, dok jako malo ljudi prati euroligu a kamoli jake europske lige poput španjolske recimo. Premijer ligu prate neš sitno samo Zadrani, Šibenčani i Sinjani, ostalo jako slabo.
  • gledatelj
    1.3k
    Inače za naš dvojac u Magdeburgu je vjerojatno zasluzan i treći nas Hrvat tamo. Naime Dino Spiranec je trener golmana tako
  • Crni86
    20.7k
    cudna je to cijela prica, tereti se Pavleka da je zamracio, a uhvacen je covjek na granici sa 150k i popisom za podjelu tih para… taj dio se nekako izgubio u natpisu medija zadnjih dana

Sve smrdi da se zapravo ljude placalo na crnjaka, a da je Pavlek onda vjerojatno uzeo i sebi dio kolaca.

Ovo placanje na ruke nazalost u hrvatskom sportu nije nista strano. Upitan je tu i HOO, dajes nekom xy novaca a ne trazis ga dokaze na sta je novac tocno potrosen. Sve smrdi da su svi sve znali, samo je Pavlek nekome krivome stao na zulj u zadnje vrijeme pa kako kod nas to ide je bacen pod kamion.
  • rokikaciga
    12.7k
    Navodno je 5 milja "zapelo" na putu do Pavleka u nekoj ino firmi. Pa nije to 50 tisuca, to je 5 milja. Skoro cijela 2.HNL se financira cijelu godinu s tom lovom :lol:

Mislim da je istina negdje izmedu ovog kaj se prezentira u javnosti i ovog kaj si ti rekao. Pa i Kostelicima su se nosili ti novci. Placanje na crno + pohlepa Pavleka. A onaj Glavic je sve znao a proci ce neokrznuto. Navodno su ljudi polagali i podizali stotine tisuca eura u njegovo ime jos i prije Pavleka.
  • Crni86
    20.7k
    ma izvlacis lovu po malo. Velike isplate privlace pozornost.

Pavlek je sigurno uprljo ruke. Samo mislim da nije sve sebi uzeo, nego je vjerojatno vecinu love savez koristio za placanje na crnjaka. Koliku “proviziju” za to si je Pavlek uzeo je trenutno pitanje.

Samo mi je zanimljiv tretman medija gdje se izvlace vile i torbice, a taj popis te placanje na crnjaka i zapravo glavni problem hrvatskog sporta se ne spominje… jedan Ivica Kostelic ti je na jebenom popisu za placanje na crnjaka…. Kad ce se placanja u hr sportu pocet odvijat na legalan nacin smanjit ce se i rupe za buduce Pavleke…

Kad nadodas na to i Snjeznu kraljicu koja je tada bila pa uvijek postenog nam Bandica…

Upitno je ovdje i stajaliste hoo-a koji tvrdi da ne moze provjerit na sta savezi trose njihov novac… imam neke poveznice vani sa sportom i znam jako dobro da se za svaki cent drugdje trazi razlog i dokaz na sta se potrosilo.
  • emilperska
    15.3k
    Revidirao ih je B4 točnije famozni PwC gdje se unazad 5 godina izmijenilo 3 glavna partnera baš na potpisu HSSa i NITKO NIJE NIŠTA POSUMNJAO. Svake godine čisto mišljenje.

Imaš prihode 7m-10m EUR u prosjeku, a nestalo je cca 30m EUR u 6 godina kroz off shore račune banaka i račune za fiktivne usluge, kako si mogao NE VIDJET NIŠTA.
    U Dinamu je revizija (manje renomirana) izjebala cijeli odjel financija i Manenicu oko krivog razgraničavanja bonusa od Guardiola i Olma i dobili su ograničenje radi kojeg ih od 5 banaka, 4 jebe radi tog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.