• Thor
    2.3k
    mi od 50+ volimo malo postajat po stolcima :victory: :lol:
  • Sajla
    19.4k
    Neka stolica ali nek budu sklopove. Nije loše sjesti malo u poluvremenu ili ako se dođe malo ranije na stadion.Oluja

mislim da budu to sjedalice koje su ili u upotrebi ili su zaključane u sklopljenom položaju, ovisno o tekmi, a ne da se digne/spusti ovisno o tome koliko te bole noge ;)
  • Pacho
    16.3k

Za vas stare prdonje bi trebalo grijane staviti
  • Thor
    2.3k
    nije dobro za prostatu bas da ti prdu stalno grije, mozda ni za hemice :lol: iako ak bas moras na hladnom bas sedit nije ni to dobro. :lol:
    Tak da predlazem neko puhanje toplog zraka povremeno iz podrucja nogu ak nije problem ugradit za nas srare prdonje. A i da se malo mozemo usrat i postajat :grin:
  • jedan u nizu
    17.8k
    Za vas stare prdonje bi trebalo grijane stavitiPacho

Zlobnici bi rekli, dok se novi Maksimir ne napravi, svi cemo mi biti stare prdonje :snicker:
  • R13S61
    478

Pa ovo ćeš imati :cool:

Jedan od uvjeta u natječaju:
    Screenshot-2026-03-22-21-05-00-12-40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
  • Thor
    2.3k
    :lol: tesko bi on nekaj vise zgijal :lol:
  • Droljo
    26.5k
    Zlobnici bi rekli, dok se novi Maksimir ne napravi, svi cemo mi biti stare prdonjejedan u nizu

To bih i ja rekao a nisam zlobnik :joke:
  • crophantom
    3.6k
    kaže Bačić da bi prema njihovim (vlade) planovima novi Maksimir trebao biti gotov do kraja 2031. godine.
    To se iz novog roka o početku gradnje 2029. dalo i pretpostaviti, tako da ako sve protekne idealno, mi bi mogli krenuti igrati na njemu od početka sezone 2032./2033., znači 5 i pola sezona na Kranjči.
    Kažem u idealnom, pod pretpostavkom da se 100 stvari ne sjebe i zakomplicira u procesu.
  • Dinamosaur
    3.1k
    To se iz novog roka o početku gradnje 2029.crophantom

ispravak netocnog navoda :halo:

Bacic ponavlja: pocetak gradnje pocetkom 2028 a kako bi sve skupa bilo dovrseno do 2031
  • deda
    44.6k
    Nema šanse da gradnja krene prije 2029.
  • crophantom
    3.6k
    a nek se dogovore on i Tomica, kaj da ti kažem. A i u članku kojeg ja čitam toga nema:

Što se tiče stadiona Maksimir, rekao je da bi novi stadion trebao biti izgrađen do kraja 2031. godine. "Prema našim planovima i rokovima, naš je plan da se do kraja 2031. izgradi novi stadion na Maksimiru", rekao je Bačić.

uostalom, da se počne graditi početkom 2028., koju će vražju mater raditi 4 godine do kraja 2031., pa ne grade Bernabeu novi.
  • Dinamosaur
    3.1k
    isao sam prevrtit snimku(hrt4) kaj su pricali na sjednici Vlade, definitivno je ovako kako sam napisao. I takvu Odluku su izglasali.

A mi se samo mozemo nadati da ce se toga i pridrzavati
  • crophantom
    3.6k
    onda nek se i Bačić dogovori sam sa sobom, ne samo s Tomicom.
    A uostalom, kak je @deda reko, nema Boga da se u idućih godinu i 8 mjeseci provede ovaj natječaj + žalbeni rok, izrade glavni projekti + žalbe + dozvole, provede natječaj za izvođača + žalbe i uvede izvođača u posao (a vjerojatno sam nešto i zaboravio).
    To bi sve trebalo teći ne ko po špagi, nego abnormalno brzo, da se niko na ništa ne žali pa da bude spremno da se počne graditi na početku 2028.
    Nema šanse
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube