• Krizy
    70.3k
    Zanimljivo je, pak, da je poziv u alžirsku reprezentaciju dobio Ismaël Bennacer, za prijateljske dvoboje protiv Gvatemale i Urugvaja.

Međutim, u dogovoru s izbornikom, Bennacer je izabrao ostanak u Zagrebu te će propustiti ovu reprezentativnu akciju. Vratio se nedavno, gotovo dva mjeseca nakon ozljede, odigrao dionicu protiv Lokomotive i procijenio je da mu je sad važnije trenirati u Maksimiru i vratiti se u formu da bi ponovno izborio mjesto u prvih 11 Dinama.

I na taj način se pripremio za nastup na Svjetskom prvenstvu. Dakle, Bennacer je ostao trenirati s momčadi i za utakmicu s Osijekom će dodatno zaoštriti konkurenciju u veznom redu.

Za razliku od Bennacera njegov sunarodnjak Mounsef Bakrar ovaj put nije dobio reprezentativni poziv, njemu borba za odlazak na SP tek slijedi.

[Germanijak]
  • grba
    644
    Cudi me da Bakrar nije dobio poziv a bio je na Africkom kupu, nakon toga igra dosta dobro
  • Pacho
    16.2k
    Mozda su doznali u savezu da je glasao za dres s katedralom
  • skener
    7.7k
    Doduše, iz kluba se još nitko nije oglasio, nema službene potvrde, jer još se ne zna točno o čemu se radi, međutim, istina jest, Bennacer je opet ozlijeđen. U pitanju je koljeno, zaradio je tu ozljedu na treningu, navodno nije u pitanju prednji križni ligament što bi značilo višemjesečnu stanku, ali svejedno, kad je koljeno u pitanju... Teško je očekivati da će tako brzo na teren, moglo bi ga čekati ponovno još nekoliko tjedana pauze

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/nova-ozljeda-bennacera-ceka-ga-nova-pauza-hoce-li-jos-igrati-za-dinamo/159496
  • rakurs
    2.8k
    Ideja je bila odlična, možda nam je otvorila i neka vrata u budućnosti, ali nadam se da je ovdje priči kraj. Da nećemo slušati o tome hoće li ga Boban pokušati zadržati na ljeto i slične priče, jednostavno nema smisla. Dao je svoj doprinos, koliki god on bio, ali s ovom ozljedom sva daljnja priča staje. Nikad neću zaboraviti tu večer kada sam se s pet piva u guzici vratio doma, vidio objavu Fabrizia i cijelu noć razmišljao o tome kako će izdominirat ligu. Jbga.
  • Jurki
    24.1k
    bolje se roditi bez kurca, nego bez srece.

Bez obzira kaj nije puno odigral, pozitivno je to kaj se na primjeru Bennacera pokazalo da zelimo i mozemo dopeljati igraca takvog kalibra.
    Definitivno sjajna stvar za renome kluba i ne sumnjam da nam bu to u buducnosti otprlo neke nove opcije.
  • ElDorado
    10.5k
    Pa fakat koji kurac ?!
  • DiddyGuela
    5.8k
    Ne zelim biti seronja ali pricao sam o ovome jos prije par mjeseci pa me tada jedan forumas uvjeravao kako Bennacer nema problema sa ozljedama iako kada bacis pogled na broj utakmica koje je propustio zadnjih par sezona prije dolaska kod nas... sve ti je jasno.

No dobro, vjerujem da je svima u klubu ovaj transfer bio skola. Probalo se, nije proslo, popusili smo dosta novaca koje smo mogli uloziti pametnije, jebiga.

Ovo ide u rubriku "Nowotny". I nadam se da nam ubuduce ovakvi transferi vise nece padati na pamet. Bennacer je predobar igrac da bi dolazio u Dinamo, osim ako nema ozbiljan problem pa smo mu bili zadnja slamka spasa da se pripremi za AFCON I SP.
  • CastAway1986
    5.6k
    Klasa ,jedno od najvecih imena koje je ikad došlo u HNL ali igrac sklon ozljedama i nadam se da tu padaju sve price o mogucnosti da ga se zadrži a i sigurno bi trazio bogovsku placu.
  • ZG plavi 01
    17
    Ja sam naravno kao i 99 posto ljudi bio za njegov dolazak i drago mi je da je dosao, ali nazalost, mi nismo dobili od njega ono kaj smo mogli. Dosta ljudi kaze da nam je digao reputaciju, ali ja zbilja uvjeren da malo van Hrvatske i Alzira zna da je on dosao u Dinamo posto nije igrao Europu. Mozda da je igrao Europu bi to drukcije bilo.
  • emilperska
    15.3k
    Ideja i namjera su bile dobre. Probalo se, dali smo 2m EUR za gotovo i ništa i to je to. Tko radi taj i griješi, samo je bitno da se ne ponovi tako skoro jer nije da nam 2m raste na drveću i da ih palimo..

Simbolično je da se sve ovo događa gotovo 20 godina nakon Nowotnya. 2006. i 2026. Obrazac je bio isti, rješenje je ispalo slično..
  • ElDorado
    10.5k
    Nowotny je prije svega bio čisti rikverc tak da to ne bi uopće uspoređivao, mislim da je to neusporedivo.
    Namjera je bila korektna. Uostalom one je odigrao u Marseillu čini mi se cijelo proljeće. I ne znam zakaj spominjete 2 milje. Posudba je besplatna, pokrili smo 1/3 plaće koliko znam. A navodno je imao 4 milje u Milanu.
    U svakom slučaju odlična namjera, ali ozljede jebatga.
  • Crusades
    22.9k
    T.N. je ovu vijest saznao od dvojice menadžera iz neformalnih krugova... ne bi mu vjerovao da napiše da je vani dan, pogledao bi rađe prvo kroz prozor.

A i pretostavljam sa su dobili sigurno 3 dana slobodno, po tome je danas prvi trening, di se onda ozljedio?
  • emilperska
    15.3k
    To sta je od Nowotnija završilo u rikvercu, a što nije to nek Uskok dokazuje jer ovako pričamo o rekla kazala. Ne sumnjam da postoje ozbiljne intencije da je najdraži Jens odigrao s ZM juniorom dupli pas i oštetio nas za XY iznos.

Ali govorim igracki, covjek dosao kao njemački reprezentativac sa SP gdje su treci bili. Kao igrac Dinama je bio pozivan u repku na 2 reprezentativna okupljanja (vise nikad nismo imali njemackog reprezentativca). Igrački je on za nas ispao flop isto kao i Bennacer, a dosao je sa slicnim pedigreom.
    Jbg, probalo se kao što se i sad probalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.