• NerminB
    1.1k
    Jel ima negdje snimak cijele tekme?
  • Sajla
    19.3k
    Sad došao doma pa prevrtio malo snimku i izjave poslije utakmice. Đulvat o osvajanju kupa: nije to zadnji strateški cilj, strateški cilj je igrati final four lige prvaka i osvojiti ga.

To su riječi koje želim čuti, ambicija i hrabrost, ne potcjenjivati same sebe nego ciljati visoko. To ne mora biti cilj za sutra, ali raditi na tome da tvoj klub dugoročno dosegne tu razinu - jedino tak se ide naprijed.
  • plavi72
    2.4k
    Ti si ponos Zagreba ...
    :heart: :heart:
  • danguba
    12
    dobar komentar spikera kad je krenulo s žutog, skidajte se purgeri...

sve u svemu odlična večer u Draženovom domu, vjerujem da za vikend ide još 1 dan za pamćenje.
  • Droljo
    26.4k
    dobar komentar spikeradanguba

Koji?
  • danguba
    12
    nešto u stilu molim sve u dvorani da poslušaju Bad Blue Boyse
  • NKDZ86
    7.9k
    odlična tekma ,odlična atmosfera, bbb su 6. igrač bez premca, kapa dolje .
    i pohvale dj-a na kraju, lijepo ga je metnuo
  • criticus
    6.8k
    Đulvat o osvajanju kupa: nije to zadnji strateški cilj, strateški cilj je igrati final four lige prvaka i osvojiti ga.Sajla

Samo da nadodam, ovo nije ništa novo. Sjećam se da je jednom prilikom (neki je podcast bio) iziritiran stalnim pitanjima zašto nemamo stranaca odgovorio u stilu: "Kako ćemo mi platit stranca s kojim ćemo osvojiti ligu prvaka?" Rezon mu je bio, mi nemožemo platit nekog kog mogu Portugalci i Španjolci, plus da i možemo neće ti doć. Mi ne želimo sugarddadya, želimo članski klub. Jedini način da osvojiš LP je onda da odgojiš svoje igrače i eventualno nagovoriš tu nekog iz HR i okruženja ovom pričom za manju lovu da ti pomogne. Nemožeš uzet 4 Rivillosa u primeu. A i to ti ne garantira.

A može li se s našima osvojit, pa reprezentacija je bila konkurentnija nego ikad. Odigrali su utakmicu sa Španjolskom i Argentinom na dva prvenstva di sam prvi put mislio ovo bi moglo bit ispod 3 razlike, da ne kažem da je na kraju skoro šokirana neka od tih reprezentacija.

Volio bih nać di je prvi put ovo izjavio, jer lako moguće da to bude najbolja vizionarska izjava u HR sportu, barem da konkurira.
  • flexXy
    3.2k
    Znam da se u skoli radi jako kvalitetno sa djecom, a i hns je dosta profesionalizirao te sustave natjecanja za klince tako da ocekujem da cemo bit sve konkurentniji spanjolcima i ostalima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet