• DerHerrKool
    403

Plus kaj se, brijem računalo na neki kontinuitet. Miško i on da nisi baš sve zamijenio.
    Al kurac, fakat je samo Miško trebao ostat i onda sagradi sve oko njega kak je na kraju i ispalo.
  • Filip 91
    2.3k
    Službena brojka; 4180 gledatelja.
  • Sibirski plavac
    8.4k
    Ovakav Dinamo koji melje protivnike jako podsjeća na onaj Bjelicin 2018 i 2019.

Još samo da takvi odlični nastupi budu najesen u Europi i drhtat će pred Dinamom mnogi, kao što su drhtali ne tako davno.

Nadam se spektakularnom dočeku na trgu u svibnju i još veću brojku ljudi nego na dočeku 2024. :heart:
  • Teofil Kateran
    4k
    Vjerujem da je današnja utakmica doslovno primjer kakav Dinamo želimo gledati u većini utakmica u HNL-u. Od samog početka smo stisli gas i nismo puštali, moglo je biti samo još više golova u mreži Lokomotive, a Livaković je mogao spavati na golu.

Veseli me ova dominacija i ovako visoke pobjede s puno postignutih golova u zadnje vrijeme. Nadam se da će se održati takav tempo i do samog kraja.
  • Droljo
    26.3k
    Osvrt na jučer
    Beljo ubija, Stojković potvrđuje klasu, Miško doktor primarius svemira, ona lopta lijevom na bakrara sa pola terena je savršenstvo (kod stojketovog gola). Dalić je retardiran.
    Kova, slobodno izvadiš mišića na 4:0, trebat će nam još.
    Enter
  • Paggini
    78.7k
    Livaković se neće kurca spremit za Svjetsko :meh:
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Bravo za igrače, trenera i stručni stožer. Odlična utakmica i nevjerojatna nadmoć.
    Pohvale Boysima na vrhunskoj atmosferi. Odlicna subota!
  • Nemrem igra Dinamo
    5.6k
    Kakav dan jučer... Na tribini teška romantika, opasno je mirišalo na 80-e, pogotovo prvo poluvrijeme bez bubnjeva, megafona/mikrofona, samo dlanovi i grlo!
    Najsmojakiji :strong:

A na terenu rapsodija, Livi upisal rekord, Beljo on :fire: i još jedan Kovin masterclass... Ali pohvala cijeloj ekipi, baš ih je gušt gledati :heart:

I za kraj, Jura u plavoj Tvornici, ipak Fanatics šalovi nisu bili jednokratni, haha
  • CrniGavran00
    7
    Uz sve pozitivno vezano za tekmu sa Lokosima htio bi se nadovezat na Matea Ercega, prije 2 tjedna je odsudio najbolju utakmicu u svojoj sudačkoj karijeri i to u derbiju na poljudu, nakon što je Kolarić odradio masakar na Rijeci u kup dvoboju. Jučer nakon što nije bilo pritiska na njemu jer je sve već riješeno, on je Dinamu iz igre uskratio 3 crvena kartona, Belcar je trebao dobiti žuti za prekršaj na Mišiću kod prvog Beljinog gola, čime bi njegov prekršaj u 25oj bio drugi žuti. Marko Pajač je trebao dobiti 2 žuta zbog prekršaja u prvom dijelu, ali okej ajde progledaš jedan kroz prste, ali kako nije drugi žuti namjerno igranje rukom u 16m? I treći crveni, odnosno jedini koji je dan na utakmici nakon 3 minutne VAR provjere, a ono moraš biti stvarno ili glup ili zao da ne daš odmah crveni.

Summa summarum, dajte nam strane suce.
  • Kepec
    9.1k
    Za penal mi je čak i jasno da nije vidio jer su mu taman igrači pokrili pogled pa ajde, ali ne pokazati direktni crveni gdje imaš savršen pogled na cijelu situaciju je kriminalno. SVI igrači su iza Ercega osim Jukića koji ruši Belju i Šituma koji je 15 metara od njih, dakle školski primjer crvenog i lik žuti izvadi. Iskreno se nadam da nas kradu namjerno jer odbijam vjerovati da profesionalni sudac može napraviti takvu grešku.

No pustimo njega, ovo kaj je Dinamo jučer odigrao je nešto predivno. Kada na temi imaš 16 strana i niti jedan negativan komentar čak ni "zašto ova zamjena, joj kako loše dodavanje, joj pali smo" onda znaš o kakvoj tekmi se radi. Mišićeva lopta lijevom prek pol terena je opis cijele jučerašnje tekme.

Svaka čast za ideju navijanja bez bubnjeva i mikrofona prvo poluvrijeme, čak su se i svi trudili iako je naravno teško uskladiti toliko ljudi. Kada su krenuli bubnjevi u drugom poluvremenu sam se naježio jer tek kad se navija bez bubnjeva shvatiš koja je razlika. I naravno svaka čast za koreografiju i šalove koji su jednokratni iako rijetko tko ih je zgužvao i bacio, uglavnom su se motali i stavljali u džep za uspomenu.
  • Gelipter
    4.5k
    Kao i protiv Slavena, tko nije bio puno je propustio. Prvo poluvrijeme navijanje bez bubnjeva teška romantika i odlična ideja. Vidim po prethodnim komentarima da sam u teškoj manjini kaj se toga tiče, ali prvo kaj sam pomislio na kraju prvog poluvremena je da mi je sve žao kaj budu u nastavku bubnjevi. :sweat: Napokon su svi navijali, pjevala se svaka pjesma od početka do kraja, pratilo se vođu koji je isto bez megafona derao glas. U redu, nije bilo do kraja sinkronizirano navijanje, ali čista emocija, fanatizam i angažiranost. Odlična ideja i sa svim koreografijama i dimovima di se elegantno i efektno prošlo kroz 40 godina grupe s jako puno simbolike i detalja, a tek slijedi još nastavak obilježavanja obljetnice.
    I onda na kraju pišanje po splitskim grobarima s obradom njihove pjesmice, ali s puno ljepšim tekstom.

Ja te volim, ja te volim, ja te volim Dinamooo!
    Dinamo Zagreb, ja volim Dinamo Zagreb! :heart:
  • Krizy
    70.2k
    Devet ligaških utakmica u drugome dijelu sezone.
    Osam pobjeda s po bar tri postignuta gola i remi protiv Rijeke bez golova.

Svaka čast igračima i treneru :clap:
  • Mr Anderson
    18.4k
    Jeli možemo do 90 bodova?
  • NKDZ86
    7.8k
    naravno da da. ko i beljo do 40 golova. samo jako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.