• Danko
    2.9k

Može i meni
  • don
    19.1k
    srpsko vijeće trebalo u zg organizirati neku tribinu o sudbini školjke. Pavasovic viskovic trebao nastupitiOmake

nije sigurno zbog toga.
  • Navijač Dinama
    11.9k
    Treba dobro forum pretrest, al mislim da smo za ovu tekmu najmanje ikad napisali/natipkali stranica i postova.

Pari mi negdje u glavi vrijeme možda kad Zona nije bila toliko popularna, tipa ovoliko stranica možda kad je mlađi Dalton bio trener pa faktor dobar da dio nije zanimalo utakmice i klub, a i broj članova tada na forumu općenito.
  • Peškaman
    8.9k

" Moj život je drukanje, bjezanje,skrivanje,plakanje, laži i to je sve,vi ste pičke tovarske..."
    Ako sam dobro razumio, na njihovu "Moj život je kockanje...".

Bravo Dinamo,šteta "samo" petarde.
  • Fan
    2.1k
    Masterclass od tekme, predivno za gledat.
    Boli me jedino što Šunta nije dobio barem dobrih 30 minuta umjesto Bennacera, totalno bezveze da on igra.
    Više fakat ne znam kaj bi mislio o Kovi, al mi smo druga ekipa u ovoj polusezoni, već 4 puta mijenjam mišljenje o njemu, tako da ću nastojat ne komentirat ga više dok god je trener Dinama, al ovo kaj gledamo nakon zimske stanke, osim Europe, je vrhunski.
  • Jurki
    24k
    Ovo je bilo klasično silovanje i izživljavanje koje zelim gledati svako kolo.
    Razocaran sam kaj nismo u danasnjoj utakmici dostigli proslogodisnji broj zabijenih golova.
  • Antisha
    893
    ako može i meni
  • kajjaznam
    417
    Samo naprijed, gazi sve do kraja...
  • IceMan
    4.1k
    Evo naše panjine na 20 golova u HNL-u.

Pozdrav svima koji su ga pokopali nakon 2-3 kola bez gola. :kiss:
  • Efes Pilsen
    15.3k
    Ko ce prezivit sad ovu repre stanku opet.. Taman smo na radnoj temperaturi
  • Common Sense
    1.4k
    Kurilovec je ove godine još i najbolje prošao na Maksimiru.
  • Mr Anderson
    18.4k
    Treba dobro forum pretrest, al mislim da smo za ovu tekmu najmanje ikad napisali/natipkali stranica i postova.Navijač Dinama

Jeli moguće da je puno forumaša bilo na stadionu nego inače?
    Ili sam sebe zavaravam?
  • Navijač Dinama
    11.9k
    mislim prije ovo drugo.

Da nas je Loksa zbuksala ili da je bilo tipa 0-0 do poluvremena, vjerujem da bi sad razgovarali na valjda 25.oj, 30.toj stranici teme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.