• Ivdzo11
    9.5k
    Imam bas original dres Marića iz 93/94 i obucem ga, dolazi Mara do mene: "Stari moram ti potpisati dres obavezno".... Pa sta mi vise treba :starstruck:

Inace svi smo iznenadeni odazivom, nadam se da je ovo samo pocetak jer Rama voli samo Dinamo
  • austrijanac
    10.5k

Trazim vec tri godine Marin dres za poklon dobrom prijatelju, cak sam i do Mare samog doso, sam je reko da ni sam nemre nabavit dres, kamoli za nekog drugog.

Pravo bogatstvo imas!
  • Kujtim Shalla
    9k
    @Ivdzo11golemo stari moj ,dres od Mare, neprocjenjivo. Ja sam od Kujtima tražio godinama ,i dalje tražim. Preko FB se čuo i sa Kujtimom ,kaže da je dao onom našem kolekcionaru Kreši ,da pitam njega . Kako da od čovjeka tražim kad onoliko toga ima . Pa i sam bih mu dao dres da ga imam. Tako da Kujtimov nema teorije da igdje više nađem. Odustao. A ti čuvaj to ko oči u glavi. Sad još potpisan. Dobro ti rekao brat @austrijanac, zlata vrijedan
  • Ivan0302
    1.5k
    Preporučujem ekipi na Facebooku sa upišu Ramski Vjesnik gdje ima 3 prelijepe fotogalerije iz Rame.

Svaka čast još jednom :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.