• NORTE
    12.2k
    Trebao bi Krasnodar, recimo zbog stadiona na rubu regularnosti, pokušati otkupiti domaćinstvo od GNK.gh0c

To bi odjeknulo :rofl:
  • Sljeme
    2.6k
    Nek im Hajduk kupi traktor, ionako su njihova filijala, a to i ne skrivaju.
  • Infinity
    16.6k
    Dinamo im je mogao kupiti traktor, Dinamu je tih 50-70.000 kuna nista.

Druga stvar je to sto Dinamo nije duzan nikome kupovati traktore. Nakon Rudesa se moglo javiti jos 20 zagrebackih nizeligasa i moliti za nesto od 50-70.000 kuna. Tu onda nastaje problem.

Treca stvar je to da ni Rudes nije duzan da zamjeni domacinstvo, ali je opravdanje s traktorom glupo. Kazi da neces zamjeniti jer zelis igrati kuci i jer u blatu imas vise sanse i zdravo. Smatram da cak nije ni regularno da Rudes Dinamu da domacinstvo samo zato jer im je Dinamo kupio traktor.
  • Sljeme
    2.6k
    Ta priča s traktorom je provokacija, niš drugo, a ti Čondrići su deklarirani tovari. Trener Carević, član DPH-a Zagreb, igrači Hajduka na posudbi... filijala.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Mišić i Lešković :gasp:
  • NORTE
    12.2k
    Palite traktore ide dinamomašina.
  • NORTE
    12.2k
    Mišić i Leškovićmarcio amoroso

Toliko o ozljedama.
  • Infinity
    16.6k
    Ne svidja mi se to da ce tek oporavljeni igraci istrcati na tako los travnjak.
  • NORTE
    12.2k
    Ne svidja mi se to da ce tek oporavljeni igraci istrcati na tako los travnjak.Infinity

Ma tek toliko da budu s ekipom u zapisniku, nema potrebe da izađu na blato.
  • Neki tip
    21.3k
    Ne vidim tko bi u ovoj postavi trebao igrati lijevog beka?

Edit: Burton prema Sofascoreu :confused:
  • Infinity
    16.6k
    Iskreno, malo sam bio brzoplet. Nisam ni procitao kompletan sastav. Vidio samo da Tolic igra, zanimalo me zbog predictora. Kako ste spominjali Misica i Leskovica mislio sam da su u prvih 11. Ovo s klupom je OK.
  • NORTE
    12.2k
    Ne vidim tko bi u ovoj postavi trebao igrati lijevog beka?Neki tip sa Zapada

Nema ga, trojica su nazad, a Stojanović će također ići naprijed.
  • deda
    34.1k
    Je, Bartol je i u Kc igrao drugo pol. na lijevom beku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.