• Mali Zeus
    20.4k
    Meni je super kak im je odjednom kao sinulo da je nesiguran stadion i da je u očajnom stanju, jebotepas donedavno su pričali o poljudskoj ljepotici, sad odjednom ruši sve, gradi novo.

Al dobro je, sad će se gložiti oko tog, jedni žele rušiti, drugi žele očuvati djelo slavnog arhitekta, proglasili stadion kulturnim dobrom i ku.ca nisu mrdnuli oko istog, da ga malo srede.
  • NORTE
    23.3k
    Poljud bi se kao zaštićeno kulturno dobro obnovio u 'prvobitno stanje' financiranjem 100% iz DRŽAVNOG proračuna.

DRŽAVA im daje na korištenje i izgradnju nogometnog kampa veliku parcelu koja se sada koristi kao golf igralište.

Nije im dosta, iako Grad Split koji je vlasnik Hajduga i oba stadiona nema novca da u ičemu sudjeluje, oni traže da im država izgradi dva nova stadiona u Splitu.
    Samo zato jer Grad Zagreb iz GRADSKOG proračuna plaća izgradnju jednog i pol novog stadiona kojih je sam vlasnik.

Žele srušiti stadione Park mladeži i Poljud pa izgraditi dva nova stadiona, da igraju na prvom dok se gradi drugi.

Vidla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.
    qNPqSR9.png
  • Droljo
    26.2k
    DRŽAVA im daje na korištenje i izgradnju nogometnog kampa veliku parcelu koja se sada koristi kao golf igralište.NORTE

To bi im i ja dao. Kakav golf kakve gluposti.
  • Li d1986
    340
    Zagreb ima 2 prvoligasa i 4 drugoligasa, dogodine se taj omjer vjerojatno mijenja i postoji potencijal za jos kojeg prvoligasa u buducnosti. Split ima tog jednog prvoligasa i nula drugoligasa. Vece su sanse da u buducnosti izgube i ovog sta imaju nego da dobiju novog. I sad kad se sve to zbroji i usporedi broj stanovnika postavlja se pitanje koji ce im kurac 2 stadiona?
  • Jurki
    23.9k
    Poljud bi se kao zaštićeno kulturno dobro obnovio u 'prvobitno stanje' financiranjem 100% iz DRŽAVNOG proračunaNORTE

Ovo je bitno.. "prvobitno stanje.
    Znaci kurac od skyboxeva, vip loza i kuraca palaca.

Ostat ce samo friško opiturani šekret s atletskom stazom.
  • Mali Zeus
    20.4k
    A bemti zar nije to hram nogometa ili kak je ono bilo?
  • Marktwain
    1.3k
    Jučer ljepotica, danas štraca. :rofl:
  • fakin
    3.4k
    često žene u dvadesetima koje su ljepotice sa 60 godina izgledaju kao "ružne stare babe"...
  • vlatkomarkovic
    3.4k
    Uživam, bas uživam, mi top dolje flop
  • BBBaranja
    4.6k
    Gostovanje protiv Vukovara opet ponedjeljak :meh:
  • Pacho
    15.9k
    Vijeće srpske manjine u Zagrebu održava tribinu o Poljudu. Govori Pavasović Visković.

U PRIVREDNIKOVOM domu u Zagrebu u utorak, 24. ožujka, održat će se tribina pod nazivom "Poljud - rušenje ili obnova?", na kojoj će se raspravljati o budućnosti jednog od simbola Splita. Događaj organiziraju Srpsko privredno društvo Privrednik i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreb.
  • Ritam Ulice
    2.6k
    oce i milorad pupovac? Fuj smeca odvratna
  • Pacho
    15.9k
    Ali kakvo je to uopce nakaradno pitanje? Da li srusiti kulturno dobro? Zgrozen sam tom tribinom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet