• Mali Zeus
    20.4k
    Zagreb i Budimpešta ne idu u istu rečenicu niti trebaju ići u njuBosskovitz

Tak je, mislim koliko god volio Zagreb razlika je baš velika, ogromna.
  • NORTE
    23.2k
    uz mogućnost primjene safe-standing sustava, odnosno sigurnosnih barijerajedan u nizu

Teško da postoji išta ružnije :vomit: i zato se nadam klasičnim stolicama.
    BlockWest-WSGTirol.jpg
  • fakin
    3.4k
    Gotovo sigurno ce ici te male ogradice na stajaćoj tribini
  • Hnlovac
    4.5k
    Stajaće tribine se mogu izvesti i ovako
    Safe-standing-area-fitted-with-rail-seats-(1).jpg
    Elegantniji, ali i puno racionalniji pristup jer se tribina može pretvoriti u sjedeću kad se igra natjecanje gdje nije dopušteno stajanje
  • fakin
    3.4k
    Pa kad se sjedne zar ne smeta ova ograda ispred tebe?
  • Denle
    132
    Sudeci po cinjenici da svaki Njemacki stadion ima vise-manje takav sustav safe-standinga - ocito ne smeta
  • Bosskovitz
    20.4k
    Teško da postoji išta ružnijeNORTE

Vrlo subjektivno. Meni safe standing izgleda odlično na navijačkoj tribini, odmah me sjeti na fotke onih engleskih stajanja u osamdesetima, baš jaka navijačka priča. Kad vidim ovakvu tribinu danas na stadionima, to je praktično garancija dobre atmosfere i redovito znak jednog zdravog, održivog odnosa prema nogometu i njegovoj kulturi.

Zapravo, točno ono kaj smo tu pričali: da imamo Maksimir na kojem će svaki Dinamovac pronaći svoje mjesto, od onog koji želi imati tribinu stajanje i derati grlo devedeset minuta do onoga koji želi pijuckati Macallan u svom privatnom skyboxu, sa svima onima koji su između ta dva ekstrema: kulture starog istoka, sektora za roditelje s djecom gdje je Plavko i tematika za njih, VIP mjesta, jeftinijih karata na gornjim etažama... mnoštvo opcija.
  • NORTE
    23.2k
    Schalke je to izveo na način da se ta silna količina željeza ne ističe baš toliko.
    FgUw4qaXoAQtGUA.jpg
    2450221402_1daec9976d_b.jpg
  • kajsitilud
    1.5k

giphy.gif

uzbuden sam na objavu natjecaja idejnog rjesenja. sve me strah kaj ce bit kad prvi put krocim na novi stadion.
  • Denle
    132
    U prvoj slici koju si objavio je stadion Rapida, u kojem je beton navijacke tribine obojan istom bojom koju imaju sjedalice, pa ruzno izgleda.

Naravno da je zeljezo neprimjetno ako je beton neobojan (siv)
  • NORTE
    23.2k

To je svakako i do toga što je tribina u boji betona, a ne obojena kao Rapidova.

Kako god tolika količina zeljeza je svakako šaka u oko, ali je bitno da to i estetski dobro izgleda, velikim kontrastom u boji tribine i boji željeza dobiješ jednu vrlo ružnu tribinu.

Zato bih volio da makar to silno željezo bude neke tamne boje ili tribina ostane siva ko beton.
  • Paulie
    830

ovo je slikano valjda 2h prije tekme ili na nekoj random prijateljskoj tekmi, rapidova tribina je inače jedna od jačih vizualno u europi.. imao sam i prilike bit tam na njihovoj ultras tribini i mogu reć da je komfor i akustika na najvećoj mogućoj razini

IMG_1851-scaled.jpg
  • fakin
    3.4k
    daj neka netko skine svu ovu dokumentaciju i proslijedi ovdje. tko nema firmu registriranu ne može otvoriti ovo.
  • Borovljanin
    548
    Spominju li se rokovi? Do kada će trajati ova faza
  • Netkos
    113
    Svatko se može registrirati na EOJN, ne treba ti firma
bold
italic
underline
strike
code
ulist