• Droljo
    26.2k
    Sviđa mi se dio sa 'naprednim sustavima rasvjete i ozvučenja'. Da mi puste slayere na poluvremenu pa da umrem na miru. :ok:
  • Hnlovac
    4.5k
    doslovno nemamo ništa od organizacije finala Europa Lige

Kaj tocno Zagreb i Dinamo dobiju od nekog Finala tipa Galatasaray - Napoli ili slično? Samo ce nam zapisat grad i vandalizirat, polijepit naljepnice po sjedalima, zjebat stolice i airbnbovi ce 1 noć bit puni i tjt

Ionako u finalima publike iz grada domaćina bude valjda 10ak%. Za Dinamo benefit 0.

Veći benefit bi imali kad bi kao država organizirali U21 euro ili svjetsko, karte bi bile cjenovno pristupačne, pozitivno bi utjecalo na naše akademije, ne bi nam stranci pišali po gradu, a za to natjecanje mogu se prijaviti i manji stadioni
  • Liks90
    4.4k
    pa dobro, to sam naveo kao primjer, može bit bilo kaj, Al Ak je 35 000 dosta za bilo kakvo natjecanje malo jače od HNL, u vidu reprezentativne utakmice ili malo jače europske, onda okej
  • Hnlovac
    4.5k
    mislim realno, da najave finale konferencijske na stadionu od 35 somova, nisam načelno protiv, ak ne moglo bit u Pragu na 19 000 kapacitetu može i ovdje. Samo da se kapacitet ne planira prema tome
  • Papastrumf
    22k
    Uzalud pisete, stadion sigurno nece imati vise od 35.000 mjesta, moze biti jedino nesto manje od toga.
  • Mali Zeus
    20.4k
    . i jbg nemam volje vise se ni truditi za kupiti kartu repke i ici na tekme s ovakvim navijacima kao moja zena i stotine takvih na tribini.Thor

tako po svojoj ženi.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Ma kakvo finale, to nema smisla. Neko je to objasnio u zona podcastu. Mi bi dizali stadion, bio bi skuplji, skuplje odrzavanje, da bi se MOZDA u 5 6 godina 1 utakmica europe odigrala
  • fakin
    3.4k
    Idealno bi bilo da imamo stadion kapaciteta 22-25 tisuca. Ali odluceno je vec da ce stadion imati 30-35 tisuca tako da oko kapaciteta vise nema smisla ni raspravljati
  • jedan u nizu
    17.7k
    35 000 je sasvim ok brojka.
    Realno, da se ide na 40, nebi bila neka promjena. 15k ljudi skoro jednako izgleda na stadionu od 35 ili 40k.

Smatram da ne treba manje od toga ici.
    Stadion gradimo za buducnost, ne za sadasnjost i proslost. To sto nam je sada prosjek 10k, a ne znaci da nam je 15k plafon. Mozda i je, ali u nadolazecim godinama.
    Tko zna kako ce biti za 10 ili 20 godina.
    Mozda padnemo na prosjek od 3k, pa bi nam i stadion od 20k bio prevelik.
    A mozda bude potraznja od 50k svaku utakmicu.

Evo pogledajte tovare, dok su osvajali trofeje, prosjek im je bio jako los, nakon toga se malo dizalo, ali nista strasno. I onda odjednom bum, dolaskom Livaje i all in pristupom za osvajanje titule, i prosjek im se poduplao.

Pa i jedan Copenhagen se promijenio politiku ulaznica i prosjek im je naglo skocio sa 15k na 27k u 3 godine.
  • fakin
    3.4k
    Po trendu mi se cini samo da cemo s godinama imati manje ljudi na stadionima, a i demografski trendovi idu potpuno u tome smjeru. Za 10 godina bit ce manje ljudi na stadionima nego danas. Za 20 godina manje nego za 10 itd.
  • don
    19k
    ne razumin ljude koji stalno pričaju o napretku brojnosti na tribinama u odnosu na prije, a onda isto tako žele kapacitet od 20k. :lol:
    pa prije par godina smo rasprodali cili Maksimir zajedno sa istokom protiv Young Boysa.

sve ispod 30k je žalosno. Koliko god nam to trenutno puno bilo, ne znamo šta će bit za par godina, a ako se prosjek digne šta je vrlo realno, pogotovo ako kao klub budemo rasli onda se možemo samo jebat. A novi stadion više nikad nećeš doživit.
  • Thor
    2.2k
    kao navijacu i nekog koga nogomet zanima kao lanjski lahor u proljece :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    7.8k
    Jadni Česi, napravili grešku pa zbog ograničenog kapaciteta ne mogu održavati veća UEFA natjecanja, osim što su doslovno prije dvije godine organizirali finale Konferencijske lige na Fortuna Areni. Nek netko kaže igračima West Hama da nisu feštali po Pragu nakon utakmice, jer "Sportska Zona" upozorava!!!
  • Mali Zeus
    20.4k
    ↪Mali Zeus kao navijacu i nekog koga nogomet zanima kao lanjski lahor u proljece :lol:Thor

Ne brini, sve znam. :grin:
    Moja svaki put kad vidi nogomet na tvu pita kad će završiti taj užas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet