• Crni86
    20.6k
    Vlada konfuzija pred nasim golom. Bas smo nekak ne kordinirani i mlaki na svojih 10 metara sa loptom i defanzivno.

Piplica je dosta lopti jos povadio
  • dzg717
    1.2k
    Barbaric bolesno igra, nisam za njega cuo ranije
  • Crni86
    20.6k
    Barbaric je najodvratniji lik dole, zadnju tekmu u zg mu se rugalo pola sutinskih jer je krestao naa svaki udisaj pored njega
  • Crni86
    20.6k
    Prva utakmica fda gdje mi je tiho novak bio los. Bas neprepoznatljiv danas, ali i ostatak ekipe dosta slab dan.

Steta
  • FrodoJePurger
    594
    Šteta za danas, nije to bilo to, pogubljeni smo u obrani a u napadu nemamo ideje

Biti će bolje sljedeću tekmu
    AJMO DINAMO :heart:
  • nkdz
    1.2k
    Prva utakmica fda gdje mi je tiho novak bio los.Crni86

Danas mu fakat nije bio dan. A i imali smo podosta rotiranja pa mi je djelovalo da smo se malo izgubili
  • plavi72
    2.4k
    Dogodi se dan(večer),imamo sada u prvenstvu Vrgorac doma i onda finale kupa s Rijekom dvije utakmice,a svi se nadamo tom trofeju koji nedostaje !
    Osobno mi je sinoć nedostajao Zonjić koji svojom energijom uvijek razdrma sve,nadam se da su žuti kartoni !
    Poslije osvajanja kupa :blush: :pray: :wink:
    2 kola prvenstva Pula i Rijeka i sretno nam u razigravanju !
    Baš mi je žao uzvrata kupa za nas malo dalje,subota idealna !
  • plavi72
    2.4k
    FB-IMG-1767208497251.jpg
    2.utakmica finala kupa 6-2 (1-6) prošle godine(ponedjeljak :cool: )
    Naši izašli u svim dresovima od osnutka kluba :strong:
  • plavi72
    2.4k
    Screenshot-20260318-200211-Whats-App.jpg
    Stigla ! :heart:
  • nkdz
    1.2k

I meni duplić jer sam pokupio prije dvije tekme uživo :)
  • Kepec
    9.1k
    Ulaznica za finale prvenstva košta 40 eura odnosno 30 eura za članove?
  • NKDZ86
    7.8k
    Da, ne znam ko će im doć, stvarno bezveze, jedva ovako ljudi dođu.
    Nema smisla jer godišnja za članove dođe 50e, a 2 tekme u finalu dođu 60e...

Edit : lani je bilo finale kupa protiv torcide.
  • Kepec
    9.1k
    Mislim prije 2 godine je koštala 7 eura, sad 40.
  • Sibirski plavac
    8.4k

Ma doć će ljudi u većem broju neg inače. Finale je. Lani je protiv Torcide bila odlična posjeta iako se znalo da ćemo teško nadoknadit 6 1 iz prve tekme.

Jedino ne znam zašto zadnju sezonu dvije na futsalu nema nekog navijanja osim kad su neke tekme za trofej ili prolazak dalje. Čini mi se da na košarci bude češće navijanje.
  • din
    1.3k
    realno ovo za finale je daleko pretjerivanje i prevelika cijena. Kužim da je poanta da si ljudi kupe godišnje, ali ovo je kaos. Polufinale za nečlanove 10e, a finale 4.puta skuplje.. ajd da stave 20eura bi još kužio, ali ovo ne kužim, umjesto da se napuni dvorana, ovo smanjuje daleko broj ljudi.

Koliko je samo obitelji dolazilo na futsal, muž s ženom i djetetom, računaj da ti oni za ovu cijenu neće doći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet