• miro
    8.6k
    Ja se samo nadam da država neće u jednom trenutku reći da će se gradit i jednima i drugima, odnosno to u prijevodu znači da će sudjelovat kad će imat novca za oba stadiona, a to znači praktički nikadpešća

ovaj dio i mene brine i zato velim, ne trebamo se uopće petljat u to što će ovi dolje napravit
  • pešća
    1.2k
    ne trebamo se uopće petljat u to što će ovi dolje napravitmiro

Da se nećemo petljat, pa budem potpisao svaku peticiju Puljak protiv rušenja a pozivam sve da naprave isto :rofl:

Dobro je što dole imaju popriličnu struju koja je protiv rušenja i za obnovu. Tu smo na sjeveru jednoglasni oko Maksimira.
  • Pacho
    15.9k

Apsolutno. Trebamo na svaki moguci nacin podrzati ostanak majstora smora na usminkanom cucavcu.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    odnosno to u prijevodu znači da će sudjelovat kad će imat novca za oba stadiona, a to znači praktički nikadpešća

Obzirom na rast, kreditni rejting i još neke makroekonomske pokazatelje stručljaci se slažu da sad je vrijeme za zaduživanje i ulaganje u stadione, prometnu infrastrukturu kao i kupovinu vojne opreme i ostalo. Ako se ne iskoristi sad ovaj val novi ne će doć možda još 20-30 godina, a do tad bu svakako svi stadioni izgubili već licence
  • Jurki
    23.8k
    to je isti kurac, kao da dozvolim da mi propadne kuca i onda tulim i trazim da mi opcina, grad ili drzava napravi novu kucu.
    A za to vrijeme, dok kuca propada, ja trosim pare ko pijani milijarder i zajebavam se.

Nitko ne zeli vidjeti da plasman u skupine necega ne ovisi o naslovu prvaka.
    Ove sezone se za dlaku nije dogodilo da Rijeka igra "kup picke materine" jer su vise sretno nego spretno prosli Shelbourne.
    Poljaci, Slovenci, Ciprani su pokazali koji je ispravan put.
    Prvo napravis neki rezultat u Europi, a onda ides u borbu za naslov.
    Kod tifusara je sve kontra, zele pojacanja, dovedu stare rage, prodaju neke igrace, sjebu te pare na fucktoring, kurve i dop. Zele naslov prvaka, šamaraju ih klubovi ciji igraci zarađuju manje od prosjecne štrace koja kod Dioklecijanove palace gratis dijeli sifilis i oci joj se okrecu od lošeg dopa.
  • badjibadara
    9.2k
    kao da dozvolim da mi propadne kuca i onda tulim i trazim da mi opcina, grad ili drzava napravi novu kucu.Jurki

Samo sto ovdje nema veze sa kucom i propadanjem iste. Boli ih kifla za kucu.
    U par dana spusili su prvenstvo i kup. O tome se vise nigdje ne pise.
    Majstori iluzije strpali su sve pod tepih stadiona. Rezervno im je bilo trubljenje o "20 miijuna eura koje je Dinamo ukrcao u ekipu".
  • Mr Anderson
    18.3k
    Ja se samo nadam da država neće u jednom trenutku reći da će se gradit i jednima i drugima, odnosno to u prijevodu znači da će sudjelovat kad će imat novca za oba stadiona, a to znači praktički nikad.pešća

Ma nema šanse, dok oni uopće odluče što će i kako će, projekt Maksimir će već krenuti. Negdje sam pročitao da oni računaju kako bi novi stadion mogli dobiti do 2034.
  • IvanPerić1945
    301
    Volpi je napravio Rujevicu bez državnih novaca?
    Jel se zna koliko je love trebalo?
  • gaTeDZG
    2.9k
    Ma dajte orjuni novi stadion, i neka im se ostvari ta izglasana želja ondašnjeg vodstva da se zove Tito, unuci istih su i sad u vrhuški klaunskog kluba. Posebno apeliram da se na JZ prodaje makar voda iza početka drugog poluvremena derbija te nakon kraja utakmice, a ne da uvijek slavimo promukli i žedni.

"Sve izgubili dabogda"
  • Li d1986
    339
    Na HRT 1 prilog o novoj Krančevićevoj a nakon toga prilog o ruševini poljud i poslije priloga ide se uživo na poljud...trebat će sad ovo istrpit
  • Jurki
    23.8k
    ma jasno da je to samo spin, da se skrene paznja.
    Al kako god bilo da bilo, taj njihov kmeket je i zbog toga jer su sve izvore financiranja iscrpili, vide da se kod nas stvari micu s mrtve tocke. Znaju da kad mi jednom uselimo na novi Maks, odlazimo minimalno jos jednu razinu iznad njih.
    Al su se malo sjebali, vjerujem da bu ta razina dosla i prije novog Maksimira. Sad vise nema kavokuhacice i nasmrkanog u klubu. Novci se budu trosili na jacanje igrackog kadra..
    Mogu si samo zamisliti kad pocnemo umjesto 18 igraca za 20 milja.. dovoditi 2-3 za isti iznos.

Bolje se nek bave kak ce Rijeku stici koja je drugi klub u drzavi.

Bolji se bave sobom, a ne drugima.
  • The Undertaker
    9.7k
    Oba stadiona nisu u skladu sa FIFA standardima, pogotovo Maksimir. Prema tomu, jasno je da oba stadiona trebaju obnovu, ovakvu ili onakvu. Ista firma je radila studiju izvodljivosti i nama i njima, cijene su otprilike, opseg je isti (glavni stadion, pomoćni stadion i kamp) samo način financiranja nije isti jer Split nema fiskalni kapacitet kao Zagreb. Prema tomu, sve što sada pišete za Poljud/Hajduk jednako vrijedi i za Maksimir/Dinamo.
  • crophantom
    3.5k

Aj, bar je nakon 100 godina priznao da je najveći problem u njima samima, bar nesto.
    I da se na kraju razumijemo, jako je važno da prestanu priče o tome što Zagreb dobiva a što Split. Zagreb i Dinamo svoje stadione trebaju i zaslužuju. I ovo pitanje se niti u ludilu ne smije svesti na to što tko dobiva jer je sve, kako stvari stoje, ponuđeno i jednima i drugima. Ovo je splitska priča, ovo je priča u kojoj se opet puca po svojim nogama, spašavajući nešto što se teško spasiti može. Netko iz dobrih i plemenitih namjera, netko iz politikantskih, a netko jer je jednostavno zao.

Meni je zbog izvjesne sudbine Poljuda teško, ali gdje su svi ovi bili (čast iznimkama kao što je jedan poštovani kolumnist i istinski navijač Hajduka, a protivnik je rušenja Poljuda) kad su lokalni ratni profiteri gradili zgrade na mjestu tvornica koje su taj grad othranile, kad je brodogradilište nestajalo, kad je Novina Novinom prestala biti, kad se Koteks pretvarao u ruševinu, a Žnjan u favelu...

Ali ako uspiju i to je OK, ako je odluka da se Poljud ovakvim zadrži bit će sretni oni koji ga u prolazu krajičkom oka pogledaju, bit će sretan nositelj autorskih prava iz daleka i povjesničari arhitekture. Hajduku i njegovim navijačima ostat će friška figa, a Splitu stari stadion koji se opet neće održavati. I nije nam kriv ni Zagreb, ni Dinamo ni HNS ni nitko.

Krivo je, kao i obično, splitsko stanje uma koje, neometano od vlastite pameti (citat jednog drugog poštovanog kolumniste), samo sebi zapinje nogu na svakom koraku, koji Klub čini neupravljivim, koji svakoga tko stvarno pokuša nešto zalije kantama pizdarija i laži. I proglasi mediokritetom, sprdačinom i barbarom.
  • NORTE
    23.1k
    Koliko sam procitao sam Hajduk je trazio jer se u tom periodu dobivala neka lovica od EU za zasticena kulturna dobra.NitkoBitan

Ako je istina da su zbog EU para prije 10 godina zaštitili stadion to je još luđe, a i gdje su te pare, u što je uloženo?
    Brže bolje uzeli EU pare (gdje su?), a u stadion ne ulažu ni Grad ni klub korisnik.

Država preko noći dala 2 milijuna eura "za sto ploča od leksana", nisu postavili ni jednu u 8 mjeseci, gdje su i te pare?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet