• Dino
    5.2k

Pretpostavljam da takvi filmovi ne ciljaju uopće biti edukativni :lol:

Velim, nisam pogledao film pa kenjam unapred, ali općenito mi je čudan fokus na takav sindrom za razliku od nekih dosta učestalih za koje nikad nisam čuo da su spomenuti u kinematografiji. Al dobro, kak Noel veli, ako se pozornost skreće na općenitu destigmatizaciju bolesnih, to podržavam i pogledat ću film :up:
  • gledatelj
    1.2k
    zar nije prvi ikad zabilježen kod nas? Jure Grando iz Istre
  • javolimtebejako
    4.5k
    iskreno meni su Istrijani B tier vampira
  • jedan u nizu
    17.7k
    Pogledao prvu sezonu The Wirea... opravdala je visoka očekivanja. Krenuo sam i Sopranose. Sami klasici.Crusades

Druga sezona ce ti biti malo ''off'' jer nema puno toga oko Barksdalea, Stringera i ekipe.
    Ali bez brige, vratit ce se svi, a druga sezona itekako ima utjecaja na cjelokupnu pricu.

Svaka sezona je neka sa posebnom tematikom, bitnim drustvenim aspektima, a sve je povezano u nenadjebivu krimi-dramu pricu.

I ne slusaj kolegu Andresona :D
    Meni je svako novo gledanje Wire-a jednako dobro :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.