• Zagi
    16.3k
    Daj mi , samo
    w.png
  • Crusades
    22.7k
    Jesmo imali ikad veći broj postignutih golova po utakmici nego sada?
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Ako bi se ušlo u ligu prvaka, izlazni transferi bi mi bili :

1.) Nevistić - 800k
    2.) Torrente - 2.5 m
    3.) Goda - 2 m
    4.) Tabinas - 200 k
    5.) Bennacer - Povratak s posudbe
    6.) Hoxha - 2.5 m
    7.) Varela - ?
    8.) Topić 1 m
    9.) Cordoba 600 k
    10.) RPG - Free

Ispod navedenih cijena nebi prodavao (osim Nevistića), za Varelu sam stavio ? jer samo Bog zna koliko će ići nama od njegovog transfera i RPG free jer mu ističe ugovor na ljeto.
  • Zagi
    16.3k
    Goda ne zasluzuje biti na toj listi.
  • Ljubo
    438
    makni Godu sa te liste!
  • crophantom
    3.4k
    Kakva prodaja Gode, ne može!
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Ispod navedenih cijena nebi prodavaoIjayi Atiemwen

Goda - 2 mIjayi Atiemwen

2 miliona za Godu je po meni dobar deal, naravno pod uvjetom da se dovede još jedan lijevi bočni onda. Ispod te cijene ga nebih prodavao. Po TM Goda vrijedi 1.3 m
  • Fan
    2k
    Za Hoxhu sam uvjeren da možemo dobit i više od 2.5m, a za Nevu ako dobijemo i 250k, gladi bradu.
    Torrente za 2.5m, a nije igrao godinu dana, hm, ne vjerujem da bi došla takva ponuda...
    Godu također ne bih davao, konačno 2 pristojna beka imamo, od kojih nijedan, bar zasad, ne radi probleme i nije skup na plaći.
    Ostalo mi se čini ok, još na to dodat neku malo jaču prodaju, npr Dominguez za 7,8m i vozi miško.
  • Ijayi Atiemwen
    5.8k
    Torrente za 2.5m, a nije igrao godinu dana, hm, ne vjerujem da bi došla takva ponuda...Fan

Da… na njemu sam se najviše razmišljao koliko da stavim, po TM vrijedi 3.5 m, prije ozljede je bio na 4, tako da možda tih 2.5 m i nije toliko nerealno.
  • Sibirski plavac
    8.3k
    Ne bih ja Torrentea tako lako otpisao. Dao bih mu kad se oporavi šansu. Nije uopće bio loš dok je bio zdrav, dapače, i više nego solidan pogotovo u Europi. Ponovit ću, nije Neno bio lud što je Raula redovno imao u ekipi a ostale strance praktički otpisao.
  • hardek
    9.4k
    Zašto pobogu Godu prodavat? Solidan, konzistentan igrač na zajebanoj poziciji. Igrač koji je pokazao da mu nije problem ni biti na klupi, vjerovatno mu ni plaća nije visoka. Po meni Goda je jedan od zadnjih koji bi trebao ići na prodaju
  • Ljubo
    438
    od ekipe sa liste bi razmislio o Torrenteu i Hoxi. Torrenteu bi dao zadnjih par kola kada se oporavi sto je ubrzo priliku da vidimo kakav je za zamjenskog stopera Mckenni. Kod Hoxe mi je stvar sto bi ga ostavio za rezervno krilo, svakako bi doveo nekog da bude prvi izbor, ali za te novce koje bi dobili za njega ne znam možemo li naći boljeg igrača da ulazi sa klupe.
  • rioda
    14.8k
    Torrente nije igrač za ovu ekipu, eventualno za neki bunker u Europi, znači možda 2 utakmice godišnje.

Godu bih ostavio iduće 3-4 sezone, idealan rotacijski bek, sigurno se ne nada nekom transferu, domaći dečko i Dinamovac.
  • VolimDinamoOo
    313
    Pozdrav sa šanka. Divota je pit kad znam da smo na +13... bez brige i stresa... kad je Dinamo ovakav kakav je, sve je lakse u zivotu. VOLIM DINAMOOOOO
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet