• bazooka93
    182
    Meni je pohvala sto sad u kadru imas naspananih 15ak igraca. Dva lijeva beka se bore i grizu za poziciju. Galesic puse za vratom Valincicu i Sergiju. Vidovic se digao. Bakrar uvijek isporuci nesto.
    Sunta pokaziva da moze.
    Jos kad se Lisica i Benaccer vrate u formu bit ce bas jaka konkurencija
  • Zagi
    16.3k
    HNL nakon promjene golmana
    13 utakmica
    11 pobjeda
    2 remija
    0 poraza

2.69 ppm
    gol razlika 38:10
  • Sibirski plavac
    8.3k
    Odlično danas.

Nadam se da će ovakve tekme biti i u Europi dogodine. Na gostovanju u Genku i doma protiv Fenera se pokazalo da ova ekipa može u Europi. Uz par pojačanja na nekim pozicijama (npr. krilo) nadam se himni lige prvaka najesen u Zagrebu. :strong:
  • vjeko1701
    23.5k
    Ofenzivno je to dobro, al Europa ne prašta ovolko primljenih golova. Do kraja ima 10 kola. Pravi pokazatelj napretka bi bio da u tih 10 kola primimo manje od 5 golova.
  • hardek
    9.4k
    Skidam mu kapu danas za odnos prema Vidoviću. Nije ga vadio kada bi ga mnogi vadili, ispoštovao je njegovu formu i ovaj mu je to vratio. Mislim da će isto morati napraviti i sa Galešićem jer trenutno i mi i Moris patimo čekajući da on uđe u formu. Nije klupa nužno i kazna, mnogi su na nju sjeli ove sezone pa se vratili jači nego ikad
  • Zagi
    16.3k
    Mozda jednu tekmu da se dobije ili kaj god.
    Do kraja nek igra sve i onda transfer.
    Valinčić je zreo za doselekciju.
  • Crni86
    20.6k
    meni se cini da su se i valincic i lisica vratili pre rano. Treba izdozirat malo valincica, pa posjedni ga na klupu tekmu dve da se odmori i poslozi u glavi. Pogotovo sad kad gale igra ovako dobro

Meni je jedina zamjerka sta u prvom poluvremenu nije bio aktivniji na klupi. Vidis da je taj pristup, energija glavni problem pa daj probaj ti bit taj koji ce pokrenut neku malo eksploziju, nemoj se sjest na klupu i da te boli uho. Drugo poluvrijeme dobro detektirao i vuko poteze. Lija, gale su preokrenuli tekmu.

Isto tako ovo cekanje sa suntom od 85 do 90 da ude na 4:2 mi je isto tako porazno.
  • rakurs
    2.7k
    - A onda je stiglo pitanje kako se Kovačević nosi s kritikama, kad ga se spominje u negativnom kontekstu i nakon Rijekina poraza u Europi. Kao što možemo čuti nakon svake utakmice, nije baš da se dobro nosi s time, uvijek ima potrebu požaliti se na neki medijski tretman. Potpuno nepotrebno, pogotovo nakon ovakve pobjede, kao i one u Splitu. 'Bijeli miševi' i teorije urote znaju biti veliki problem trenerima, ponekad bi Kovačević trebao razmisliti što sve novinari nisu napisali, a znaju, a ne gledati samo ono što se napiše. Bilo je tu i malo većih trenera i malo većih pobjeda i jačih kritika... Ali, nećemo dalje, ako je već on imao potrebu pričati o 'negativnim temama'. Ipak, igrači (i on) ne zaslužuje da im se ovih 4-2 i odlično drugo poluvrijeme pokvari s ovakvim istupima.

"Na to ću odgovoriti na terenu, te pobjede su odgovor na sve. Radim najbolje što mogu, moji igrači me slijede, ne znam čime sam zaslužio da su neki nesretni zbog toga. Oni neka se pojedu, a mi ćemo i dalje pobjeđivati."

S jedne strane mi je baš glupo ovo često podbadanje novinara, koliko god neki možda zaslužili. Ne znam di te to može dovesti... A opet, tekstovi Ničote u posljednje vrijeme stvarno odaju dojam kao da je uvrijeđen i nekada to zna izgledati maliciozno. U svakom slučaju, radije bih da nema ovoga, ne vidim smisao.
  • DiddyGuela
    5.7k
    Nema trenera Dinama koji nije imao kriticare i skeptike.

Pa jednog Vahida Halilhodžića su drkali zbog "uvijek 1:0" i "predefenzivne igre".

Neki su stavljali upitnike pored Nenada Bjelice nakon sto nije znao zatvoriti igru pri 3:1 vodstvu protiv Shakhtara ili nakon poraza u finalu kupa protiv Rijeke.

Kovi mora biti jasno da vodi najveci sportski klub u Hrvatskoj i da ce se pitanja uvijek postavljati, pa i kada osvojis naslov prvaka!
  • Zagi
    16.3k
    Kajgod. Ostale su nakon pola godine počeli pikati oko nekih manjkavosti u igri.
    Oko Kove je od prvog dana nepovjerenje.
  • Fan
    2k
    Iako i dalje smatram da Dinamo nema budućnost s njim, mora se priznati da je neke pouke zbilja izvukao i da je ova druga polusezona kudikamo bolja od prve i da sve to izgleda puno bolje sa velikom dozom optimizma da može to još i bolje.
    Za danas mogu reći da mu ne zamjeram igru, morali su u prvom pol naši igrači pokazat ono što su radili u drugom i dobra je bila odluka staviti Godu u drugom pol, ali mu zamjeram Valinčića u prvih 11 umjesto odličnog Galešića i kasnog uvođenja Šunte za kojeg se i u ove 2 min jasno vidi da ima ono nešto. Evo sad sam gledao Arsenal, mučili se sa Evertonom doma, Arteta uveo Dowmana, 16g, ovaj ubacio cijelu ekipu u brzinu više, zabili 2 gola do kraja.
    Ali vjerujem čak da možemo doći i do te razine muda i povjerenja da počnemo koristiti sve što imamo na raspolaganju bez robovanja fiksnim odlukama, kao što je već i pokazao davajući Belji 90 min po tekmi (prisiljeno ili ne, to u ovom trenutku nije toliko bitno u ovoj poanti).
  • hardek
    9.4k
    Meni je jedina zamjerka sta u prvom poluvremenu nije bio aktivniji na klupi.Crni86

Ma možeš ti skakat ko klokan pored terena ništa ti to ne mijenja. Moraš čekat poluvrijeme da popričaš s igračima i ono još bitnije da oni popričaju međusobno.
  • Mr Anderson
    18.3k
    Jedina zamjerka danas je ovo sa Šuntom. Mora ga staviti prije, u 81. imamo 4:1, stavljaj ga odmah. Dečko spreman čeka u dresu, on ga stavlja u sudačkoj nadoknadi.
  • Crni86
    20.6k
    a nemoras ko klokan al trudi se nesto promjenit. Pogotovo kada je energija i pristup problem. Slazem se da se vecina rijesi na poluvremenu, ali isto tako se moze nesto napraviti i poticajem uz teren

Saljes poruku cijelloj ekipi svojim govorom tijela.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.