• Fan
    2.9k
    Dobar dio otiđe na to gdje on objašnjava da to nije njegov posel, a i sami znaju da nesme zucnuti. Stvarno ne kužim dal to netko misli da bude on odjednom počel govoriti poslovne tajne, ili koji vrag? — Filip Međimurje

Ne bi bilo prvi put da neki trener priča o transferu nekog igrača, pa i Kova je dao naslutiti da se za Livija nešto kuha kad je rekao da su Neva i Filipović s nama i da će tako biti do zime a onda ćemo vidjeti, tako da je to pitanje, začudo, čak i legitimno, s obzirom na to kakva obično pitanja po špranci dobiva.
  • NKDZ86
    10.1k
    Brodo jutro svima!
    Da podjelim s forumskim zgubidanima svoj san: bio sam na cugi negdje u gradu i kao Hoxha, Beljo i Bakrar su došli sjest za naš stol i naručili i za nas cugu haha, dinamo, dinamo!

Eto zna se ko su danas strijelci, a po kuloarima se priča da se traži karta više za tekmu, svi na Maksimir!
  • Thor
    4.5k
    kako bi reko @Paggini #No homo :lol:
  • fakin
    6.9k
    Ajmo danas to dobiti, otici na plus 13 od tovara i mirno gledati ostatak hnla
  • Madness
    157
    Livaković- Valinčić, Mckenna, Dominguez, Vinlöf- Soldo, Zajc, Stojković- Topić, Vidović, Beljo
  • Nogo
    13k
    FB-IMG-1773499605160.jpg

Ajmo plavi! :heart:
  • Xpert1992
    1.3k
    Ocekivana postava. Mislio sam da ce Bennacer biti na klupi pa zamjeni Soldu zadnjih 15-ak minuta, ali osim toga sve ocekivano. Idemo dobit to!
  • Kiki1807
    0
    Ima kakav stream ekipa, molim vas
  • rdl
    10
    poz ekipa, ukoliko nekome treba link da gleda, neka mi se javi u DM
  • Borovljanin
    952
    Mi na klupi od veznjaka imamo samo Šuntu
  • Bernard
    1.5k
    Prvi put u životu sam došao 45 min ranije na tekmu, znam strašno.
    Al onaj njihov Grgić mi je bio krimimalan na zagrijavanju znači recept za eurogol..
  • emilperska
    18.9k
    Opet 3 zamjene manje na klupi.. 9/12

Mikić i Zeba igrali za juniore. Horvat nije.
  • Fan
    2.9k
    da, šteta kaj sva trojica nisu danas na klupi seniora s obzirom na to da smo igrali protiv slabašnog Rudeša u juniorskom prvenstvu, mislim da bi danas bilo prostora za sve zadnjih 15, 20 min, no dobro, ostalo mislim da je sve ok i očekivano.
  • BlueVelvet
    390
    stream netko?
  • Ritam Ulice
    3.3k
    Mogli bi malo i zapucat po golu
bold
italic
underline
strike
code
ulist