• Sajla
    18.8k
    "Uskoro ćete dobiti vrlo kvalitetan odgovor na to pitanje"rioda

zamišljam utakmicu finala kupa, u poluvremenu reporter razgovara s pomoćnim trenerima, pita uobičajena pitanja i završi s "hoće li biti kakvih promjena u drugom dijelu?" a Bloudek se nasmiješi, pogleda u kameru i namigne: "uskoro ćete dobiti vrlo kvalitetan odgovor na to pitanje" :rofl:
  • NORTE
    23k
    Teško je zamisliti da bi guba uopće pristala da joj, pazi sad, država 100% financira obnovu i proširenje kapaciteta Poljuda, praktički novi stadion u etapama, moderan s ložama, novim tribinama, krovom itd.

Jer bi u tom slučaju morali igrati sa smanjenim kapacitetom dok se gradi, kao i mnogi drugi klubovi poput Barcelone, Real Madrida, Stuttgarta, Tottenhama, Bilbaoa, Marseillea, Fiorentine, Atalante i na stotine drugih klubova.

Treba li uopće reći da im je 90% utakmica stadion ispod 65% pun, a i to je samo zato jer ih suci drže pri vrhu.
  • Kepec
    8.9k
    Ovo su bili naslovi kada je prvi put izašla cijena novog Maksimira:
    "Maksimir među najskupljim stadionima u Europi! Evo za koliko se gradilo vani, a za koliko kod nas"
    "Ako smo preplatili žičaru, ne moramo i novi Maksimir. Koliko su koštali top europski stadioni?"
    "Maksimir se skupo plaća: I bogatiji u Europi su manje trošili"

Baš me zanima kaj će reći za novi Santiago Bernabeu u Splitu.
  • Jurki
    23.7k
    Baš me zanima kaj će reći za novi Santiago Bernabeu u Splitu.Kepec

Tuđi covik to ne moze razumit.. to je dispet, riva, sunce, dop i igla.
  • NitkoBitan
    35.7k
    Koliko je bio napadan Dinamo jer zeli srusit vise od 100 godina star stadion u koji je ulozeno oko 100njak milijuna eura i koji je na kraju krajeva posluzio svrsi, Oni zele srusit niti 50 godina star i funkcionalan stadion koji su sami proglasili najljepsim u Hrvatskoj te u cijelokupni projekt ulozit barem 300 milijuna eura :rofl:

Ponasaju se kao pijani milijarderi bez prebijenog centa u dzepu. Mislim da bi ruska zlatna mladez racionalnije potrosila novac.
  • rokikaciga
    12.4k
    Au covjek rekao istinu. Bero, nema na more
  • badjibadara
    9.1k
    Dobio u u wap grupu, valjda sa nekog foruma, ali pogađa svu bit mazanja očiju marvi nakon sportskog debakla i metoda nekog drugog doba skretanja pozornosti na druge teme:

Znači jedan podstanar, koji ni struju ni vodu
    ne more platit na vrime, priča o izgradnji zgrade
    sa novin stanovima u kojem samo on želi živit?
    Normalno, bez da plati išta.
    A pored njega siđi Ljubišin sektaš
    koji košta podstanara 500 ijada eura eura godišnje
    i svako malo zapali namještaj, razbije wc i baca namještaj priko ograde?
    Jel ovo neki Holivudski film ili triba rezervirat
    puno termina za lječenje na psihijatriji?
  • Netkos
    103
    Što se mene tiče neka im država da koliko ćemo i mi dobiti od države, znači nekih 87 milijuna. A koliko će im grad Split dati to je njihova stvar. Samo problem je što Split nema te novce pa će oni tražiti više od države a i nabijaju te cijene pa evo sad spominju 362 milijuna za stadion.
  • veselko tenžera
    7.4k
    Kaj će njima stadion sa UEFA standardom? :nerd:Draž

Komentar tjedna, a možda i mjeseca :up:
  • Peškaman
    8.8k
    Zanimljivo kako se od ljepotice u svega godinu dana dođe do "stadion u raspadu,krov nefunkcionalan,nestabilan za dogradnje...".

Nikakav problem nemam da im se uradi stadion ali ako država daje 50% za novi Maksimir koji je procijenjen na 175mil€ (znači daju 87,5mil€) onda istu tu cifru ,niti centa više za novi Poljud.
    Nek' im gradi obezbjedi drugu polovicu, napravi tj. renovira stadion "Park mladeži" kao što grad Zagreb financira novu Kranjčevićevu.
    Treće, novi Dinamov kamp će se graditi na zemljištu grada Zagreba (ako sam dobro razumio) onda isto tako grad Split treba dati zemljište Hajduku a ne da država daje zemljište gradu koju će grad ustupiti Hajduku za kamp.
  • Oluja
    6.4k
    Kako god suci moraju poštovati 25000 navijača Hajduka tako to moramo i mi. Ako žele veći i skuplji stadion od našeg tko smo mi da se tome protivimo? Poštujmo ih. Poštujmo to da imaju čarobnu svjetiljku čijim trljanjem izlaze ovakve izdrkotine. Poštujmo njihovo mahanje čarobnim štapićem i to da od zlatne ribice traže neograničeno mnogo želja.
  • rioda
    14.8k
    za novi Maksimir koji je procijenjen na 175mil€Peškaman

Taj iznos će se premašiti za barem 50 milijuna, ako ne i više. Mislim da recimo rušenje uopće nije uračunato u taj iznos. A kad krene izgradnja, cijene će same po sebi otići gore.
  • Peškaman
    8.8k

Ma sve okej nek' ode i za 100 mil€ ali istu cifru daješ onda i drugom klubu.
  • NitkoBitan
    35.7k
    ali istu cifru daješ onda i drugom klubu.Peškaman

Po kojem kljucu? Trofejniji smo klub, odgojili smo vise reprezentativaca, Zagreb je 5 puta veci od Splita itd.

Malo se zaboravlja na sve ovo kad se oni guraju u istu recenicu sa nama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet