• deda
    45.8k
    Stavit ćemo večeras na mreže analizu Dr Krizyja
  • M94
    2.6k
    Hajduk ima love samo je nevidljiva kažu na presici.
  • Jurki
    25.4k
    jel kazu gdje ima te nevidljive love?.. i ja bi trebal malo.
  • Zagi
    17.7k
    Hajduk ima love samo je nevidljiva kažu na presici.M94
    Molim te reci mi da je to točan citat.
    hahahahah
  • veselko tenžera
    8.2k
    Kako ste bezobrazni i kako vadite stvari iz konteksta. Zar nije logično da imaš najviše penala kad imaš najviše ulazaka u zadnju trećinu???

To je ključno, a ne sad 350-400 bodova gore-dolje.
  • M94
    2.6k

ukratko, financijski izvještaji ne izgledaju najljepše, ali imamo skrivenu vrijednost u našim financijskim izvještajima, a to su vrijednosti naših igrača.
    Perspektiva nije dobra i zbog loše infrastrukture, boljom infrastrukturom u budućnosti možemo osigurati tu nevidljivu vrijednost u mladim igračima.
  • Jurki
    25.4k
    to su vrijednosti naših igrača.M94

Hahahaha oplakah.. koja jebena vrijednost? Jedino kaj u toj momcadi iole vrijedi je Pukstas.. kojeg kad je bil u najboljoj formi nisu uspjeli ftopiti za cifre koje zele.
    Ajd i taj Silic.. ostalo bi se tuklo za udarnih 11 Belupa.
    Ove stare rage Krovinovica, Livaju, Melnjaka, Rebica , Bambu, Đambu ne racunam pod igrace jer ih se ne mogu ni mukte rijesiti.
  • hardek
    10.1k
    skrivenu vrijednost u našim financijskim izvještajima, a to su vrijednosti naših igrača.M94

Ili ti ga imaju Stodru na Transfermarktu
  • Jurki
    25.4k
    badava je i 10 Stodri.. nema tog transfermarkta koji moze balvan i panjčugu prodati pod nogometasa.
  • T90d
    3k
    Dajte nam novi stadion, ali dok se stadio izgradi klub ide u bankrot pa neće imati tko igrati, jer nismo pričali o tome kako će se klub financirati za tih par sezona. :rofl:

Očigledno da im studija ne ide u korist, pa dva dana prije organizaciju press da bi stvorili pritisak za novi stadion.

Ovo je komedija, ništa drugo nego mafijaška organizacija, koju cijela država mora trpiti i plaćati njihove nebuloze, krađe para, nasilništvo
  • IvanPerić1945
    342
    800€ nemaju za platiti suce ženskog nogometa., suspenzija pred nosom. Sad uplatili dio... nisu sve odjednom mogli... ali sredstva su osigurana da bude plaćeno u roku do petka... 80p jbn eura... sad još neki novi došli traže 300€ jer i njima nije plaćeno...
    1100 faking eura nemaju...
  • jedan u nizu
    18.2k
    ja onda ne kužim Bobana kad je na neformalnom razgovoru s medijima rekao "svašta su im radili" ili kako je već rekaoC@ptain Koons

Ma to je sigurno bilo ono ''uff sta smo im radili, pobijedivali 4-0 na Poljudu, ostavljali na 30 bodova razlike''.
    I ne samo mi, nego i drugi ''uff sta su im radili, koliko golova su im utrpali''
  • Jurki
    25.4k
    800€ nemaju za platiti suce ženskog nogometa., suspenzija pred nosom. Sad uplatili dioIvanPerić1945

Hahahah kaj ni to nisu mogli platiti u komadu? :rofl: :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Meni je to pre jako kako su oni pitali članove kaj bi oni. U stilu da dođeš u starački dom i pitaš ih "jeste li za veće penzije" i gle čuda svi su za veće penzije. Nismo Emirati niti diktatorska prčija i treba se stavit u ekonomske gabarite koliko god je to moguće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.