• deda
    44.4k
    Stavit ćemo večeras na mreže analizu Dr Krizyja
  • M94
    2.5k
    Hajduk ima love samo je nevidljiva kažu na presici.
  • Jurki
    23.6k
    jel kazu gdje ima te nevidljive love?.. i ja bi trebal malo.
  • Zagi
    16.2k
    Hajduk ima love samo je nevidljiva kažu na presici.M94
    Molim te reci mi da je to točan citat.
    hahahahah
  • veselko tenžera
    7.3k
    Kako ste bezobrazni i kako vadite stvari iz konteksta. Zar nije logično da imaš najviše penala kad imaš najviše ulazaka u zadnju trećinu???

To je ključno, a ne sad 350-400 bodova gore-dolje.
  • M94
    2.5k

ukratko, financijski izvještaji ne izgledaju najljepše, ali imamo skrivenu vrijednost u našim financijskim izvještajima, a to su vrijednosti naših igrača.
    Perspektiva nije dobra i zbog loše infrastrukture, boljom infrastrukturom u budućnosti možemo osigurati tu nevidljivu vrijednost u mladim igračima.
  • Jurki
    23.6k
    to su vrijednosti naših igrača.M94

Hahahaha oplakah.. koja jebena vrijednost? Jedino kaj u toj momcadi iole vrijedi je Pukstas.. kojeg kad je bil u najboljoj formi nisu uspjeli ftopiti za cifre koje zele.
    Ajd i taj Silic.. ostalo bi se tuklo za udarnih 11 Belupa.
    Ove stare rage Krovinovica, Livaju, Melnjaka, Rebica , Bambu, Đambu ne racunam pod igrace jer ih se ne mogu ni mukte rijesiti.
  • hardek
    9.3k
    skrivenu vrijednost u našim financijskim izvještajima, a to su vrijednosti naših igrača.M94

Ili ti ga imaju Stodru na Transfermarktu
  • Jurki
    23.6k
    badava je i 10 Stodri.. nema tog transfermarkta koji moze balvan i panjčugu prodati pod nogometasa.
  • T90d
    2.8k
    Dajte nam novi stadion, ali dok se stadio izgradi klub ide u bankrot pa neće imati tko igrati, jer nismo pričali o tome kako će se klub financirati za tih par sezona. :rofl:

Očigledno da im studija ne ide u korist, pa dva dana prije organizaciju press da bi stvorili pritisak za novi stadion.

Ovo je komedija, ništa drugo nego mafijaška organizacija, koju cijela država mora trpiti i plaćati njihove nebuloze, krađe para, nasilništvo
  • IvanPerić1945
    296
    800€ nemaju za platiti suce ženskog nogometa., suspenzija pred nosom. Sad uplatili dio... nisu sve odjednom mogli... ali sredstva su osigurana da bude plaćeno u roku do petka... 80p jbn eura... sad još neki novi došli traže 300€ jer i njima nije plaćeno...
    1100 faking eura nemaju...
  • jedan u nizu
    17.7k
    ja onda ne kužim Bobana kad je na neformalnom razgovoru s medijima rekao "svašta su im radili" ili kako je već rekaoC@ptain Koons

Ma to je sigurno bilo ono ''uff sta smo im radili, pobijedivali 4-0 na Poljudu, ostavljali na 30 bodova razlike''.
    I ne samo mi, nego i drugi ''uff sta su im radili, koliko golova su im utrpali''
  • Jurki
    23.6k
    800€ nemaju za platiti suce ženskog nogometa., suspenzija pred nosom. Sad uplatili dioIvanPerić1945

Hahahah kaj ni to nisu mogli platiti u komadu? :rofl: :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Meni je to pre jako kako su oni pitali članove kaj bi oni. U stilu da dođeš u starački dom i pitaš ih "jeste li za veće penzije" i gle čuda svi su za veće penzije. Nismo Emirati niti diktatorska prčija i treba se stavit u ekonomske gabarite koliko god je to moguće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet