• CastAway1986
    5.5k
    Odsad samo alžirce dovoditi :rofl: Monsef je mozda i najbolje pojačanje ove sezone..
  • Orc123
    15.4k
    Jbt, Bakrar ima 15 golova ove sezone vec a gdje je kraj sezone....strasno.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Momčina, kakav frajer
  • Beowulf112
    439
    A koliko monsef je minuta odigrao..pogledajte njegov G/A ratio.Strasan je.Samo steta sto mislim da ce ga nasi na ljeto prodati
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    15 golova, a pljuvalo s3 litos ko da smo doveli igraca iz 5te lige
  • Pacho
    15.7k
    Drevno prorocanstvo je najavilo Bakrarovo dresiranje magaradi:

AISelect-20260308-120518-Firefox.jpg

Izvor
  • DiddyGuela
    5.7k
    Transfer sezone. Igra sjajno na krilu, igra sjajno u napadu... trci, bori se, zabija i asistira. Sta ces vise?
  • Marc
    961
    o jebote led ludi :lol:
  • hardek
    9.3k
    Screenshot-20260309-215017-X.jpg

Slegli su se dojmovi, pobijedili smo i sve je super ali moram prokomentirat učestale ovakve situacije kada je Bakrar na desnom krilu. Meni je nevjerovatno da on nakon 7 mjeseci još nije uspio pohvatat kako se pozicionirat u srednjem bloku. On ovdje ne čuva nikoga i uz to što ne čuva nikoga ne blokira niti jednu liniju dodavanja. Ovakve stvari nisu iznimka, one se učestalo događaju, sjetimo se samo utakmice protiv FCSBa kada su nam u prvom poluvremenu radili velike probleme po njegovoj strani.

Koliko god bio efikasan u ofanzivi, nevjerovatno mi je da se ovakve stvari još nisu ispolirale
  • M94
    2.4k
    Meni je fascinantno da je tako dobar u skoku.
    Svaka lopta koja je isla na njega je bila njegova, takav dojam sa tribine sam imao.
  • Droljo
    26k

Skače kao cr7. Jbte metar iznad svih je u skoku. Baš me zanima koliko ide sa mjesta u vis. Ima onu pripremu skoka ko ronaldo. Strašno
  • Nogo
    10.5k

Bakrar za 24sata: Ponosan sam na usporedbe sa Soudanijem, a još ganjam prvi trofej u karijeri!

Iskreno, ni sam nisam očekivao toliko golova po dolasku u Dinamo, samo sam želio pomoći momčadi. Najviše se družim s Mateom Lisicom, a vjerujem da ću nastupiti na Svjetskom prvenstvu, priča nam Bakrar

Presretan sam. Svi smo toliko željeli pobjedu u derbiju, znamo koliko su takve stvari bitne za klub i navijače. I uvijek je posebno slaviti u tako velikim utakmicama. Svi smo sretni, ali do kraja prvenstva ostalo je još 11 kola, ništa nije gotovo, sad ne smije biti nikakvo opuštanja, kaže nam Mounsef Bakrar (25).

Simpatični Alžirac još je jednom bio čovjek odluke na Poljudu. Bakrar je u jesenskom dijelu sezone pravim eurogolom potvrdio Dinamovu pobjedu (2-0) u Splitu, a ove nedjelje je nogometaše Gonzala Garcije "počastio" golom i asistencijom. No, mislite li stvarno da prvenstvo još nije gotovo?

Ha, ha, nije. Sve je i dalje otvoreno, stvorili smo lijepu prednost, sretni smo, ali do kraja je još jako puno utakmica. Moramo biti ponizni, nastaviti živjeti za naslov prvaka, pobjeđivati i u sljedećim utakmicama. I zašto na kraju ne bi to prvenstvo osvojili i s više od 10 bodova prednosti - priča Bakrar koji je ove sezone već zabio 15 golova, te nastavlja:

Moje brojke? Iskreno, možda ni sam nisam očekivao toliko golova. Po dolasku u Dinamo, nisam niti razmišljao o konkretnim brojkama, nisam se zamarao koliko ću zabiti ili asistirati, samo sam želio pomoći momčadi. Jasno, zabijanje golova je moj posao, tako da sam sretan, pa i zadovoljan dosadašnjim brojkama. Ali, momčad je uvijek na prvom mjestu.

Čini se kako vas utakmice na Poljudu posebno "pale", oba puta ste ove sezone zabili u Splitu.

- Baš se dobro osjećam u Splitu, ha, ha. Nekako mi paše taj travnjak, pa i cjelokupna atmosfera na stadionu. Svi mi uživamo igrati pred punim tribinama, pred 30-ak tisuća navijača. To vas uvijek dodatno motivira, volim takve utakmice. Sretan sam što smo ove sezone oba puta slavili kod Hajduka, pa te pobjede proslavili s navijačima.

Koji vam je draži gol Hajduku, onaj iz rujna ili ovaj s posljednjeg derbija?

- Mislim kako je onaj prvi ipak bio malo bolji, ha, ha. Ono je nekako više bilo u mom stilu, uvijek volim šutirati snažno, raspaliti loptu svom snagom. I stvarno je to bio impresivan gol. Često mi kažu treneri kako bi pred golom više trebao ciljati kut, ja nekako najčešće to završavam jakim udarcima. Ali evo, u nedjelju sam došao do golmana, odlučio se za preciznost, ne toliko za snagu. Prvo sam želio driblati vratara Hajduka, ali nije bilo toliko prostora, pa sam samo lagano podigao loptu iznad njega. Vjerojatno bi mi obranio da sam šutirao po zemlji.

Nisu svi navijači Dinama na ljeto bili za vaš dolazak u Maksimir, a sad vas svi hvale...

- To je nogomet, meni je sve to potpuno razumljivo. I najbolji odgovor je uvijek - teren. Sretan sam u Dinamu, osjećam kako me ljudi cijene, navijači podržavaju, a takve vam stvari uvijek puno znače. Ne izlazim puno u grad, ali me ljudi prepoznaju na ulici, često zaustavljaju, upute koju lijepu riječ podrške, hvala im na tome.

Kako ste se snašli u Zagrebu?

- Odlično. Zagreb je jako lijep grad, ljudi su dobri i srdačni, dobro govore engleski jezik. Pokušavam naučiti i hrvatski, ali tu me suigrači najčešće uče one loše riječi, ha, ha. Nekako se najviše družim s Mateom Lisicom, znamo se još od Istre, idemo na kave i često šalimo. Ali, vjerujte ja imam bolje fore, ha, ha.

Navijači Dinama vas već uspoređuju sa Soudanijem, Alžircem koji je ostavio dubok trag u Dinamu.

- E, to mi je baš lijepo čuti, ponosan sam na te usporedbe sa Soudanijem. Znam koliko je on dao za Dinamo i koliko je ovaj klub dao njemu, ali i kako su ga ovdje zvali "Mister derbi". Samo pokušavam svakim danom biti što bolji, sretan sam ako mogu uopće biti blizu njegove razine, za to će mi trebati još puno vremena. Pričali smo jednom, kad sam ranije trebao doći u Dinamo, dao mi je neke savjete, jako je zanimljiv i ugodan tip.

OK, zašto niste ranije došli u Dinamo? Jednom ste se u Maksimiru čak i slikali s Dinamovim dresom, pa je sve propalo...

- Čak i ne znam sve razloge što se tada dogodilo. Puno se pisalo o tome, na kraju sam karijeru nastavio drugim putem. U nogometu se puno toga događa u jednom momentu, sada sam u Zagrebu i sretan sam. Vjerujem da sam i ranije mogao dati puno Dinamu, svjestan sam koliko je ovo velik klub. Dinamo igra 50-ak utakmica po sezoni, puno je tu šansi za dokazivanje. I ne razmišljam o onome što je moglo biti, samo o izazovima koji su preda mnom.

Vi u karijeri nemate još nijedan trofej...

- Istina, i to je nešto što me jako motivira. Za nogometaše je bitno osvajati trofeje, sad imam jako lijepu priliku za prvi trofej u karijeri. Ma ne samo ja, puno igrača u našoj svlačionici još nema niti jedan osvojeni trofej, zbog toga smo i tako gladni pobjeda, novih uspjeha do kraja sezone.

U MLS-u ste branili boje New York Cityja, ali se nekako niste najbolje snašli...

- To je jako dobra liga, svakim danom postaje sve bolje, ali nekako sam imao osjećaj da to nije pravo mjesto za mene. Imao sam dosta teških trenutaka u MLS-u, ne žalim ni za čime, sad je to sve iza mene. I koliko god mi bilo teško, to mi je bilo dobro životno iskustvo. Nekad se stvari u nogometu jednostavno ne poklope na pravi način.

U siječnju ste bili dio reprezentacije na Afričkom kupu nacija, nadate li se i pozivu za Svjetsko prvenstvo?

- To mi je bilo prekrasno iskustvo, igrati za svoju reprezentaciju, za svoju domovinu na velikom natjecanju. O tome sam sanjao kao dječak, tako da sam nedavno ispunio svoje snove. Nemam izravnih kontakata s izbornikom Alžira, ali smo često u komunikaciji s tajnikom saveza. Vidjet ćemo što će se događati do ljeta, ali vjerujem da ću biti dio reprezentacije i na Svjetskom prvenstvu - završio je Bakrar.

https://www.24sata.hr/sport/bakrar-za-24sata-ponosan-sam-na-usporedbe-sa-soudanijem-a-jos-ganjam-prvi-trofej-u-karijeri-1113349
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.