• rioda
    16.6k
    Stalno se spominje da smo mi potrošili 20 milja na pojačanja. Aj da sno potrošili tih 20 milja na 3 igrača pa bi to bilo i prava pojačanja.Ludovic IX

Zaokružuje se na 20, iako je 17,5 točna brojka. Od tog iznosa, pola je otišlo na dva igrača, Belju i Villara. Jedan je danas najbolji strijelac, drugi je na posudbi. Uz to, gradili smo skroz novu ekipu, nije da smo na već izgrađenu ekipu dodali par top pojačanja, kao što si i ti napisao
  • striko
    3.3k
    i sada uvjeravaju da je finale kinder jaje lige prvaka najveći uspjeh hrvatskog klupskog nogometa. Sada zamisli da prođu skupinu KL-a pobjedama protiv Lincolna, Flore i sl.
  • Pacho
    17.7k
    Trosili smo, jer imamo resurse. U cemu je problem? A njih, uostalom, samara i Rijeka sa visestruko nizim proracunom. I da stvar bude bolja, ovdje se ne radi o situaciji u kojoj je neki seik ili oligarh upumpao milijune nego o kontinuiranom uspjehu i razvoju igraca nakon sto smo prije 20ak godina bili u slicnoj financijskoj situaciji.

Kao da se kmeci sto Bayern ima vise para od HSV-a ili Borussie M.
  • Crni86
    21.9k
    Evo rijeke na -9. Bit ce sad drz nedaj, da je rijeka bila malo pametnija na poljudu moglo je biti i -6.

Bit ce tu svega jos, sad slijedi klasicni proljetni tovarski raspad. Mi uzimamo kup i titulu, rijeka kao druga u europu. Najbolji scenarij za hr nogomet.
  • prefontaine
    9.2k
    Pa ja bih volio da Hajduk uđe u euro skupine.Dadox

Nikad! Rađe ih trpit do Božića, eventualno do početka proljeća
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Opet puštamo Rijeci? :joke:
  • vjeko1701
    24.8k
    Kaj je najgore, mislim da je Rijeci sad možda i bolje direkt u KL. Imaju koeficijent koji će vjerojatno biti dosta za nositeljstvo kroz sva pretkola KL i krenuli bi tek u drugom pretkolu. U EL kreću u prvom i ak ispadnu kao nositelji u bilo kojem od pretkola, a tu ipak ima ozbiljnijih ekipa, za sljedeći krug KL uzimaju koeficijent nenositelja koji ih je izbacio.
  • Crni86
    21.9k
    ma ja mislim da se rijeka moze potuc i u el. Produ li prvo pretkolo imaju jokera u vidu kl onda.

Ne znam, gledam da bi u el volio gledat stvarno klub koji tu koze maksimalno nesto napravit. To tovari svakako nisu, oni ce ispast u prvom kolu kakvi su debili…..
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Svako malo se vraćamo na temu Hajduk u europi i nemam sad nikakve nove pro i kontra argumente, samo mogu reć da smo ove godine vidjeli kako to izgleda s 2 kluba u skupinama te da ukoliko mislimo uopće sanjat o tom 15 trebaju nam 3 kluba, stoga i Hajduk :meh:
  • vjeko1701
    24.8k
    Ma jasno, može im biti i prednost. Samo je poanta svega bila da i ta EL koju su dali neprvacima može biti dvosjekli mač. Ajde da se kreće iz 2. pretkola, isto kao i KL, bilo bi puno bolje. Mada Rijeka ima dovoljan koeficijent da bude prebačena u drugo pretkolo ako im se poklopi par stvari.
  • Sajla
    20.6k
    mislim da hajduk uopće nema ambiciju igrati europske skupine. znaju da ne mogu ništa tamo, novca će kod njih uvijek biti, a da ih pola sezone svaki četvrtak šamaraju neke osrednje europske momčadi i razotkrivaju koliko su ustvari oni loši - mislim da to ne žele. ovako se osramote jednom preko ljeta, blabla nesreća ovo-ono, pod tepih, zaborav i guraj dalje.
  • Dzoni
    5.8k

Teško, naši prvoligaši su obično najslabiji u 7 i 8.mjesecu, kada su i kvalifikacije za Europu.
    Da svi oni su u formi i kadru kojeg imaju u tipa 3.ili 4.mjesecu prošle sezone, naša liga bi po koeficijentu bila bar 5 mjesta bolja nego što je sada.
    Naravno Dinamo je izuzetak iz ovog pravila
  • Crni86
    21.9k
    jesu, ali rijeka je u svako doba godine u boljoj formi od tovara :smile:
  • C@ptain Koons
    430
    jebeš takav klub s takvim "ambicijama". Fkt su fenomen, za promatranje.
  • gaTeDZG
    2.9k
    Ako zbrojimo sve bodovne zaostatke za Dinamom u posljednjih 20 sezona - od one godine kada se u Maksimiru igrala “liga za bedaka” - hajdukov zaostatak za zagrebačkim klubom ukupno se penje na brutalnih - 375 bodova. U prosjeku, to je oko 19 bodova zaostatka u svakoj od prethodnih 20 sezona hrvatskog prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.