• Niko1986
    6k
    Otvaram temu na poluvremenu jer ću nakon utakmice zaboraviti. Posebni pozdrav za pratitelja iznad mene na tribini koji je rekao da u ovom podcastu mora biti posebno vrijeđanje. Sva pitanja o Kurilovcu i derbiju s Hajdukom ostavite tu. Gledamo se u standardnom terminu!
  • DrRatoljub
    587
    Moje pitanje je, je li ovo najbolja Dinamova izvedba na Poljudu u zadnjih 10 godina, još od onih legendarnih 4 0 pod Cicom? Jer smo dobili 4 od zadnjih 5 dolje, ali ova je jedina bila potpuna dominacija.
  • NVKOD
    10.4k
    Što bi im Bakrar napravio da trenutno ne posti?
  • dodo992
    82
    Možete li napokon na laptop zaljepit naljepnicu "nadmocniji suparnik"? :grin:
  • miro
    8.6k
    Ako prodamo Hoxhu, Domingueza i Varelu, mislite li da je to dovoljno za zatvoriti budget bez Lige prvaka?
  • grba
    602
    Hoće li Silić bit pozvan u reprezentaciju za nadolazeće prijateljske utakmice? Pozz ekipi
  • ElDorado
    10.4k
    Imate li kakav komentar na Olivarijev članak dan prije tekme? Sadržajno i s obzirom na timing?
  • GOAT
    5.1k
    Koju ocjenu dajete treneru i stožeru za pripremu utakmice protiv ajduka? Po meni jedna od boljih ako ne i najbolja tekma. Svi su odigrali u najmanju ruku dobro ili odlicno
  • Omake
    16.3k
    Je li Kova puno bliži Ancelottiu nego Garcia Guardioli, iako twitter taktičari onaniraju samo i isključivo na trenera hajduga?
  • jp23
    3.8k
    Ja imam pomalo škakljiva pitanja, razumjeti ću ako na njih ne odgovorite ili odgovorite "politički korektno".

Kako komentirate da vam kolege iz novinarske profesije, koji "pobliže prate klub", objavljuju potencijalno lažne vijesti kojima je, po svemu sudeći, cilj destabilizacija stanja u klubu i svlačionici, i još k tome, vijest bude objavljena tik pred najveći derbi i gostovanje na Poljudu? I ako im to nije bio primarni cilj, što smatrate da jest cilj takve objave tik pred derbi?
  • Dzoni
    4.5k
    Vjerujete li da možemo do kraja sezone odigrati bez poraza?
  • Sibirski plavac
    8.3k
    Pozdrav ekipa. Dobro su nam došle ove dvije trening utakmice u srijedu i nedjelju, slažete li se?

Pitanja:

1. Kako objasniti fenomen Bakrara? Barem meni je fenomen. Došao iz MLS-a i Dinamov puk je reagirao prilično nezadovoljno oko tog dovođenja, a evo danas je drugi najbolji strijelac Dinama te možemo slobodno reći da je novi Mr. Derby s obzirom koliko zabija ili asistira u takvim tekmama. Sjećate li se kad je zadnji put neki igrač došao u Dinamo bez imalo medijske pompe, a kasnije postao jedan od najkorisnijih u ekipi?

2. Za kojeg igrača mislite da bismo njegovom prodajom na ljeto najviše izgubili na kvaliteti? Npr. ako je istina ovo što se piše za Mckennu, meni bi osobno to bio jedan od većih gubitaka za nas s obzirom na to koliko nam je obrana stabilnija s njim u ekipi. Čak i kad suigrač pogriješi Scott je tu da pokrije i to. Igračina. Dokapetan s razlogom.
  • Crni86
    20.6k
    Je li ovo jedna od najlaksih dinamovih pobjeda na poljudu u zadnjih 10-tak godina?
  • Fabercaster
    896
    1.) Mislite li da je Mario Kovačević zaslužio malo kredita s obzirom na to da je došao sa -4 do +10, ili mislite da će se opet zazivati njegov otkaz nakon prvog većeg kiksa?

2.) Podcasterski A ili B:
    Ofenzivni Valinčić i defanzivni Goda ili ofenzivni Vinlof i defanzivni Galešić? (Pitanje za sve sudionike)
  • Niko1986
    6k
    Snimamo oko 15 pa ako ima još pitanja šaljite!
  • Schpatz
    1.1k
    Mislite li da će se sada smanjiti kritike na račun Kove? S obzirom na ovaj, rekao bih, sjajan niz u HNL-u, uz dominantnu predstavu u derbiju i, usudio bih se reći, jako dobar nastup Dinama u Belgiji.

Mislite li da je i on nešto naučio iz kritika koje je dobio te da se u međuvremenu prilagodio veličini i zahtjevima Dinama?

I s obzirom na sve te predstave, mislite li da je Kova zaslužio ući u sljedeću sezonu kao trener Dinama (pod pretpostavkom da ne udemo u neku ogromnu krizu i da uzmemo prvenstvo s >10 bodova i kup? )Ili mislite da će mu, bez obzira na to, Uprava Dinama ipak uzeti za zlo lošu formu na jesen i nekoliko neugodnih poraza u Europi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.