• emilperska
    15.2k
    Izdominirao je ovo..

Izraketirao ih je 2x na brozu kao Bobetko tvz. RSK.
  • prefontaine
    7.3k
    Bravo treneru!

Ako itko ne vjeruje u tebe, to sam ja. Ako itko smatra da nisi trener za Dinamo, to sam ja. Ali ovo danas je bilo školovanje "presing trenera". Plus veselje i emocije nakon svakog našeg gola...genijalno! Kapa do poda.
  • rokikaciga
    12.3k
    5 naslova prvaka meni dovoljno govori o tome kakav je Kova trener - serijski pobjednik.rokikaciga

Ovo sam napisao prije 9 mjeseci pun povjerenja u Kovu.

Sredinom jesenskog dijela sezone je svima usla sumnja u glavu jer smo stvarno lose izgledali i u HNL i u Europi. Ali ta famozna doselekcija, pripreme (osporavane sa samo jednom prijateljskom!), reset u Europi gdje smo na kraju skoro i izvukli taj prolaz a bili smo bolji u u 135 minuta, +10 u prvenstvu 11 utakmica prije, polufinale kupa, nijedan izgubljen derbi, drugi dio sezone 10 pobjeda i 2 remija u HNL...

Vidi se strelovit napredak, sve vise samopouzdanja a sve manje "kaj bu selo reklo" odluka i dodvoravanja nekim igracima.

Vise manje sve utakmice jako dobro pripremi, sad su mu i zamjene postale odlicne (umjesto programiranih). Poceo je uvoditi juniore u ztakmice, kaj sam drvio cijelu jesen... Stvarno sve stvari koje su meni i drugima smetale na jesen ispravlja.

Svaka cast Kova i svaka cast Zvone na davanju prilika treneru.

Ovaj, onaj, vidimo se na ljetnim pripremama Mr.Derby
  • Noel
    20.2k
    Kovačević je zbog ovoga i doveden, da vrati titulu iz Rijeke u Zagreb i da ova sezona remonta i šokova u svlačionici i uredima prođe bez većeg stresa. Definitivno vraća uloženo (europu namjerno ne spominjem jer nije doveden primarno zbog nje iako je dočekao proljeće u EL). Na Bobanu i sportskom sektoru je odluka da li on može povest Dinamo u borbu za ligu prvaka i obranu naslova. Sigurno su mu plusevi proljeće u Europi, dominacija u HNLu, savršeni derbiji i bezbolno put u kupu. Minus su mu neke razočaravajuće predstave u nizu u EL protiv osrednjih i malo jačih protivnika.

Želim mu duplu krunu i sreću svoj svijeta, ostalo neka odluči struka. Ako ostane želim mu ligu prvaka i neke velike pobjede kroz nju.
  • Droljo
    26k
    Bravo.
  • Archangel
    18
    Mora se priznati da nakon zimskog prekida je mnogo bolji trener.
    Ako ostane nadam se će i u Europi nam donjeti nekog neočekivanog veselja.
  • rioda
    14.8k
    Osijek - Dinamo 0:2
    Rijeka - Dinamo 0:2
    Hajduk - Dinamo 0:2
    Dinamo - Osijek 2:1
    Dinamo - Rijeka 2:1
    Dinamo - Hajduk 1:1
    Osijek - Dinamo 0:3
    Rijeka - Dinamo 0:0
    Hajduk - Dinamo 1:3

U devet tzv. derbija upisali smo 7 pobjeda i dva remija, s gol razlikom 17:4 (+13) :clap:

S obzirom na prijašnje sezone, pravo osvježenje. Treba dodati i da smo na oba remija zapravo bili dominantni i samo slučajem okolnosti nismo pobijedili i u tim utakmicama.
  • Sajla
    18.7k
    ne volim Jeličića. stvarno ga ne mogu smisliti. nisam ni bio uvjeren da Kovačević može ponuditi ono što treba na klupi dinama. ali:
    "Nikad nisam imao dilemu o Mariju Kovačeviću. Pričekat ću još malo jer ja sam hajdukovac i uvijek se nadam. Pričekat ću još jedno mjesec dana da se istovarim po ovim 'stručljacima' koji su pljuvali po Mariju i koji će vjerojatno pljuvati protiv Genka ako ne bude dobro. Oni su razmaženi. Važno je da se on stabilizirao. I ono što je najvažnije, došao je do faze autoriteta."

i zato - prokleti bili kmečatelji s juga što ste nam oteli priliku da čujemo što Jeličić ima za reći. nadam se da ima profil na nekoj društvenoj mreži gdje će se ipak oglasiti ili da će ga netko od novinara to tražiti, duguje nam to.
  • Crni86
    20.6k
    jela je trenutno zauzet dobivanjem crvenih kartona na goat ligi :lol:
  • Omake
    16.3k
    Dobra presica Kove.

• Goncalo Santos
    3.5k
    jel to ovaj bilic ladno pito kovacevica oce doc u hajduk jednog dana?

U trenu kad te dobije rival i bjezi ti na 10 bodova nemas sta pametnije za pitat od toga? Koje stanje uma. Ovakvo pitanje novinara nekom treneru na pressici nisam u zivotu cuo.
  • Omake
    16.3k
    je haha. Prvo ga pita da li mu Boban sastavlja ekipu pa onda li doći u hajdug
  • GOAT
    5.1k
    jel to ovaj bilic ladno pito kovacevica oce doc u hajduk jednog dana?Goncalo Santos

to njegovo pitanje mi vuce na impractical jokers
  • ElDorado
    10.4k
    Kova nam bio malo kurcevit na presici. Svidja mi se to.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Jak je Kova danas bio. Vise puta istaknuo da smo daleko iznad svih i da je ne daj Boze trebalo da smo imali jos gasa za dat :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.