• Progressive overload
    460
    Pazi da i ti ne popiješ tužbu
  • ShanKu
    2.2k
    nebitno za nas... ali Osijek nije pobijedio Istru u Puli još od 19.2.2022, tad je bilo 2-3, još je Bjelica bio trener :sweat:
  • Rile
    174
    i super datum, taman za Rijeci dat nagradu.
  • ksapi
    8k
    Sezona stabilizacije:

IMG-7743.jpg
  • mali M
    9.9k
    hahahhaha kakva patetika..
  • NORTE
    24.5k
    Osvojeni bodovi:
    Rožman 9 bodova u 11 kola
    Sopić 8 bodova u 12 kola
    NORTE
    Radotić 6 bodova u 2 kola.
    Još malo i prestići će ove. :grin:
  • NORTE
    24.5k
    VAR suca s te utakmice Ivana Matića čeka puno drastičnija kazna. Domagoj Vučkov kao glavni zaduženi za VAR suce do kraja sezone ne planira koristiti Matića za VAR.
  • GOAT
    7.7k
    vridilo se usrat
  • chago13
    323
    "Odnos je zatamnjen. Iako ja uvijek imam isti odnos. Međutim, Dinamo smatra da ne treba surađivati s Lokomotivom, ili smatra da to nije dobro. Ja ne vidim razlog, mislim da je Lokomotiva, uz to što je sebi radila, napravila puno i za Dinamo i za hrvatski nogomet", izjavio je Šikić.

Izgleda da je skužio da od ovih dole nema kruha...
  • Zagi
    17.6k
    Čini se da struje počinju mijenjati smjer, a Šika dobro zna da nema kruha od plivanja uzvodno.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Evo krenuli su stakori kmecit. Sljedeci je vjerovatno Miskovic, kad zafali love dogodine
  • Peškaman
    9.2k
    Svetina je skinut s pozicije, je li se glasalo o Šikiću ili je stavljeno pod tepih?
  • Droljo
    28.3k
    Ovo mi se jako sviđa. Samo ustrajat u tome!
  • rokikaciga
    14.3k
    Gledam Sesvete Dugopolje sad (znam.) i ja sam u soku da je Gorica pruzila sansu Matijasu umjesto Zigeru. Ziger nema tih problema sa odlukama, pogotovo pod pritiskom, a Sesvete primilo 12 golova u 21 utakmicu. Sad imaju 3 utakmice bez primljenog, ovo ce biti cetvrta kako stvari stoje.

Ziger dobro rasporeduje obranu (koja je doduse beton i po imenima- Gorupec, Kulenovic, Agic i do prije 2 tjedna nas Borna Graonic), ima dobre reflekse, jako skolovan golman. Nije fantazija jer ima samo 24 godine (za golmana dosta mlado) ali imali su ga u svom vrtu i pustili da ode besplatno u Sesvete a doveli su Matijasa za kojeg mi je trebalo pola sata da vidim da je los, neskolovan golman.

Fakat mi nije jasno evo tko od struke je napravio takvu odluku
  • Dzoni
    5.8k
    Tko je zabio ova 2 gola za Sesvete, jel opet Šaranić?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.