• Dr Hofmann
    5.1k
    Kakav dan...

Prvo još jednom posljednji pozdrav Georgu Kochu. Ostavio je veliki trag u samo jednoj sezoni koju je proveo kod nas.

Našima čestitke na prolazu u Kupu, nema tu sad neke prevelike filozofije.

I na kraju, jedva čekam Split u nedjelju. Da smo mi pisali scenarij, možda bi samo još bili produžeci i koji crveni tovarima. Ali može i ovo. Idemo ih dokrajčiti sad, zakucati ih u pod. Nemoguće je da ovo na njima ne ostavi traga, nemoguće.
  • NORTE
    22.9k
    Samo je jedan luzer s mora
    i zato u derbiju pasti mora.
  • Sesvećanin
    541
    Ima par dobrih inerpretacija dresova iz 1911 i 1923.Fantom

Uuu to. Dajte nam što više građanskih dresova :pray: hvala na odgovoru Fantom
  • Denle
    80
    Imam osjecaj da ce ljudi masovno glasati za neke takve interpretacije iz proslosti, bez obzira izgledalo li dobro ili ne

Al bilo bi fora vidjeti igrace u dresu s dizajnom onog iz 1911.
  • prefontaine
    7.1k
    Evo školskog primjera kako se ne igra presing. Ili, primjera kako, iako si 3 klase lošiji, bez problema možeš probiti protivnički presing kros pas igru.

• rokikaciga
    12.2k
    Ovo je los presing. Trebalo bi ic 1 na 1 presing da ovako rizican, visoki presing uspije

Na 0:05 Bakrar sam stisce stopera a slobodan je drugi stoper i golman i.lagani trokut uz malo znanja i nema sanse da im uzmes loptu. Kako dolaze drugi ivraci u presing tako otpadaju ko ratkape jer imaju prakticki dva igraca viska.

Za visok presing protiv ovakve postave protivnika treba jedna od osmica (Vidovic npr ovdje) izac vislje i stisnut drugog stopera, a sestica izac njihovu osmicu a nas jedan stoper na njihovu desetku
  • Dinaminjo
    2k
    Pusti presing, nasi ovako iz prve zaredom niti na treningu kad Kova ne gleda ne mogu
  • NORTE
    22.9k
    Prva utakmica finala futsal kupa dinamo - Rijeka igra se 24.3. (utorak 19:00), na točno 30 godina od prvog isticanja transparenta dinamo svetinja.
    rsz_svetinja_1996_2.png

Ulaznice za Draženov dom:
    https://core-event.co/events/finale-kupa-futsal-dinamo-rijeka-830f/
    finale-kupa-futsal-dinamo-rijeka-830f_hud263197db0a5cd69506a36e125c2432c_1052022_0x700_resize_q75_box.jpg
  • Crni86
    20.5k
    Neka samo jos jednom Davorin Olivari kaze da je dinamovac…. Pustat ovakve glasine vecer prije derbija… Sramota. Sramota.

Unosit ovakav nemir u momcad. Samo jedan veliki supak to moze napravit. Mogo se sacekat ponedjeljak da se to objavi.
  • Goncalo Santos
    3.5k
    Buduci da pise ovo olivari koji je realtivno blizak klubu, pisem ovo s dozom zabrinutosti.

Ove sezone smo prosli kroz potresnu i temeljitu rekonstrukciju momcadi u koju je dosta novaca ulozeno, nama ambicija mora biti ulazak u ligu prvaka kako bi napunili budzet.

Ja se nadam da nitko u klubu ne razmislja o prodaji mckenne, on po meni mora biti najsigurniji igrac oko kojeg ce se raditi eventualne korekcije u ekipi. Ne bi htio da dominguez ode, ali ako ce financije tako zahtijevati, mogu to prihvatiti, ali mckennu ne dirajte. To koliko on nama vrijedi kao klasa, kao lider, kao karakter mi ne mozemo nadomjestiti nikakvim novcima.

Ne mozemo u iducu sezonu uci oslanjajuci se na zebica i torrentea koji mi je drag, ali tko zna kada ce i hoce li uopce vise igrati ozbiljnu razinu nogometa. Pozdravljam odluku da se vise uklopi nase mlade igrace, ali ne mozemo u pohodu na lp biti opet izlozeni tolikim rosadama u momcadi da se rjesimo glavnih prvotimaca i gurnemo u vatru klince.

#McKenna ostani :sad:
  • fakin
    3.3k
    Ja se stvarno nadam da to nije istina. Pa necemo valjda opet cijelu momčad promijeniti i opet se pola godine uigravati i govoriti opet da je to nova momcad i da im treba vremena.
    Nadam se da to nije istina sto pise
  • Klenx
    10.5k
    Meni članak uopće nema smisla, skroz su mu krive postavke u članku.

Ako budemo prvaci i pruži nam se prilika za igrati LP i doći do dobre love onda ćemo prodati Domingueza i iskusne McKennu i Hoxhu i krenuti gurati klince.
    Šta, ako budemo prvaci onda smo dosegli neki checkpoint pa dogodine naslov nije bitan? Šta ako ne uđemo u LP, ganjat ćemo naslov sa Zebićem?

A ako ne budemo prvaci, onda ćemo realno imati financijskih izazova, pa će ostati iskusni i dobri igrači i bit će manje prilike za klince jer moramo biti prvaci.

Totalno nema smisla.
    Jest da je Olivari imao dobre informacije u zadnje vrijeme, ali mislim da je ovdje navaljao solidnu količinu gluposti i baljezganja.
  • Paggini
    77.7k
    Da, prodat ćemo McKennu i Domingueza, igrat će klinci mlađi od 18 godina.

Na čega se vi jebeno ložite
  • badjibadara
    9k
    Ja se stvarno nadam da to nije istina.fakin

Naravno da je istina. Sve što olivari i slični napišu je apsolutna, neporeciva istina. Pogotovo kada dodatno začine ovakvim tajmingom…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet