• Krizy
    69.2k
    DATUM ROĐENJA: 14.01.2008.
    MJESTO ROĐENJA: Zagreb
    VISINA: 194cm
    TEŽINA: 85kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: NK Sesvete
    POZICIJA: Defenzivni vezni
    BROJ: #37
    UGOVOR: 30.06.2029.

kresimir-rados.jpg?x53932
  • Olmic
    5.5k
    Ako nam je on najveci potencijal…
  • Laugreano
    5.4k
    Cudno da ne radis u nekom top klubu kad u 20 min tako procjenis igraca. Ja ne znam koji je vama kurac ljudi zadnje vrijeme.
  • rokikaciga
    12.1k
    Ima volju, zelju, grize, dobro se krece s obzirom na konstituciju. Da se narugam postat ce hrvatski Patrick Vieira.
  • veselko tenžera
    7.2k
    S obzirom na visinu i na najave o njemu kao "the next big thing" očekivao sam puno fluidnije pokrete. Djeluje poprilično nezgrapan.
    Ima li netko tko ga prati u juniorima, kako to tamo izgleda?
  • rioda
    14.6k

Mene je po kretnjama podsjetio na Branka Pavića
  • deda
    44.3k
    Ma treba dečku vremena i mase još.
  • Paggini
    77.6k
    Mene je po kretnjama podsjetio na Branka Pavićarioda

Ista, ista stvar. A ne samo i po kretnjama, nego i po ziheraštvu, gledanja najbližeg dodavanja, ne uzima prostor iako mu se nudi, ukočenost neka, sve kao Pavić.

Naravno, ništa protiv klinca, vjerujem da ima u sebi potencijala na bacanje, ali razmazio nas je Šunta koji je u dvadeset sekundi seniorskog nogometa kao gladan pas igrao hahah
  • hardek
    9.2k
    Ne znam, nisam nikakav stručnjak i uglavnom po eye-testu ocjenjujem. Meni u glavi 6-ica mora imati određenu dozu agilnosti, pogotovo u ekipama koje konstantno napadaju i po izgubljenoj loptu stoje visoko. Opet vjerujem da Boban i Capellas znaju kudikamo više od mene i dečko ima 17 godina. Vidjeti ćemo ga sljedeće sezone u B ekipi
  • Jurki
    23.5k
    Svi ti klinci imaju hrpu mana koje treba ispravljati kaj je normalno.
    Te klince samo treba ostaviti da se normalno dalje razvijaju.
    Hvala Bogu pa iduce sezone krece dvojka.. pred deckima je puno rada, znoja i truda koji moraju uloziti u svoje karijere.
    Niti je Šunta igracina zbog pola sata dobrog nogometa, a bome nije Rados za otpis zbog nekih greskica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.