• Mr Anderson
    18.2k
    s tim da pajaziti odmah odraduje crveni protiv nas,a za garciu se jos ceka odlukashameless86

Crveni Garcia i još izjave za medije, zrel je za 3 utakmice kazne.
  • Navijač Dinama
    11.8k
    taman kad mu istekne suspenzija ce na biro za zapošljavanje
  • Mr Anderson
    18.2k
    taman kad mu istekne suspenzija ce na biro za zapošljavanjeNavijač Dinama

Uz dobru otpremninu, preživjeti će i to.
  • Peškaman
    8.7k
    Screenrecorder_2026_03_05_11_27_41_169_ezgif_com_video_to_gif_converter.gif

Screenrecorder_2026_03_05_11_28_33_107_ezgif_com_video_to_gif_converter.gif

Kako ova dva nisu najmanje po žuti karton?
    Zanima me ima li tko startove Mladenovskog koji je za vikend "popio" dva žuta u 4 minute protiv Hajduka.
    Čisto za usporedbu.
  • FazeN
    6.1k
    Zamislite kako bi danas prošao sudac da se na mjestu Rebića jučer našao npr Mišić.
    Da mu je rekao da mu je oprostio 3 crvena.
    Kakvi bi to medijski članci bili, kakav bi to napad bio od dolje odmah.

Ovo sinoć je jedan od najvećih skandala u povijesti naše lige.
    Sudac koji otvoreno priznaje da je pomogao jednoj ekipi i poštedio ih, a ta ekipa nakon utakmice udara po HNSu, savezu, sudcima..nigdje kazna..
  • Pacho
    15.4k
    I sto je tocno ta francuska pedercina unaprijedila otkad je dosla? Isti je ili gori kaos nego prije njega.
  • Li d1986
    327
    kakvo priznanje? Vidim vec par puta se spominje a nisam nesto pazljivo pratio
  • Sajla
    18.6k

https://www.index.hr/sport/clanak/rebic-nevjerojatno-kolaric-mi-je-rekao-da-mi-je-trebao-dati-tri-crvena-zasto-nije/2767602.aspx

Na pitanje o komunikaciji sa sucem tijekom utakmice, Rebić je otkrio što mu je rekao nakon posljednjeg zvižduka. "Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, a on mi govori: 'Trebao sam ti dati tri crvena'. Zašto nisi? Nakon prvoga Ante ide u svlačionicu. I to je to. Ne znam, nije mi jasno".
  • Jurki
    23.5k
    da ga jebes, mislim da bi to cijela Hrvatska htjela znati kaj je to tocno taj francuski peder napravio da se poboljsa suđenje.
    Nakon skoro svakog kola, neki repovi, gluposti koje ne koriste apsolutno nikome.
    Tu pricamo o najjacem rangu.. a moremo si samo misliti kaj se sve događa u nizim ligama koje nisu pod svjetlima reflektora.

Ocito ta francuska pedercina samo uzima placu i da ne moze nitko reci da xy klub ima "svog" povjerenika.

Edit Sn o francuskom pederu
  • Efes Pilsen
    15.2k
    Kako je francuska sobarica brza sada :joke: Sad kaze trebao je Hajduk ostat s 2 igraca manje, a od pocetka sezone se njihovi kartoni uopce ne analiziraju. To kad pustas i pravis nas sve idiotima negdje mora kuliminrat. Eto kad i francuska sobarica mora priznat znaci da se nesto valja iza brda..
  • fakin
    3.3k
    https://hns.family/vijesti/30778/sudacka-analiza-cetvrtfinala-supersport-hnk-a/

2 čista crvena oproštena hajduku. 2 penala rijeci čista.

jedva čekam kaznu za kolarića radi ovakog teškog oštećivanja rijeke.
  • crophantom
    3.3k
    ne samo to, nego je cak I propuštene žute izdvojio (Rebić i Radeljić), neka me neko ispravi, ali do sad se to nije radilo
  • skener
    7.4k
    Situaciju su pregledavali i u VAR-u. Na početku dostupne snimke čuje se kako netko govori “žuti, žuti”, a potom se uključuje VAR soba.

- Zaleđa nema, na svojoj je polovici. Bolje snimke nemaš? VAR soba ovdje odgađa nastavak - rekao je VAR sudac Ivan Matić i nastavio:

- Broj 14 je u pitanju - dodao je, a potom se kadar pomaknuo na drugu kameru gdje je iz daljineIvan Matić ustvrdio kako Daniel Adu-Adjei “nije imao loptu pod kontrolom”.

- Potvrđujem žuti karton igraču broj 14 - zaključio je Matić.

Gledaš snimku, znaš da će komunikacija biti puštena u javnost i nije ti neugodno tako nešto izjaviti?
  • Sajla
    18.6k
    sprema li se zaokret? kod penala za Rijeku zbog igranja rukom, Layec piše "podsjećamo na sličnu situaciju u prošlogodišnjem prvenstvu 28. kolo Slaven Belupo - Hajduk" - lik se vraća skoro godinu dana unatrag (mislim da nije trebao toliko u prošlost) da im pokaže primjer u njihovu korist kad se nisu bunili.
    ovdje su izravno prozvani i glavni i VAR sudac, po svemu bi im trebalo slijediti dulje hlađenje i odmor od suđenja.
  • plavi devet
    744
    Znači u Rebićevom slučaju su u VAR sobi utvrdili da ima dodatni pokret laktom i potvrdili žuti karton.

Znači isto kao i Patrik, svjesno propustili dati crveni karton.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.