• Paggini
    77.5k
    Joj tako mi je žao Filipa Krovinovića, rođenog u Zagrebu, odrastao na Jarunu koji je cijeli život navijao za hajdug. Evo pa navijaj i dalje majmune masnokosi
  • NKDZ86
    7.7k
    hahahaha, sad sam pogledao sažetke i kad je zabio Rukavina za 3:2 skočio sa stolice ko da prijenos gledam, ovo nema nigdje, kakvo pišanje po jajduku, pa neka provociraju i dalje domaću publiku od početka, sve im se vratilo i spustilo na zemlju, al budući da su jadnici, neće ništa izvuć iz toga hahaha
  • vjeko1701
    23.3k
    Gle, uvijek se na stadionu čini gore nego kaj vidin na televiziji. Nemaš benefit ponovljenih snimci, sve se odvije u sekundi.

Al ja govorim o svemu ostalom, ostalih 6 dana u tjednu kad se ne igra. Znao sam neke navijače Hajduka koji su zbilja bili čisto ok ljudi, ali po pitanju Hajduka i Dinama jednostavno...ne znam. Samo ponavljanje istih mantri. Ko da je svima kolektivno dat papir s točkama koje moraju ponavljati.
  • Anderson Costa
    260
    jucer i danas sramote sami sebe... od svega meni najveca sramota da oba pogotka idu slaviti/provocirati pred tudje navijace, to dovoljno govori o njima i koliko su skompleksirani i zapravo jadni.
  • wolfgang14
    3.7k
    aaaahahahahahahahah šegica ne izgledaš mi baš najbolje, jel sve oke

HCm-KWkx-WAAAcx-Df.jpg
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Gle, uvijek se na stadionu čini gore nego kaj vidin na televiziji. Nemaš benefit ponovljenih snimci, sve se odvije u sekundi.vjeko1701

Osobno mi je baš to kontra efekt. Na prvu mahneš rukom, ali nekako si mislim aj možda nisam vidio dobro, pogotovo Maksimir gdje je sve tako udaljeno. A pred televizorom gdje ti pokažu 5 puta, još komentator potencira, ludim
  • mlinchica
    5.1k
    Utučen, bježi mu europa.
  • Pavinho
    455
    Vridilo se rodit :lol:
  • BlueZone
    0
    Za nas koji nismo gledali kraj sinoc, sta je Krovinovic tako tragicno napravio?
  • rioda
    14.6k

Dodao loptu igraču Rijeke u kontri na 1:2, nakon toga je za par sekundi bio penal za Rijeku.
  • hanibal
    89
    kombinacija

Zlomislić("koji ne može ispucati dugu loptu") do
    Mateja Jurića("koji ne može primiti loptu") do
    Rukavine("koji ne može zabiti gol")

u zadnjoj minuti.....vridilo se rodit
  • don
    18.8k
    jel ja to vidin HDTV u desnom kutu? Molit ću lipo link snimku golova/sažetak ako ga imaš naravno :grin:
  • Ace Rimmer
    114
    Meni je nevjerojatno da si jedan trener, u ovom slučaju Garcia, može dopustiti onakvu izjavu poslije utakmice. I to utakmice u kojoj si u prvih 20ak minuta trebao biti na terenu s 9 igrača. Rebić čisti crveni ili dva žuta, svejedno. Raci posljednji igrač koji grčko-rimskim stilom zaustavlja onog brzonogog crnca koji bi se sam sjurio na Silića. I nakon toga, nakon šta si u prvih 20 minuta trebao biti s dva igrača manje, ti govoriš kako vas je netko pokrao. Da li to bila Rijeka, da li to bio Tovarić - nebitno. Kakav džon obraz, sramotno. Baš degutantno. Bljak.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Prije sam maštao da je cigišu neko puknuo šamar,a sad mi je ovo još draže da ga oni isti kojima se dodvoravao mrze ,i prije da će degenek tamo dobit nego u ZG . A onaj Garcia je još veći goci. Kako je onaj Simpa trener kojeg smo zazivali i u Dinamu pretvorio se u govno najveće u rekordnom roku. Plače zbog penala kao nikakvog i da se njemu nikad nebi dosudio takav. Baš na teško film 50 prvih poljubaca sa Drew Barryimore i Adam Sandler ,kad cura svaki dan zaboravi i krene ispočetka naredni dan. Ovaj je isti. Sve ti po spisku. Pa da ti nije poguranaca od tih istih sudaca nebu bio ni treći u Hrvatskoj. Kakav degenerik
  • wolfgang14
    3.7k
    jel ja to vidin HDTV u desnom kutu? Molit ću lipo link snimku golova/sažetak ako ga imaš naravno :grin:don

slika je preuzeta sa twittera ali vidio sam tovarske sažetke, imam otključane sve kanale na telki. Probao sam snimiti ali imaju onu zaštitu pa ne mogu.

Moramo se nadati da će hajduk na svoj youtube kanal objaviti. Vela nije razočarao! Na golove hajduka je slavio kao da su barceloni zabili, a na golove rijeke se gušio! Pogotovo kad je Silić obranio pa je lik skočio da bi 1.5 sekundu poslje splasnuo i rekao da je ipak gol. Prekomično je bilo hahahaha. A na gol rukavine je uglavnom šutio, kao da ga je neko na dugme utišao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.