• jedan u nizu
    17.6k
    Iskreno ne vidim u nedjelju ni jedan drugi moguci ishod osim pobjede dinama…

Tovari su sad na dnu… ovo ih je ubilo mentalno i fizicki… ovo se mora iskoristit i dokrajcit ih

Jedino kovacevic moze sa svojim pristupom prokockat sto se nadam da nece
    Dani Olmić

classic-back-to-the-future.png
  • Dzoni
    4.3k
    Da mi je netko rekao da će se oriti pjesma po kafićima u Zagrebu nakon pobjede Rijeke, dobro bih ga išamarao
  • Dani Olmić
    2.2k
    i jos fali recimo pajaziti pa ce morat uskocit velicanstveni masnokosati krovinovic

Sve ide nama u prilog… ovo se sad „samo“ mora iskoristit
  • emilperska
    15.1k

2009. kad smo osvojili naslov pod Krunom se orilo nakon 2:1 na Kantridi..
  • Sibirski plavac
    8.2k
    "Ko jebe kup, bitno je dobit ove u nedilju, ako budemo ovako igrali bit će golova" kaže glavni klaun ajdučke podcast scene.

I kaže da im Rijeka dala 3 komada, a odigrala "ništa" :rofl:

Kakav klaun

I još lik jebe mater ziziju hahahahha A lik njihov glavni fan među komentatorima.

Južna psihijatrija.
  • NORTE
    22.8k
    Živila Rijeka, klub i grad koji baš ne vole zlo s juga i redovno ih šamaraju na zadovoljstvo svih ostalih.
  • nwankwo646
    1.2k
    "Garcia je naivno mislio da Kalik i Krov neće stić baš bogznašta zajebat. Zajeba se." :lol: - Sportnet. Laku noć svima.
  • Crni86
    20.5k
    Kako se kaznjava komentiranje sudenja od strane igraca? Vidim da rebic udara po kolaricu
  • Pacho
    15.3k
    Jel ima netko isjecke s orjunaske televizije?
  • Sibirski plavac
    8.2k

Također jedan od boljih:

"možda bi mi mogli probat sa pravoslavnim popom ili gatarom cigankom da uđe u klub, ne bi nam to škodilo"

:rofl:
  • Crni86
    20.5k

Majstorovićevu sinu sam kum na krštenju i govorim mu: "Pajdo, jedini koji može us*at ovu utakmicu je ovaj tu" i pokazujem mu na suca. Zašto? Jer već neki put zaredom ili je nedovoljno kvalitetan ili je nedovoljno pripremljen, ili ima tremu, ili stvarno ne znam šta. Ali jako loše. Ne kažem da nas je sudac pokrao u nekoj situaciji, ali cijela utakmica je vođena tako loše da postavljam pitanje. Mi treniramo svaki dan, ponedjeljak, utorak, srijeda da bismo bili bolji. Zašto? Suci rade istu stvar u Hrvatskoj. Znam što rade vani, ne znam što rade u Hrvatskoj. Pa bih samo molio nekoga tko kontrolira suce i suđenje da ih testiraju na neki način. I sudac Lovrić, koji radi cirkus, realno, skoro svaki vikend, i ovaj danas, je neprihvatljivo da sudi prvu ligu. Zašto? Jer tu su djeca, Skela, Šime, ne znam ni ja, koji dođu nakon utakmice i plaču u svlačionici. To nije način da se igra nogomet i odgajaju djeca.

https://www.24sata.hr/sport/rebic-raspalio-po-sucu-rekao-sam-kumu-majstorovicu-pajdo-jedini-ovaj-moze-usr-utakmicu-1112361

Koliko je ovo utakmica suspenzije?
  • Sibirski plavac
    8.2k

Nisam siguran da RTS-ov signal hvata kod nas
  • Crni86
    20.5k
    Kolaric je reko Rebicu da mu je trebao dat tri crvena…….

“Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, on mi govori: "Trebao sam ti dati tri crvena!". ”
  • Pacho
    15.3k

Kakva je bila komunikacija sa sucem tijekom utakmice?

- Rekao sam i njemu istu stvar nakon utakmice, on mi govori: "Trebao sam ti dati tri crvena!". "Pa zašto nisi".

Fino ga je metno Tovaricu. A zasto ih onda nije dao? To bi bilo dobro pitanje za HNS, onog francuskog debila ili koga vec.

I koliko utakmica suspenzije ide za ovo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.