• reziser
    8.1k
    Najgora utakmica Kolarića u čitavoj karijeri! Pet ogromnih previda, Rijeka je drastično oštećena
    Kolarić i Matić na kraju su vjerojatno bili sretni, jer Rijekin prolaz trebao bi im pomoći da lakše zaborave suđenje koje će po svemu ući u sudačke anale...
  • ElDorado
    10.3k
    Lik je deset put rekao ‘cheat’
  • Markelo
    3.7k
    Ma Garcia može lupetat šta god hoće. Otkaz ionako ne može dobit. Ne mogu si ga priuštit
  • Sajla
    18.5k
    "cijeli tjedan pripremamo utakmicu s Marešićem i na zagrijavanju saznam da ne smije igrati" :rofl:

o, seoska zadrugo nesposobnjakovića, hvala ti što postojiš!
  • Nolifer
    14.1k
    Korizma je vrijeme, kad se tovari odreknu kupa i prvenstva.
  • Pacho
    15.3k
    Fin kmeket. Falila je samo tuzna urugvajska gitara.
  • reziser
    8.1k
    Kolarić je, kako god, imao pet teških previda. VAR ga je ispravio kod penala za Rijeku u 5. minuti, a potom su i Kolarić i VAR previdjeli dva crvena kartona koja su trebali dobiti Rebić i Raci. U nastavku je Kolarić za domaće svirao dva penala, oba na "asistenciju" VAR-a, prvi koji realno nije bio, te drugi koji nije bio sporan.

Na kraju je Rijeka ta koja je bila drastično oštećena, hajdukovci su dva crvena kartona trebali dobiti kod rezultata 0:0. Kolarić i Matić na kraju su vjerojatno bili sretni, jer Rijekin prolaz trebao bi im pomoći da lakše zaborave suđenje koje će po svemu ući u sudačke anale...
  • Agramer86
    843
    ŽAO MI JE kaj sam plačipičku vidio u Dinamu
  • rokikaciga
    12.1k
    HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
  • T90d
    2.8k
    Koliko će utakmica suspenzije dobiti, ovaj prevarant na klupi Hajduga, radi komentiranja sudačkih odluka i nazivanja istih sudaca varalicama?

Je li on na kraju dobio čisti crveni karton na kraju utakmice?
  • GOAT
    5.1k
    Daj frajeru toliko si bio spreman i pripremljen za utakmicu da nisi znao da ti je Maresic vec odigrao kolo sa istrom HAHAHAHAHAHAH

nemoj me jebat sad sa ukralo pokralo
  • Krizy
    69.1k
    Kaže da će dati sve od sebe protiv Dinama, ali da ne može utjecati na sve (sudačke odluke).

Pa majku vam jebem više
  • Z brega sam
    272
    A sta ostaje danas Torsidi? Jedan kvalitetan šut iza kotejnera, malo alpskog skijanja... Sve po starom. Štab šećer
  • Xpert1992
    466

Bit trener dole je mindfuck samo takav. Covjeku bi otkaz samo dobro napravilo u zivotu.
  • IceMan
    4k

Nije pisalo u Cometu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.