• Krizy
    69.2k
    DATUM ROĐENJA: 08.01.2007.
    MJESTO ROĐENJA: Zagreb
    VISINA: -
    TEŽINA: -
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: -
    POZICIJA: Stoper (Desni bek)
    BROJ: #42
    UGOVOR: 30.06.2028.
    SZA00054_6ddf424c-068c-4e0b-bde0-a81f69222601_1200x799.jpg
  • Pacho
    15.4k
    Nikad mi nece biti jasno zasto netko u 21. stoljecu zeli frizuru britanskog fratra iz 847.
  • SAS1987
    19.7k
    Nikad mi nece biti jasno zasto netko u 21. stoljecu zeli frizuru britanskog fratra iz 847.Pacho

Jednostavno održavanje :lol:
  • Maks18
    14
    Sjajna utakmica danas. Bas dobar i siguran na lopti i danas daleko najbolji za mene.
  • Dzoni
    4.3k
    Odličan s loptom, čvrst i stasit s obzirom na dob i iskustvo
  • ElDorado
    10.3k
    Ozbiljan igrač, veliki potencijal
  • Archangel
    6
    I meni je jako svidio, posebeno onaj jedan sprint natrag u prvom dijelu gdje je dostigao njihovog igrača, ubacio se ispred njega i odnio mu loptu
  • Droljo
    25.9k
    Nikad mi nece biti jasno zasto netko u 21. stoljecu zeli frizuru britanskog fratra iz 847.Pacho

Ja polako formiram franjevačku frizuru. Ali ne iz namjere i mode. Eto...
  • Špicpapak
    142
    Takozvana zinedinka :heart:
  • miro
    8.6k
    Veliki potencijal, kako lijepo prepozna kad mu se teren otvori, samo što više tekmi
  • Crni86
    20.5k
    Vec sam ga jednom usporedio s Ramosom, ali jucrr ta hrabrost u osvajanju terena s loptom me jos vise podsjetila na njega. Samo guraj dalje mali
  • Paggini
    77.6k
    Ima ono što obožavam kod obrambenih - taj prvi korak i iskorištavanje prostora da probije prvu liniju i pomakne postavljenu protivničku obranu, bez čega Dinamo jednostavno ne može igrati u 90 posto utakmica.

Hitar na nogama, ima i šljucu, a i dodavanja su mu ekstremno popravljena u odnosu na razdoblje prije.

Jesu to cetvrtoligaši, ali mali je potencijal za velike stvari, ima to u sebi.
  • deda
    44.4k
    Marko je jučer izgledao najzrelije od svih juniora čime je opravdao moje mišljenje. Ono što tek trebamo vidjeti od njega su defanzivni zadaci, skok, duel i postavljanje. Bit će prilike i protiv jačih protivnika, samo strpljivo i radom, a ne kao neki preko koljena.
  • rokikaciga
    12.1k
    Jucer me pozitivno iznenadio koliko je agresivan u tom prvom izlasku na loptu i igraca, ne odustaje, dobro se postavlja, fizicki je mocan za "klinca", s loptom dosta dobar. Samo da mu se sada daje sansa sukladno njegovim nastupima :smile:
  • Sajla
    18.6k
    u jednom trenutku prvog poluvremena igrač Kurilovca ispucao visoku loptu sa svoje polovice, u duel ulaze Zebić i njihov igrač na nekih 10-15 metara u našoj polovici, a Marko lijevom, slabijom nogom isprve spušta loptu mirno pred MPVa koji može odmah naprijed. stoper tipa Torrentea bi ju nabio i dao aut protivniku.
    ono što mi se dodatno svidjelo je bila reakcija Galešića koji se baš kapetanski ponio, odmah mu počeo pljeskati i hrabriti ga.
    ima tu materijala za jako dobrog igrača, samo neka nastavi raditi bez preskakanja stepenica i sve će mu se višestruko vratiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.