• vlatkomarkovic
    3.4k
    Jako dobra utakmica, s ovim protiv Genka, napokon se razvila neka baza s kojom možemo raditi…. Dogodine netko će morati otići šta zbog kvalitete, šta zbog viska… Morati ćemo se nadopunjavati, ali sada napokon se stabilizirava sve vise igra… Sada riješiti prvenstvo za vikend i isprobavati sve vise juniore… Imamo bazu i to je najbitnije….
  • Orc123
    15.3k
    Vidim Jagusicu ide odlicno u Grckoj...treba cestitati njemu i Skegri na fantasticom razvojnom planu kojeg su potpusali u Pau....
  • miro
    8.6k
    PAO iskesiro pare, a mi ga uzmemo na posudbu s pravom otkupa ak i dalje ne bu igro. Win win
  • NORTE
    22.7k
    Kurilovec:

Varela-Cordoba-Lisica
    Vidović-Soldo-Šunta
    Vinlof-Galešić-KTC-Mikić/Tabinas
    Filipović/Nevistić

3:0 na poluvremenu i ulazak Zebića i sličnih
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Beljo starta sigurno.
  • IceMan
    3.9k
    Poslije Splita igramo opet 3 u Maksimiru.

Dolaze nam i Rijeka još doma i Hajduk do kraja prvenstva.

Hajduk mora još u goste u Rijeku i k nama.

Ako ne izgubimo (neriješeno) teško da će nas stići i u međusobnim susretima jer računamo onda ne 7 nego 8 bodova. (morali bi nas dobiti 3 razlike u ZG-u)

Mislim, nogomet je nepredvidiv, ali ako ne izgubimo dolje mislim da smo 95% prvaci.
  • LilScav
    53
    Baš sam i ja to upratio.. čuj razvojne minute u Grčkoj, lijepo su im prodali priču. Mali će bit sretan ako uđe još nekoliko utakmica, a startanje u prvoj mislim da može zaboravit.
  • blue heart 72
    3.2k
    Scenarij sa Jagom kojeg smo manje više skoro svi ovdje i predviđali se i ostvaruje. Jednostavno, nažalost po njega i njegov daljnji nogometni razvoj užasan odabir lige. Ali kaj bumo, poslije j.... nema kajanja. Idemo i mi i on dalje, on i ljudi oko njega su tak odlučili i to je to. Mislim da je polako vrijeme i da tu temu sa Jagom zaključimo.
  • rokikaciga
    12.1k
    Nadam se da ce svi klinci vidjet Jagu i odjebat Skegru..nek zavrsi na svim crnim listama kod klinaca i njihovih roditelja
  • Paggini
    77k
    Neka, neka polako. Par utakmica je prošlo, nemam sumnje da će mali isplivati, prevelik je talent, previše su ga platili, doći će to na svoje.
  • skener
    7.3k
    Pokušajmo na trenutak zamisliti kolektivno orgijanje koje bi bilo u režiji Škegre i prijatelja A.L. da je Jagušić došao u Dinamo i u prvih 5 utakmica odigrao 20-ak minurta
  • Peškaman
    8.7k
    Ljudi dragi,momak je došao u PAO prije manje od mjesec dana a vi mu već napravili dijagnozu buduće karijere i razvoja.
    Valjda je najbolji primjer Baturina koji je dobijao mrvice duži period. Čim se prilagodio počeo je pružati dobre partije.
  • mokoxax468
    1.6k
    nitko mu ništa ne bi rekao da se nije konstatno provlačila mantra "što je najbolje za igrača i njegov odlazak na Svjetsko prventstvo". Baturini je trebalo pola godine za prilagodbu, Jagušiću će vjerojatno trebati isto, no to znači da neće biti u natjecateljskoj formi za Svjetsko prventstvo. Malom Jagušiću sve najbolje u karijeri, no da ga je agent izbacio s popisa za SP ovim transferom, sigurno je
  • Omake
    16.1k
    Naši očekivani bodovi iz kola u kolo ove i prošle sezone.

pkijOFR.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube