• Zagi
    16k
    Nadajmo se da mu Zmijavci iduće sezone neće biti prevelik zalogaj.
    Pa nebu valjda igrao prije Mikića?
  • rokikaciga
    12.1k
    Tu je da popuni zapisnik, upozna se sa sustavom i krene sljedece godine u Dinamu 2
  • Crni86
    20.4k
    da popuni zapisnikrokikaciga

To moze i neki junior

upozna se sa sustavomrokikaciga

Kojim kad bu igro iduce sezone u dinamu 2?

Ne znam, ne kuzim iskreno. Okej nije velik novac koga briga uopce, al meni je opet logicno da na desnog beka ude desni bek ak ga vec imas u kadru. Pogotovo protiv jedne gorice, nije to sad neka spektakl momcad.
  • vjeko1701
    23.2k
    To moze i neki juniorCrni86

Ak se ne varam, prvi idući desni bek u sustavu je kadet koji ne može ni u zapisnik.
  • rokikaciga
    12.1k
    I takoder, ako se ne varam, Tabinas je cetvrti bek u rotaciji.

Gale je usao jer je Bogojevic silovao Morisa (relativno). Gale je usao i ovaj nijednom nije zaprijetio nicim. Dobra odluka Kove pogotovo jer su ionako prijetili.

Gorica je stvorila najvise velikih sansi u HNL-u, ali imaju panjeve naprijed (ok jedan manje kad su prodali Cuica) pa ne zabijaju koliko bi trebali. Mikic a pogotovo Tabinas bi bili jos veca opasnost za Livijev gol nego Gale
  • Crni86
    20.4k
    upis je vise bio u smislu da popuni kadar opcenito ne na desnom beku, na desnom beku smo onako poduplani u seniorima moris-mikic. Tu se kadar/zapisnik nema kaj punit.

ne velim ja da je bila losa odluka. Gale je odigrao sjajno, samo ne razumijem i dalje ulogu Tabinasa. Jednostavno mi nema logike nit da je tu da popuni zapisnik jer imas mikica koji je tu, nit da se upozna s ekipom jer ide u dinamo 2. A onda opet da ga ne koristis kad morisa ne ide…

A opet ak je doveden za dinamo 2 i na njega se ozbiljno ne racuna u prvoj ekipi, zasto odmah ne odradi ovu operaciju na koljenu koja se spominje pa da onda u miru doceka novu sezonu…
  • vjeko1701
    23.2k
    upis je vise bio u smislu da popuni kadar opcenito ne na desnom beku, na desnom beku smo onako poduplani u seniorima moris-mikic.Crni86

Pošteno.
  • Dr Hofmann
    5.1k
    Ovo je najjača tema ikad...Gdje si Tabinase, javi se makar dimnim signalima
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image