• Str1nger Bell
    3.4k
    Kako objašnjava neprofesionalnost pri komentiranju kod njegovih kolega koji navijaju za ajduka, te zašto poljud ima status nekakve lude atmosfere kada je i on sam vjerujem vidio da nakon pocetne pjesme euforija splasne i navijat nastavlja pola sjeverne tribine.
  • Danko
    2.9k
    Pozdrav Ivane
    Bojiš li se da će ti južna mašinerija, zbog tvojeg otvorenog navijanja za dinamo, spakirati otkaz ?

Za koga navija Zizi?
  • Georg Koch
    7.5k
    Pozdrav za gospodina Ivana.
    Moze iskreno, da li mislis da je sasvim slucajno slijedio niz dogadjaja:
    Jelicic iskreno i tocno kritizira vodstvo treceg kluba u RH posljednih 15 godina, te Udrugu koja upravlja istim (NH), slijedi -> opomena i isprika HT-a, slijedi > optuznica DORH-a ->, slijedi otkaz na HT-u.
    Da li vas sugovornik misli da je sve ovo slucajno?
  • vjeko1701
    23.2k
    Pitanja, ne međusobne rasprave...
  • Hebimir Strašni
    193
    Komentar na Vaš odnos i mišljenje o radu i djelu Ivana Blažička i njegovom odnosu sa braćom Mamić.
  • kibatech
    83
    Pozdrav ekipi,

Niko, jel te bilo strah na letu natrag iz Belgije? :sweat:

Mislite li da Varela zasluzuje tolike kritike?
    Kako komentirate to sto su nam opcije nakon 90min bili mikic, sunta, soldo i zebic tj. igraci koji trenutno tesko mogu promijeniti rezultat u nasu korist?
  • ImotskiNKDZG
    44
    Tavares u Dinamu? Da ili ne?
  • Eduardo
    28.7k
    U slučaju da tijekom emisije niste detaljnije potegnuli pitanje kompletne euro sezone zanima me vaše iskreno mišljenje (svih prisutnih); je li po vama dinamo podbacio u europi ili je napravio maksimum u danim okolnostima ili su očekivanja nas navijača (ili možda samo mene) bila previsoka?

Osobno smatram da je ova euro sezona podbačaj. U nastavku ukratko objasnim. U deset odigranih tekmi imamo učinak od tri pobjede, dva X-a i pet poraza. U svih 10 tekmi mi smo primili goli, ukupno 22 njih... doduše, ravnomjerno raspoređenih, 11 kod kuće i 11 u gostima što meni govori da je obrambena nestabilnost bila jedina konstanta ove sezone.

Ono što posebno boli su Betis, Celta i Genk doma kombinirano tri poraza i 2:9... ima toga još, ali da zaključim...

Ok, možda konačni rezultat koji uključuje prolazak ligaške faze sam po sebi nije katastrofalan, ali dojam jest, posebno onaj koji smo ostavili u domaćim utakmicama, a ako tu dodamo i nastup u Lilleu imamo gotovo polovicu utakmica u kojima smo izgledali potpuno nekonkurentni... mogu prihvatiti i shvaćam poraze, ali razlika između poraza u ravnopravnoj borbi i poraza uz osjećaj potpune nemoći je ogromna i to je ono što mi je obilježilo ovu sezonu.

I par brzopoteznih;
    • Što ti je draže; pobjeda u derbiju ili europska pobjeda?
    • Koja generacija dinama ti je bila igrački najkompletnija?
    • Koju bi rečenicu najradije jednom viknuo u prijenosu, a znaš da ne smiješ?
    • Koji je po tebi najpodcjenjeniji igrač dinama u zadnjih 10 godina?
    • Da možeš birati jednog bivšeg igrača da se vrati u današnji dinamo, tko bi to bio i zašto?
    • Koji je trener po tvom mišljenju najviše taktički unaprijedio dinamo?
  • Mikelele
    21
    Pozdrav svima u studiju.

Evo par pitanja.

Da dobiješ ponudu da komentiraš Hajduk kao klupski komentator, bi li prihvatio?

Kad si zadnji put plakao zbog Dinama i ako jesi zbog čega?

Da možeš ponoviti jednu utakmicu Dinama iz prošlosti i promijeniti samo jedan detalj koju biraš i što točno mijenjaš?

Koliko puta si zadnjih desetak godina čuo onu slavnu "naše proljeće u Hrvatskoj dolazi, a njihovo u Europi neće tako skoro"?
  • Niko1986
    5.7k
    Snimamo sutra oko 16 pa ako ima pitanja još šaljite do tada.
  • Crni86
    20.4k
    Sta mislite koji je plafon Luki Stojkovicu?
  • criticus
    6.4k
    Koliko je redova veličine Mckenna bolji od drugog najboljeg stopera HNLa?

Pitanje za Ljubu:
    Kako se ganga čovik snalazi u Bella Ciao zemlji? Grudski pozdrav. Živio rođo.
  • Dinamosaur
    3k
    Ljubo: od kud ljubav prema Dinamu?
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.