• skener
    7.3k
    Lijepo je vidjeti, nakon dugo vremena, da se pojavila potreba za otvaranjem ZD 10
  • Cagica111
    120
    Ima li guzve na karatani?
  • Borovljanin
    509
    Ja sam uvijek polagao nade da bi neka sezonska za zapad gore ili sjever gore dobro prošla... možda sam nerealan.

Tipa za neku simboličnu cijenu od 100 ili 120 eura. Evo, ne znam
  • pjetlić
    275

Sve je bliže, danas fina prečka i svuda isti komentar: Evo ga, još malo :grin:

Mislim da su karte za srijedu preskupe, cini mi se da je bila prigoda stavit 5 i 10 eura i povuc ljude koji inace ne idu da dodu malo. Mozda sam nerealan, ali ne vidim da ce neko dati 15/20EUR da gleda Kurilovec...
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Kad bi mogle karte za Split? i koliko ćemo dobit karata?

Znam da je prvo kup u srijedu, ali oĉekujem ponedjeljak ili utorak najkasnije prodaju za Split.

Brojka bojsa je porasla tako da očekujem da bi godišnjaci mogli sve uzet već u pretprodaji.

Nadam se što većem broju karata. Neka se klub potrudi i nek osigura dodatni kontigent, a nama je da to pokupujemo i idemo onda svi zajedno u Split po pobjedu i osigurat naslov prvaka!
  • rioda
    14.5k

Trebale bi biti 1794 ulaznice, a bilo bi odlično da se sve rasproda, to bi onda bilo najbrojnije gostovanje na Poljudu u dugo vremena. Termin je relativno dobar, jedino bolja bi još bila subota. Moja prognoza je da će godišnjaci uzeti cca 1200, ostatak će preostati članovima
  • Crusades
    22.5k
    Pa dobit ćemo koliko dobijamo zadnja 3-4 derbija od kad su pomaknuli ogradu prema istoku. 1700-1800 cca karata. Mislim da nikad nisu sve uzeli godišnjaci, sumnjam i da će sad.
  • dinamo u srcu
    2.8k
    da ne unistavam previse temu samo jos jedno pitanje.

jel moguće dobit više od 1794 ulaznice. Jel ima mjesta jos za pomaknut ogradu i dobit jos karara?

Zar nismo 2006. imali 2000 ljudi.
  • deda
    44.2k
    Ne. Ovo je 5%.
  • NORTE
    22.7k
    Zar nismo 2006. imali 2000 ljudi.dinamo u srcu

Jesmo jer je kod nas bila euforija, a guba je bila u mentalnom ponoru i nisu mogli skupit ni 10k za derbi koji je odgođen.

Drugačija vremena, aleština je ubrzo evoluirala kad je dinamo počeo dominirat.
  • Josip Frank
    252
    očekujem da bi godišnjaci mogli sve uzet već u pretprodajidinamo u srcu

:worry:
  • don
    18.7k
    tako da očekujem da bi godišnjaci mogli sve uzet već u pretprodaji.dinamo u srcu

nema šanse
  • Dinamosaur
    3k
    Mislim da su karte za srijedu preskupe, cini mi se da je bila prigoda stavit 5 i 10 eura i povuc ljude koji inace ne idu da dodu malo.pjetlić

Slazem se.
    Ili daj svakom djetetu neku zastavicu, narukvicu, naljepnice.. bilo kaj da odnesu doma. Sitni suvenir.
    To ce si cuvati, a mozda i prijatelji/susjedi vide od njih pa krenu i oni
  • Mihael2305
    1.4k
    Isprike ako se ponavlja,

Karte za hajduk idu prek ticket pointa ili će se nekim slučajem online prodavat?
  • Paulie
    802
    inače je uvijek bio ticket point tak da sumnjam da će biti online, al nadam se da se varam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.