• vjeko1701
    23.2k
    Pretkola ne donose klubu ništa, samo nacionalnom.
  • pešća
    1.1k
    Uz stabilnu ekipu nije me strah kvalifikacija nimalo, ali se bojim popratnog sadržaja u ljetnim mjesecima a to su prvenstveno odlasci i dolasci i onda je dio igrača glavama u transferima itd.
  • debeli biciklist
    3
    da, s tim da je nacionalni baš zakinut bez dinama u kvalifikacijama, to je u prosjeku oko 1 cijeli bod barem, znači sad bi imali možda 8 nacionalni koeficijent, šta bi bia rekord...računam i da financijski se nešto uprihodi, nekih 60-ak tisuća karata prodanih, plus tv prava, nešto popratnog sadržaja, možda oko dva milijuna eura inkasa...al najviše ova romantika, srpanj...dinamo sherif tiraspol, hjk helsinki, fola esch, romantika...
  • vjeko1701
    23.2k
    Sve to super kad nije ljeto velikog natjecanja, ovako nam igrači pozvani na SP neće imati odmor, prvenstvo završava tjedan dana prije drugog pretkola. Ok, teško da će biti do zadnjeg dana...ali.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Isto tako sada se drugo pretkolo igra prije HNLa pa je manja drama od vatrenog krštenja na startu, vidjeli smo i da zadnje 2 sezone bez kvala nam nisu omogućili da odjedrimo konkurentima na konto toga. Najveći minus je po meni što teže planiraš budžet i transfere. Čisto sumnjam da ni mi do 1.7 imali sve ove dolaske ljetos da smo imali kvalifikacije
  • grba
    559
    Zadnja sezona na maksimiru, daj nam sto vise utakmica..
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Dobro je što je i rijeka donijela bodova nacionalnom koeficijentu. S i meni je drago da ću na godišnjem opet strepiti , nadam se i spucati do ZG iz Pule na tekmu. Nedostaje ona strepnja , adrenalin kad su kvale i toliko u igri. Cijela Europska sezona zavisi od svake tekme. Samo što prije uzet prvenstvo pa polako početi križaljku ispunjavati. Partizan je totalno pukao ,jučer od ofk bgd izgubio tako da cigani na žalost uzimaju prvenstvo. Bilo je malo nade da ih partizan može zajebat ali ništa od toga
  • lukaoj
    197
    Koliko mi imamo igraca koji ce ici do zavrsnice svjetskog? Nula vrlo vjerojatno.
  • criticus
    6.4k
    Koliko mi imamo igraca koji ce ici do zavrsnice svjetskog? Nula vrlo vjerojatno.lukaoj

Stojke zabija u finalu ljevicom pod prečku, udara Messija šakom, stavlja crvenu MAGA kapu i odjaše u sunset sa zlatnim globusom u bisagama.
  • vjeko1701
    23.2k
    Škotska i Alžir polufinale, Hrvatska i Albanija finale. Pa da vidiš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.