• BBB Sibenik
    6.4k
    Kad smo zadnji put zabili tri utakmice u nizu vise od 3komada. Ajmo statističari?!
  • Dr Hofmann
    5.1k
    Lijepo je bilo vidjeti danas puno mladih na tribini, i meni ide na živce posjećenost, ali danas na Sjeveru je bio prosjek godina cca 25. Ima tu šlifa, budućnost je plava

@Dzoni Mislim da je ovo, znam da to masovno Švabe pjevaju na stadionima, kolega @NORTE je tu stvar u našoj obradi stavio ovdje i ostalo mi je to u sjećanju

Evo i @bongo se sjetio Scootera, to sam skroz zaboravio
  • Dr Hofmann
    5.1k
    Ispunila ti se želja frende, udaralo je ovo lijepo danas

Titulu sanjam, samo naprijed, gazi sve do kraja
  • Do kraja2023
    388
    Ima li ko bolji?!
  • Dzoni
    4.3k

Od koje pjesme je ovaj ritam, zvuči mi jako poznato
  • bongo
    1.4k

Scooter: how much is the fish
  • Navijač Dinama
    11.8k

Ili od ovog :smile:
  • NORTE
    22.7k
    Opet smo 7 bodova ispred zla.

Slijedi dovršavanje posla u trećem derbiju sezone.
    Pobjedom bi otišli na 10 bodova više od gube što bi u praksi značilo 11 bodova (međusobno bi to bilo dvije pobjede i remi) i titulu u našim rukama već na Poljudu.

Idemo na Bačvice, Bačvice, Bačvice,
    Idemo na Bačvice do nove titule!
  • pešća
    1.1k
    Postario nas vođa sve komentarom kako će se starije generacije sjetit te pjesme :rofl: Ne bi da se pjevala prošlo stoljeće a ne prije par godina haha.
  • ZgDLions
    1.6k

Bilo je i na zapadu dosta klinaca sa roditeljima, mlađih cura i dečki, čak su neki klinci iz Nk Slavonskog Broda bili sa zastavom i šalovima.
    Ok je bila i atmosfera, samo pozitiva.
  • Lihtmašinac
    1.1k

...a evo i jedne obrade te stare keltske pjesme, koja porijeklo vuče puno dalje unatrag od 20. stoljeća, ovdje u smislu „volim samo Dinamo, alkohol i žene", čist da podsjetimo da ne treba zanemariti ni umjetnosti poput rock'n'rolla, jelte:

Nu tekst:
    We'll drink together!
    And if we drink, we'll drink together, not alone!
    All for one, and one for all!
    We'll drink together - and when we drink, we'll drink together, not alone!

We'll sing together!
    And when we sing, we'll sing together, not alone!
    We'll sing together - and when we sing, we'll sing together, not alone!

We'll fight together!
    And when we fight, we'll fight together, not alone!
    We'll fight together - and when we fight, we'll fight together, not alone!
    (...)

Inače, gitarist koji stoji iza te meni pregenijalne obrade i benda Blackmore's Night je Ritchie Blackmore, suosnivač Deep Purplea. Za one koji možda ne znaju, to su oni s onom:

Ajd, kad smo nakon ovakve suverene pobjede i zajebantskog stadiona večeras već završili na Purpleima, puknut ću ovamo i link na meni najbolju stvar koju je taj bend ikad složio.

Brza, nabrijana, glasna najava za drugi tjedan – gorjet će jad kad im u Splitu odemo na plus 10:

We'll win together!
    And when we win, we'll win together, not alone!
    All for one, and one for all -
    Dinamo!

Buraz, u tjedan dana u tri tekme zabili 11 golova! Ako to nije rock'n'roll razbijačina, fakat ne znam... Let kladionačarska HNL burn!
  • NerminB
    1k
    Kako dobra pjesma. Jucer taman gledam video prije klasikera kad navijaci dortumunda u korteu pjevaju pjesmu na ovaj ritam, kad danas nasi ozivjese nasu verziju. Tekst, ritam, sve top :smile:
  • rioda
    14.5k
    Filipović - Mikić, Sergi, Galešić, Goda - Soldo, Zajc, Vidović - Varela, Lisica, Bakrar.

Tako nešto očekujem protiv Kurilovca.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k
    Filipović - Mikić, Sergi, Galešić, Goda - Soldo, Zajc, Vidović - Cordoba, Lisica, Bakrar.rioda

Zebic, Sunta i jos 3 juniora sa klupe ili KTC/Zagorac ako su zdravi
  • Zoran
    527

E to bi bila prava stvar. Legalizirati baklje na navijačkoj tribini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet