• Neron53
    2.4k
    Gdje su minusi u odnosu na proslu godinu veci? Na zapadu ili sjeveru?
    Postoji li mogucnost da dobar dio onih kojima je navika (ili jedina mogucnost) kupovina ulaznica na karatani, sad jednostavno iz inata ne dolazi? Da je nametanje iskljucivo online kupovine kontraproduktivan?
  • blue heart 72
    3.2k
    ne vjerujem da je karatana uzrok. Tek se krenulo sa tom samo online prodajom, praktički cijele sezone se moglo do sada kupovati i na karatani. Moj dojam je da su sa brojkama pali i sjever i zapad
  • Liks90
    4.2k
    2215 Gorica
  • ksapi
    7.6k
    Znam da je vec milijun puta postavljeno isto pitanje, ali moram opet jer nisam siguran.. ako vodim dijete na tekmu, dovoljno je samo preuzeti besplatnu ulaznicu online, tamo gdje u sekciji ‘clanstvo’?
  • Big Daddy
    1.7k
    Znaci, 15 stupnjeva, sunce, tko je u Zagrebu i okolici, navija za Dinamo, nije sprijecen nekim poslom ili sl., nek se srami ak ne dodje danas na tekmu!!!
  • Big Daddy
    1.7k
    Boze moj mili, znaci uspijeli smo jos jedan izgovor na štetu Dinama naci…..
  • Liks90
    4.2k
    u 17.15 je već lagano zalazi sunce pa ljudima ne pase :rofl:
  • Mr Anderson
    18.1k
    Moglo bi zahladiti kad zađe sunce.
  • eol12
    893
    Bas sam otišao na HNS stranicu vidjet kolo po kolo, prvih par kola držali smo se iznad 10 tisuća do utakmice s goricom kada je bilo 9800 gledatelja, zatim dva kola kasnije protiv Belupa 9000,protiv Osijeka skoro 14 tisuća, protiv Rijeka 10300, zatim Varaždin 4200 gledatelja, Hajduk 17028 najsposjecenija ove sezone, , lokomotiva zadnja prošle godine 6200
    Onda u 2026 godini protiv Vukovara 4700 (tak piše na stranici HNS, al tad je možda i vise bilo, nešto mi u glavi da oko 6 tisuća), Istre 5600 i danas protiv Gorice očekujem oko 7 tisuća.

Dakle nakon sredine drugog kruga prvenstva pad posjete osjetan, možemo to prepisati tada lošijim nastupima, dolasku lošeg vremena, međutim pad se nastavio i s učvršćenjem na prvoj poziciji i bijegu Hajduku na vise od 4 boda razlike. Sada je vrijeme dobro, toplije je i ako brojka me poraste očiti razlog nedolaska na utakmice je nedostatak neizvjesnosti u prvenstvu, sto je s obzirom da prošle godine nismo bili prvaci jako loše od naše publike.
  • Dzoni
    4.3k

Broj izgovora za nedolazak na stadion je usporediv s brojem razloga za poraz tovara
  • promatrac67
    64

Kaj bi se sramili ...
    Budu upalili forume i pljuvali po "zgubidanu Kovi".
    Utjeha je da imamo uvjerljivo najjacu online navijacku skupinu na ovim prostorima, a i sire...
  • prefontaine
    7.1k
    Čemu čuđenje, pa barem je 14 razloga zašto prosječni zagrebački gospodin neće doći na utakmicu:
    1. Prvenstvo je nezanimljivo jer pobjedom bježimo na +7
    2. Gorica je neatraktivan protivnik
    3. U prvom poluvremenu će biti sunce, u drugom već mrak, ne zna čovjek kako bi se obukao
    4. Evo da je utakmica odmah iza ručka ili kasno navečer, a ovako ni tamo ni ovamo, ovaj HNS nas baš ubija u pojam
    5. Kova nema lijepu dikciju
    6. Ispali smo iz Europe
    7. Nemamo siguran ulazak u Ligu prvaka
    8. Nikome nije jasno zašto Dominguez nije putovao u Belgiji
    9. Bara gura Varelu
    10. Zvone komentira na talijanskoj televiziji
    11. Stadion nema krov, a tribine su daleko od terena
    12. Istok zatvoren, zapad skup, a na sjeveru nam ne daju mobitel izvadit i napravit koju fotku
    13. Nije bitan broj gledatelja nego broj trofeja, oni dolje neka broje gledatelje, jedino to i mogu hehe rok rok
    14. Zašto bih ja gubio 2ipo, 3 sata na 22 potkapacitirana nabijača mješine koji zarađuju koliko ja neću za 5 života
  • Neron53
    2.4k

Ne trazim izgovore nego razloge.
    Nije li se do prije nekoliko tjedana na ovoj temi ponavljala recenica : "..tada i tada se otvara karatana pa ce se ubrzati broj prodanih karata.." ?
  • ZgDLions
    1.6k

Karatana nije minus, nego neodlučna ekipa koja je u Maximiru i okolo u zadnji tren odluči posjetiti tekmu pa stanu u red.
    Nije da nikada nikog nije bilo dok sam išao na tekmu, i ja sam ponekad kad nisam bio ziher jel bum stigao u poluvremenu kupio kartu na karatani pa ušao.
    To nije razlog sabijeg posjeta, ali par sto karata po tekmi, koja tisućica na kraju sezone.
    Hajp se dignuo sa proljećarima, no i nekako se ispuhao pa sada treba nova strategija za rast.
    Broj članova bu bil sve veći, a za broj dolazaka na tekmu se bude trebalo dobrano pomuciti.
    Za dosta ljudi znam da su članovi, kupe u shopu stvari, ali na tekme nula bodova, čak i tekmu pogledaju po dva puta da analiziraju i u miru ponove gradivo samo na tv.
    Zakaj im se ne ide, nemam pojma.
    Možda je kolega prefontaine dobro detektirao razloge.
  • Gelipter
    4.5k
    Očekivanja od igrača, trenera i uprave su velika. Šteta da to ne prati i doprinos većine "navijača" barem kontinuiranim dolaskom na domaće utakmice. Dost licemjerno, al jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.