• Plava balada
    97
    Čitam okolo komentare, pljuvanje Šafarića na max oko spuštanja gaća nama a na njih na nož...
    To kaj nas je Varaždin nadigral prvo poluvrijeme i fulal par mrtvih to je irelevantno znači.
  • Kia pride
    136
    kakva prilika nam se otvara, tovari u lošem raspoloženju idu na Rujevicu za 3 dana i tamo će se fizički i pshički dodatno potrošiti. mi moramo stvarno taj Kurilovec s 20% snage riješiti.
    Htio bih da ih Rijeka izbaci, ali zapravo krajnji rezultat nije ni toliko bitan, najbolje bi bilo da Rijeka prođe na penale nakon mukotrnih 120 minuta, samo je bitno da mi sutra dobijemo i na Poljudu onda imamo šah mat situaciju.
    Ako dobijemo sutra mi drugi vikend ni ne moramo napast, samo treba čekat i vrebat dok se oni ubijaju u nervozi i zatuči ih tranzicijom. Pobjedom sutra (to je apsolutni imeprativ) i na školjci bi zapravo stavili jednu ruku na kantu.
  • shameless86
    1.6k
    bit ce hajduk kurac šampion
  • Big Daddy
    1.7k
    Idemo sutra beskompromisno na +7!!
    Nema zajebancije, nema labavo, pristup u svakoj tekmi kao neki dan u Belgiji i idemo do dvostruke krune!
  • NORTE
    22.7k
    bit ce hajduk kurac šampionshameless86

Želim to čut i nakon njihovog ispadanja na Rujevici.
  • Paggini
    76.9k
    Aj jel netko može iskopati onaj krug šarenih boja za Tavaresa, je HNL igrac, ali kao zamjensko lijevo krilo bi mogao biti korektan, osim ako se Horvat ne bude ljutio heheh
  • NORTE
    22.7k
    jel netko može iskopati onaj krug šarenih boja za TavaresaPaggini

Krug šarenih boja = Omakeov poučak.
  • Zagi
    15.8k
    Vidović za usporedbu
    vida.png
  • Noel
    19.6k
    Odite na sažetak, pustite gol Tavaresa i stavite na 0.25 odnosno najsporiju brzinu. Upalite zvuk i slušajte Cmrečnjaka u toj 0.25 brzini dok komentira gol i slavlje.
  • Babangida
    151
    hahaha, bio sam dovoljno bolestan, isplatilo se definitvno
  • Archangel
    1
    Nije mi dovoljno da Dinamo bude prvi ove sezone. Hoću vidjeti i Rijeku da prestigne Jajduk do kraja sezone.
  • Zagi
    15.8k
    Prejako haahha, dar koji traje i traje. Minuta skvičanja x 4.
  • Krizy
    68.9k
    Hajduk u utakmicama s crvenim kartonom za protivnika ili jedanaestercem za Hajduk:
    8-3-0 17-4

Bez:
    6-2-5 19-16

Hajduk je u 11 od 24 ligaške utakmice ove sezone imao jedanaesterac ili igrača više.

U 11 utakmica u kojima su imali jedanaesterac ili igrača više osvojili su 27 bodova odnosno 2.5 bodova po utakmici.
    Gol razlika po utakmici: 1.55-0.36, uz 82% osvojenih bodova

U 13 utakmica u kojima nisu imali jedanaesterac ili igrača više osvojili su samo 20 bodova odnosno 1.54 boda po utakmici.
    Gol razlika po utakmici: 1.46-1.23, uz 51% osvojenih bodova

Samo šest pobjeda u 13 utakmica bez jedanaesterca ili igrača više.

Nevjerojatna razlika i jako zanimljiva usporedba kada znamo kakvo suđenje imaju u HNL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet