• Kepec
    8.6k
    Svaka čast Malenici, a Robin bi trebao doći našima na trening pokazati kako se ubacuje lopta. Čovjek je u trepavicu pogodio suigrača, a i nešto prije je imao savršenu loptu u dubinu između dva igrača. Kažem s obzirom da naši ili ne prebace prvog igrača ili lopta završi na tribini.
  • Zagi
    15.8k
    Vjerojatno mu je odbrusio nekaj dok je ovaj glumio šerifa, a ovom je autoritet jedino kaj ima.
    Onaj najgori autoritet, ne temeljen na znanju nego galami.

Da je meni šef u bilo kojoj situaciji, zakrvili bi u prvih pola sata. Ne podnosim takvu retoriku.
    Bullshiter.
  • Navijač Dinama
    11.8k
    Kažem s obzirom da naši ili ne prebace prvog igračaKepec

To me baš podsjetilo sad protiv Genka. Ubačaj iz kornera od strane Solde. Čovjek bio pet minuta na terenu, a ubačaj, odnosno lopta jedva do peterca došla.

Kaže stari " Soldo kao da nije tri dana jeo, pa nema snage za bolje". Ono je katastrofa. Zajc isto kornere kad izvodi ništa bolje. Po meni Stojković kad je na terenu mora izvodit kornere, Bennacer eventualno, inače van njih, baš su nam ubačaji iz kornera smiješni
  • Navijač Dinama
    11.8k
    Zasluženo Osijek. Vukovar se otvorio, moglo je ovo i još uvjerljivije završit. Ovaj Akere čisto solidan tamnoputi, kakvih je lopata i debli bilo zadnjih godinu-dvije u HNL-u.
  • ElDorado
    10.3k
    Vukovar je zapravo ispao. Mislim da je Čabraja u zimu napravio pogresnu selekciju. Puno bolje su izgledali na kraju jeseni. Šteta.
  • Zagi
    15.8k
    Spreman sam na kiks tovarije danas. Protiv Rijeke su se provukli, danas neće.
    Duvnjak kontrolira, Mamut i Latković zabijaju.
  • crophantom
    3.3k
    Šteta Vukovara, jbg
  • Kruno
    1.3k
    Na kraju ce se Mađari izvuci.
  • KtcGoat
    3k
    Mislim da ključni dio za dijagnozu leži u zadnjoj rečenici teksta(u novinama)
    U ponedjeljak je proslavio 50. rodendan.

Dijagnoza: žešći mamurluk
    Dinamosaur

Vratio se danas Victor Sanchez
  • Pacho
    15.1k
    Nadajmo se da Varazdin zabija prije crvenog/penala.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Vukovar je svoju šansu propustio u ovim utakmicama prije di nije nikog dobio. A ovo pokazuje važnost da ispada i 9ti
  • ElDorado
    10.3k
    Čulina sudi, svašta je moguće
  • ElDorado
    10.3k
    Čekamo bombardera kao jokera s klupe
  • Filip 91
    2.2k
    Uzasan Varazdin u uvodu utakmice.
bold
italic
underline