• Orc123
    15.2k
    okomili smo se sad opet na jednog igraca, ispadao je, ali nije ispadao samo on, obrana nije ni jucer bila dobra...ispadali su svi....ispao jednom i Mckenna kod centarsuta, ispao je i Galesic nekoliko puta. Ispao i Goda, Vonlof.....sve ovo krece od momcadskog branjenja i pokrivanja....obrana samo ispadne glavni krivac. Da nije bilo Livija pricali bi o razbijanju Genka.
  • krvaveoči
    61
    Ma treba bit realan,činjenice govore da prije godinu dana nije prošao probu u Alavesu. Jednodimenzionalan igrač koji koristi jednu nogu,posjeduje samo sirovu snagu.
    Odigrao cca 15 utakmica,a na prste jedne ruke mu se mogu izbrojat centaršutevi.
    Po meni nije takav cement Kak se stvara narativ,Al dobro.
    Moje mišljenje
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    gale je morao paziti i igrati opreznije jer je imao žuti karton . Sve da meni ostavio momčad na cjedilu . Ali nisu svi to radili poput njega. Nekima je bilo svejedno očigledno
  • Dzoni
    4.3k
    Ma treba bit realankrvaveoči

Tako je, realno nitko ne valja, sve treba spalit
  • IstinaZaDinamo
    2.3k
    Moje mišljenjekrvaveoči

Upravo tako, tvoje misljenje. A ocito se velika vecina boljih poznavatelja nogometa, skauta i slicni ne slaze s tim tako da mozemo reci tko je u pravu, a tko ne.
  • Mali Zeus
    20.3k
    počneš s treba biti realan i onda napišeš hrpu gluposti.
  • Zagi
    15.8k
    Najbolji postovi kreću sa :
    "treba biti realan"
    "objektivno je ..."

Ne znaš koji je manje realan i više subjektivan.
    Uvijek, bez promašaja.
  • Mali Zeus
    20.3k
    hahaha da, super mi je kad je takav uvod, a onda nastavak bude teški proljev.
  • Kermit
    885
    Vidjelo se da nemre fizički odgovoriti na zahtjeve utakmice, ali to je za očekivati koliko je bio out. I zbog toga što je fizički bio slab je stajao dva tri koraka iza da pokuša uloviti krilo. Svjesno ili nesvjesno, nije ni bitno. Time smo gubili mogućnost zaleđa. Veće je pitanje zakaj ga doktor Kova nije mijenjao. Onaj "mali" je čekao zapet ko puška.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet