• joesimunic
    109
    Dosao na mala vrata uz puno sumnje i kao eventualna treca spica, a pokazuje se redovito kao jedna od boljih kupnji ovog ljeta
  • rokikaciga
    11.9k
    Posipam se pepelom jer sam bio skeptican ali sam vjerovao deckima koji su ga doveli. Drago mi je da je opravdao sva njihova povjerenja. Bravo Monsef, i to za vrijeme Ramadana
  • NKDZ86
    7.7k
    Podsjeća me na Mandžu.
    Vrlo slična energija, volja, borbenost i zna zabit iz svih situacija
  • Domi92
    60
    Možda Dabac koji je inzistirao na njemu ipak nije takav tutlek kojim bi ga neki željeli prikazati
  • cibona
    7.9k
    Klasa. Treba ga čuvati kao kap vode na dlanu.
  • scooniepenn
    6.5k
    Osim gola, covjek 120 minuta u fulu isao. Svaka cast, pokazao vise nego je 99 posto nas ocekivalo.
  • Mr Anderson
    18k
    Možda Dabac koji je inzistirao na njemu ipak nije takav tutlek kojim bi ga neki željeli prikazatiDomi92

Kaj bi bio tutlek, takvim su ga htjeli prikazati oni isti koji su danima orgijali po forumu kad se krenulo pisati da ga želimo dovesti. Da je tutlek ne bi bio tu gdje je.
  • rokikaciga
    11.9k
    Zapisnicar s osmjehom koji topi hladna srca :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.