• Kujtim Shalla
    8.9k
    Zaboravio sam kako izgledaju ovakve 1-1 obrane . Doktore
  • NVKOD
    10k
    LIVI, SUNCE TI ŽARKO KAKO BRANIŠ!
  • Orc123
    15.2k
    Ovi produzeci su njegova zasluga....strasan golman.....iskesirat ga na ljeto kako god!
  • don
    18.7k
    spasio 4 čista gola. Jedina ljetna misija mora biti zadržavanje Livakovića.
  • Marc
    927
    Eh da nam je bio prošle sezone
  • Domi92
    59
    Da nije bilo njega, već u 1.poluvremenu bi sve bilo riješeno za Genk. Zadržati ga poslije ljeta kako god se zna i koliko god da košta. Pitanje je hoćemo li ikada više imati takvog golmana
  • BBB Sibenik
    6.4k
    Da nije on bija na golu pola tog bi ušlo da bija neko drugi. Vjerojatno najzaslužniji šta smo osli u egal
  • Paggini
    76.8k
    nam je bio prošle sezoneMarc

Da nam je bio ove sezone, barem 10 bodova bi imali u HNLu, a i Europa bi bila kudikamo ljepša.

Ogromna greška kluba što ga se nije na ljeto dovelo, ogromna.
  • Dani Olmić
    2.2k
    Ovome decku se treba podic spomenik
  • M94
    2.4k
    Evo zasto treba imati golmana kojo ti skida zicere i drzi te u igri za prolaz dalje.
  • javolimtebejako
    4.3k
    igra drugi sport u odnosu na nase ostale golmane. doktorcina
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Sa Livijem bi vjerovatno prosli u prvih 8 u Europi u tako zaobisli ovu utakmicu
  • Orc123
    15.2k
    U utakmici gdje ti je golman daleko najbolji pojedinac, a primio je tri gola ne mozes biti prezadovoljan igrom. Nismo mi napadacki odigrali bolje jucer nego u prvoj tekmi, nit smo defanzivno odigrali bolje nego u ZG, cak dapace, ovi slozili vise prilika nego u ZG. Jucer je samo bio puno bolji pristup jer se s oproštenjem nismo usrali na pocetku i precjenili Genk.....

Livi je najbolji golman kakvog mi mozemo imati i ocekivati na golu. Definitivno prvi i primarni cilj sportskog sektora mora biti otkup Livija na ljeto. Tad mozes graditi oko njega sve ostalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.