• Kujtim Shalla
    8.9k
    Nisam štovatelj kove ,to već svako zna. Ali znam i priznat kad nisam u pravu i pohvaliti kad treba. Momčad večeras je izgledala kako mora izgledati uvijek momčad Dinama. Gladni pobjede , motivirani, agresivni. To je lov dobro odradio. Postavio igru isto dobro (nije mi jasno zašto tako hrabro nismo igrali doma) vodio utakmicu ,bio unutra , i neka tako nastavi. Za izmjene nije kriv ,karantena Belje,ozljede. Tu ga stvarno nemam šta kriviti. Za danas nema zamjerke. Njegova greška je prva utakmica. Ovu samo zbog toga što imaju širi kadar su nas dobili . Ljubo i Villar bi nam danas dobro došli. Idemo dalje ,svaka čast dečkima i naklon do poda. Borba do samoga kraja
  • Pacho
    15k
    Možemo biti ponosni nakon ovakvog ispadanja. Rekao sam to u svlačionici.

Sto vise reci na ovu besramnu luzercinu...
  • Sibirski plavac
    8.1k
    "U Zagrebu je teren bio teži, njima je to odgovaralo jer su lakši".

Ova izjava me podsjeća na ovo:

• Pacho
    15k

A po njemu smo u drugom poluvremenu prve utakmice dominirali (uz 0 udaraca na gol). Jel se i tad naglo poboljsao teren na poluvremenu?
  • CastAway1986
    5.5k
    Inače da kažem samo da je Kova uskoro u Barinoj agenciji, ako zbog toga moram gledat VareluFazeN

Inace si rekao da je Jagušić novi igrač Dinama i da je Tabinasu propao transfer..Prestani srat i trovat
  • Domi92
    50
    Mislim da je Kova bolji trener nego kaj trenutno pokazuje. Ima taj problem kaj se boji, boji se postavit momčad onako kako bi mu prirodno došlo, boji se funkcije trenera Dinama. Iz toga dolaze i neke njegove na van “glupave” izjave.
  • Navijač Dinama
    11.8k
    Atvarno u zadnje vrijeme ne volim čitat ovu temu, nadam se da mi je ovo ako ne i zadnji komentar na ovoj temi.

Jedina trenerova greška večeras su bile zamjene i isključivo one.

1. Jako dobrog Vidovića prvog izveo. Zatim borbenog Topića. Oni ti trebaju pa makar i na jednoj nozi.
    2. Zajc je večeras bio ponajlošiji, izgubio par duela i nekoliko loših dodavanja i lakih gubljenja posjeda, ti ga i dalje trpiš, tek kasnije kad je bilo gotovo, izvodiš ga.
    umjesto da si ga prvog izveo, Vidovića spustio u sredinu, a recimo Lisicu gurnio u napad sa Topićem i Bakrarom, ili pojačao vezu sa Soldom.
    3. Varela već otpjevana priča. Znaju samo on i Bara zašto taj mali stalno igra.
    4. Valinčić je ispao nekoliko puta, što je i opravdano zbog ozljede, tu smo baš curili, mogo si skrpat svježinom, ubaci beka. Nije Mikić panj, niti da je bez ikakvog iskustva, pogotovo igranja bitnijih utakmica.
    5. Na 3-1 ako si već se čuvao rezu i branio se, ne riskirao, onda si trebo ubacit Zebića, nek pomaže McKenni i Galešiću, jebemu mater nek izbija samo loptu što dalje od gola i dobro.

Najlakše je biti general nakon bitke, i udarat po čovjeku, ja sam davno napisao, ne pada mi na pamet ić na taj low level i vrijeđat čovjeka glupim pridjevima. U početku je možda i bilo smješno, al kasnije, što je previše je previše, komentirat njegov rad se može i na normalan način.

Nakon svake Kovine utakmice imam osjećaj da je čovjek mogao dosta bolje pripremit tu utakmicu, bez obzira jel to HNL ili Europa.
    Također i da čovjek jednostavno nema nikakav autoritet u svlačionici, da ga se ništa i ne pita itd itd. a kad nemaš svlačionicu i kad nisi ti veliki šef u istoj, jebiga onda, tu ti jarane ni najboljih 11 svijeta ne pomaže.

Kako god završila ova sezona, rastanak, adio, ruka-ruci nismo Turci, puno sreće u svim drugim klubovima koje budeš vodio, međutim Dinamo je trenutno prevelik zalogaj za probavit i to je dokazano po ne znam koji put(i najmanje to ima veze sa večeras).
  • Pacho
    15k

Znaci dobar je trener ako se ignorira dojam, manjak muda, drobljenje pizdarija i lose postavke?
  • Domi92
    50
    Impresioniran je funkcijom trenera Dinama, nije bio spreman za to. Da vodi ovu momčad kako je vodio prethodne momčadi bila bi to drugačija priča. Odnosno, nije trener za Dinamo jer se usrao klupe Dinama, nije spreman na to, nije psihički spreman na to, daj mu drugi klub u HNL-u i biti će dobar trener. Bio bi dobar trener Dinama da nije odustao od svojeg nogometa, načina igre, itd. Evo ja ću napisati da od samog početka nisam bio za njega, jer sam mislio da nema karizme i psihološke inteligencije za biti trener Dinama. On je dobar trener, samo u ovom trenutku ne za Dinamo. Ne želim ga pljuvati, čovjek ne zaslužuje uvrede
  • cibona
    7.9k
    Kriv je trener koji je izabrao pic*ast pristup. Ako išta mrzim, to je kada sami sebe podcijenjujemo. Upravo radi tog razloga je pao Biščan. Onaj jadan, podcjenjivački stav protiv AEK-a i još gore izjave ususret utakmice zauvijek ću pamtiti.

Genk po svemu viđenom definitivno nije bolja momčad od nas, s razlogom su osmi u svojoj ligi i uvjeren sam da bismo danas slavili da nam je na klupi kvalitetnija osoba.

Varelino ulaženje u trenutku kada se lomi utakmica ni ne želim komentirati. Sve je meni jasno, tu kovačević nije kriv, već mu je naloženo da mali mora skupljati minutažu, ali nemojte nas praviti budalama. Možda jesmo glupi, ali nismo naivni. Nikakvi PR članci neće sakriti realnost, a to je da dečko mora još puno žganaca pojesti da bi došao do one razine za koju ga menadžer predstavlja.
  • Paggini
    76.7k
    Lik je zavrsio 90 minuta na gostovanju sa 3:1, bez Belje, Hoxhe, Domingueza i spremnog MPVa, uz prečku i mrtvac Bakrara.

Ne mislim da je trener za Dinamo na duge staze (iduće sezone), ali koji vam je kurac s ovim uništavanjem lika, da je postavio pičkasto tekmu. Stavio Varelu? Vidović nije 10 minuta loptu primio jer disat nije mogao, a od zamjena ima doslovno nilog osim Varele.

S njegove strane dobro postavljena utakmica.
  • Crni86
    20.3k
    Danas je pristup bio sve samo ne pickast. Od prve minute smo se bacili na glavu.

Pickas pristup je bio u zagrebu i tu je bio veliki kiks u pripremi same utakmice. Ali danas se tesko moze ista zamjerit treneru osim stavljanje varele… Rade bi i suntu vidio na lijevom krilu nego varelu
  • cibona
    7.9k
    Pičkast je pristup ako kažeš dan prije utakmice da je Genk (8. ekipa belgijske lige) bolja i kvalitetnija momčad. Zbog takvog stava pao je Biščan, a morao je i Kovačević, ali ne danas, već mnogo mnogo ranije. Ako nije pičkast, onda je definitivno podcjenjivački pristup.

Za varelu sam komentirao, to nije do kovačevića, on samo sluša naredbe. Riječ je o menadžerskim igricama. Dečko očito mora zauzimati minutažu nauštrb talentiranijih domaćih klinaca.
  • IstinaZaDinamo
    2.3k

Iskreno, meni je nebitno sta on prica na izjavama,najbolje bi bilo kad ih ne bi morao ni davati jer neki ljudi nisu za javne nastupe i gotovo.

Ono sto je bitno je sta prica igracima, a to sigurno nije, "Genk je jaci", "nemamo sanse" i slicno.

Mozda te informacije ima @FazeN ili netko drugi.
  • Crusades
    22.4k
    Nije to puštanje već neće poginuti na terenu kao što su, recimo, poginuli protiv Tottenhama. Što bi rekli naši komentatori, neće dati 120%.
    A to je preduvjet da bi imali realnu šansu. Kad primimo prvi gol, ubaciti ćemo u drugu brzinu.

Ja bih volio da griješim ali to je obrazac još od Celte. Jedan od razloga zašto nisam išao u Genk.
    The Undertaker

Imamo i pobjednika za komentar dana :ok: Kako si samo sve predvidio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.