• Praskaton
    5.6k
    To i meni nije jasno. Ajde ak ga se guralo u ostalin utakmicama pa bi razumio gnjev, al danas nemaš kog uvest na krilo osim njega.Crusades

Stoji ali uvodis ga u 74.minuti u utakmici u kojoj sve vodi prema produžetcima.Previše je to minuta za njega.
    Šta je s aerobnim kapacitetima Vidovića koji su bili spominjani? Zašto on ide među prvima vani a nije igrao veći dio sezone,dok Zajc i Mišić igraju 100+min
  • Nine9
    75
    kad odlazi?
  • Kationi
    6
    Vidovic na krilu u Europi nema sta traziti ako zelimo igrat okomit nogomet, ali eto drugog nemamo.
  • hardek
    9.1k
    Misic i zajc ne mogu skupa u europi. Treba neki agresivniji i brzi vezni igrac uz jednog od njih dva.Crni86

Koliko god mi bio drag, Zajc je beton starter za HNL a u Europi za ući zadnjih 20tak minuta
  • Zvone92
    134
    Neka svaku utakmicu igraju s ovim žarom s kojim su danas igrali i ja osobno nemam šta zamjeriti, Dinamo je danas većinu utakmice bio vrlo dobar, borben, curilo je po Valincicevom boku. Valincic i Lisica su van forme, Varela katastrofalna utakmica, ostali bez zamjerke, žao mi je, blizu smo bili, ali da je ovako na Maksimiru bilo s htjenjem, bili bi u top 16. Nema veze, glavu gore i samo Dinamo.
  • vjeko1701
    23.1k
    Mali Varela igra zbog Bare i zarade koju ćemo dobiti, ne radi svoje zasluge.FazeN

Na stranu određenih principa, ok, sakupljamo određene bonuse. Al za ovakve predstave, ima da ga unovčimo za barem 10M a to ne vidim da će se dogoditi, posebno uz razdjelu postotaka.
  • Sibirski plavac
    8.1k
    Ja mu europske rezultate ove sezone čak i ne zamjeram koliko recimo kikseve u hnl-u. Vukovar vani, Istra u gostima, Gorica doma, to su mu po meni kiksevi nakon kojih bi mi logična bila smjena. Pa čak i Rijeka doma, da nije Hoxhinog once in a lifetime gola tu bi bio remi, a ako se dobro sjećam magarad nam je tad još bila bodovno blizu i to bio ogroman kiks da nismo dobili. Europa je mogla bit bolja, ali kažem, više zamjeram tih par kikseva u domaćoj ligi. Onaj poraz od Gorice me naljutio kao rijetko koji ove sezone. Baš odvratna tekma i još odvratniji protivnik.

Očito je da ostaje do kraja sezone, neka uzme duplu krunu i prepusti nekom iskusnijem da nas vodi u LP najesen.
  • rioda
    14.4k

Jebe mi se za bonuse. Sigurno se ne radi o milijun eura, nego nekom iznosu koji nam vjerojatno i sama pobjeda nadoknađuje. Nevjerojatno mi je da se jebeni bonus stavlja ispred prolaza u Europi.
  • Pacho
    15k
    Nakon ovih produzetaka bi mogli slusati o umoru do kraja Ozujka.
  • Praskaton
    5.6k
    Nakon ovih produzetaka bi mogli slusati o umoru do kraja Ozujka.Pacho

Ovo je prvi put da ta izjava ima nekog rezona.Bojim se kako će to izgledat iduća dva susreta u hnl-u
  • Jaki991
    620
    Jos se i moze shvatit kad zbog tih jbnih bonusa malog ubacujes protiv napacene gorice ili vukovara, al u ovakvoj situaciji davat malom i minutu jednu je uzasno glupa odluka, s time da ide u duele na one crnje njihove sa kojima se i bakrar mora potrgat da uzme duel... dosta solidno vodi utakmicu i onda napravi takvu glupost
  • crophantom
    3.2k
    pa ono, protiv Gorice ocekujem teski horor.
    Ajde bar Beljo nije igrao pa ce jedan moći hodati.
    Činjenica je da smo ovim odlascima u vezi i odlaskom Kulenovića jaaaaako tanki, jbg.

Imalo vise srece nego pameti da nam je u kupu Kurilovec
  • Dudu9
    2k
    Pametno ulaže Bara i uzme Trenera Dinama, koji na kraju gura Varelu, da bi svi na kraju uzeli svoj dio kolača, jedini koji puši je dinamo, kako u utakmicama a i pitanje koliko ce zapravo eura i doci u klub jer Bara osigurao sa većim postotkom za sebe, nek ih sramota svih koji nas prave budalama gurajući klinca da bi omastili brk, izgleda se nista ne mjenja i dalje se guraju klinci za prodaju, nebitan dinamo i rezultati
  • Pacho
    15k

Idealna prilika za:

images?q=tbn:ANd9GcQYnmJr57OLri2sVNCCjjrwMIGPPQfVkRf7nsgXSCkNDhbz8G0fpOflJ1c1&s=10
  • crophantom
    3.2k
    nisi u redu s tim nepotizmom i guranjem sunarodnjaka. Samo nam uz Stojketa fali jos neki ludi Kolumbijac :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.