• Kationi
    6
    Što se tiče Bare i teorije da mali Varela igra zbog toga to je ogromna glupost. Mali Varela je dobrim marketingom podigao svoju cijenu previše i nažalost večeras, ali i cijelu sezonu jedina opcija na krilu. ( Vidović je vezni igrač!)
  • striko
    3k

Za početak Varelu ostavio u Zg
  • hardek
    9.1k
    s ovako supljom obranom u Europi ne ide.miro

A ja bi rekao da je tu veći problem vezni red, odnosno nedostatak agresije i defenzivnih sklonosti u istom.

Po meni jedina greška Kove je bila ne probati sa Soldom puno ranije
  • Ijayi Atiemwen
    5.7k
    Mene je samo strah kakve kanonade će to biti s njim u ligi prvaka, ako smo u europskoj ligi na zadnjih 7 utakmica primili 19(!) golova.
  • Kationi
    6
    Koga bi ti ubacio večeras molim te?
  • miro
    8.5k
    ma nije, iza bekova su nam 15 puta valjda usli veceras, to se ne smije događat. To je jedino Bjelica znao postavit
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    kakve kanonade će to biti s njim u ligi prvakaIjayi Atiemwen

Kakva liga prvaka
  • striko
    3k

Popravljali bi statistiku na nama.
  • MarK
    1.5k
    ja bih uveo MPV na krilo, a ostavio Godu i Soldu umjesto Zajca davno prije. Varela mi ne bi igrao ni sekunde.
  • Sync
    67
    Pohvale za trenera večeras. Digao je momčad bez 3 standardna prvotimca, presing jedan od najboljih dok se nismo ispuhali. Imali smo puno šansi i bili konkretniji prema naprijed nego prošlu utakmicu. Za prolaz je trebalo malo više sreće i malo manje šamaranja protivnika.
  • FazeN
    5.8k
    Što se tiče Bare i teorije da mali Varela igra zbog toga to je ogromna glupostKationi

Mali Varela igra zbog Bare i zarade koju ćemo dobiti, ne radi svoje zasluge.
    Ugovor koji smo potpisali s njima donosi nam više novca što više on igra, pogotovo utakmice u Europi, zato tamo i igra, a u HNL bleji na klupi.
    Imamo bar 4 bolja krila u juniorima trenutno, a usudim se reći našli bi boljeg i u kadetima.

Kako god.
    Nije igrač za Dinamo.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Koga bi ti ubacio večeras molim te?
    nowReplyOptions
    Kationi

Ostavio bi Vidovica, jedino bi mijenjao vezni red sto je na kraju i napravio, ali necu biti pametan sad jer ne znam zasto je Vidovic isao van
  • hardek
    9.1k
    Prolazili su iza Valinčića koji jedno 5 puta nije pratio ofsajd zamku. Ali već sam rekao da mislim da Moris neće doći na svoje do sljedeće sezone. Trenutno je na 30% Valinčića s početka sezone
  • Kationi
    6
    To nema veze sa Kovom i njegovim agentom ( Barom ).
  • Crni86
    20.3k
    veći problem vezni red,hardek

Misic i zajc ne mogu skupa u europi. Treba neki agresivniji i brzi vezni igrac uz jednog od njih dva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.