• Xpert1992
    441
    Bilo je dobro. Zao mi je kaj su nam ovi uvaljali 6 komada u dvije tekme. Al aj, bili su produzeci, crveni i tak to. Ali odigrali smo korektno, bolje nego kaj sam ocekival.
  • El Madrigal
    871

Čitate li ikad prije nego što krenete kenjati? Objašnjeno vec 11 puta da se u kvalifikacijama za nokaut fazu ne dodjeljuje koef. Samo za prolaz. Amen
  • Dinamosaur
    3k
    Varela.. crni Varela
    Nitko me nikad nece uvjeriti da ovaj mali nije glavni krivac za ovo na kraju tekme. Sjebo u napadu, sjebe izvodenje auta. Sjebe dodavanje u kritičnoj zoni kad primamo gol.
    Preokrenuo tekmu na našu štetu.

Hvala svima zbog kojih igra
  • mali M
    9.7k
    Srami se ti sa opravdanjima malog idiota koji 3x ostavlja ekipu na cijediludzg717

Nauči se čitati... Opravdavam cijelu momčad, a ne podnosim kad pljujete i omalovažavate igrače.. Stojke je zasral, da i? Tekma je izgubljena u ZG i u trenerskoj tekici, a ne u zadnjih 20 min...
  • vjeko1701
    23.1k
    Ovdje trenera vidim kao najveceg krivca, jer se jos prije prve utakmice prepao prosjecne belgijske ekipe. Ove bi s Krznarom na klupi prosli bez ikakvih problema. Nadam se da cu docekati njegovu smjenu, ako je ja onda barem moja djeca.Infinity

Pretjeruš ipak. Tu su di jesu u Belgiji ali nisu bezveze bili na gol razliku udaljeni od top 8. Imamo i mi problema u ekipi iskreno, taman smo tu negdje, nijansu nestabilniji, oni u svakom slučaju imaju bolju klupu i bolji balans u ekipi.

Dal ih se moglo proći? Naravno. Malo više hrabrosti, malo više spretnosti i sad bi čekali ždrijeb.
  • Olmic
    5.5k
    Steta, sami se izbacili
  • Dudu9
    2k
    Jel imamo 20mil za Varelu sigurnih, pa ovakva sramota se gura svaku jebenu utakmicu, pa makar nas to koštalo i izgubljenih utakmica
  • Jay
    3k
    Čitate li ikad prije nego što krenete kenjati? Objašnjeno vec 11 puta da se u kvalifikacijama za nokaut fazu ne dodjeljuje koef. Samo za prolaz. AmenEl Madrigal

Stari kakvo kenjanje?
    Ispricavam se sto nemam isprintane pravilnike u rukama i sto sam smetnuo s uma tu cinjenicu, mozes li nastaviti dalje sa zivotom? Amen
  • hardek
    9.1k
    Ne kužim, dečki su odigrali dobro ali trener ne valja? Pa valjda i njemu idu neke zasluge. Ekipa je bila osakaćena, jedan Bennacer ovdje bi bio zlata vrijedan.
  • jp23
    3.7k
    Šteta. Dali sve od sebe i jebiga, na kraju nije bilo dovoljno. Katastrofalno drugo poluvrijeme u Zagrebu, nepostojeće igranje obrane wannabe portugalskog yamala, katastrofalna dodavanja wannabe portugalskog yamala u ovoj utakmici i onda izuzetno nervozna i glupa reakcija Stojkovića.
  • Praskaton
    5.6k
    Umoran sam od ove utakmice.Do nedjelje i nove Dinamove utakmice ne želim čut za nogomet.
  • Crusades
    22.4k
    Šteta, za nešto više je falilo više hrabrosti i duža rotacija sa zamjenama za produžetke. Jače ekipe osjete izostanak četvorice standardnih prvotimaca, a di neće Dinamo.
  • emilperska
    15k
    Nismo izgubili danas nego prije 7 dana.

Bez Belje, Domingueza, Hoxhe i Bennacera bilo je nerealno ista traziti.

Pogotovo kad jedina ofenzivna zamjena je blize tome da vozi Glovo za 2 godine po Trešnjevci nego da igra profi nogomet..
  • El Madrigal
    871
    Da nije bilo Livakovića, bilo bi 6/7 : 3 za ove. Momci su odigrali odlično, bez Hoxhe i Belje, 90 odličnih minuta, ali pogledajte ciste obrane Livakovića, bez njega bi nas I ovaj Genk jadni nakantao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.