• Krizy
    68.8k
    Bravo za igrače, a za trenera se nadam da odlazi najkasnije na kraju sezone.
  • Crni86
    20.3k
    Na kraju su nas kostale greske v produzetkima i gubitak koncentracije.Facke

Na kraju nas je kostao uzasan pristup iz prve utakmice. I to je jedino za cime treba zaliti.

A danas deckima treba skinut kapu do poda.
  • Domi92
    53
    Za koeficijent samo prolaz igra ulogu. Ali nismo pali ko pizde, igrali su dečki. Bilo je gluposti, druge godine budemo pametniji
  • Infinity
    21.1k
    Dobrih 90 minuta, ali 210 minuta debakla. Ispali smo od slabije ekipe.

Ovdje trenera vidim kao najveceg krivca, jer se jos prije prve utakmice prepao prosjecne belgijske ekipe. Ove bi s Krznarom na klupi prosli bez ikakvih problema. Nadam se da cu docekati njegovu smjenu, ako ne ja onda barem moja djeca.
  • Goran86
    246
    Izgubili smo prije svega pobjednicki mentalitet u europi. Imamo potencijala i kvalitete u momcadi, ali nedostatak dva vrhunska krila su prevelika u ozbiljnim tekmama. Sta reci za Stojkovica? Bez obzira na igracke kvalitete i potencijal 2 mjeseca na hladenje. Valjda su prosla vremena menadzerskih dogovora oko naseg kluba, ili to nije slucaj kad je u pitanju Varela?!
  • Markelo
    3.7k
    Ma ovo je onaj luzerski Dinamo koji igra dobro, dovede se u situaciju da nadoknadi minus, pa dobi neki gol iz odbijanca, igrač dobije crveni radi divljanja i sve se raspadne.

Bili smo dobri ali si na kraju opet sve prosuo
  • Filip B
    248
    Svaka cast deckima na hrabroj igri u 90 minuta. Stojke je krava s 10 litara mlijeka i zbog toga ce mu ovo bit vrhunac.

Molim samo da se na sljedecem clanskom danu ili netko od delegata na skupstini raspravi taj ugovor za prevarelu
  • Time
    1.6k
    Okej je bilo, Stojković je jednostavno tup lik i to se nikad nece promjenit.
    Sretno našim nazad, oprezno.
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Mi smo danas pobjedili Genk u gostima 3-1. Izgubili u produzecima ponajvise zbog crvenog kartona jer u ovoj ludoj utakmici uvjeren sam da bi zabili do kraja. Bilo kako bilo,cestitke na pobjedi nasim deckima. Casno i dostojno smo se oprostili od Europe.
  • don
    18.7k
    bravo za igrače, nemam nekih zamjeri, naravno ne računajući Stojkovića, volja i zelja je bila tu. Ne biraju oni ko će ih trenirat.
  • Domi92
    53
    Kaj god mislili za trenera, Varela mislim da nije njegov grijeh. Samo izgleda da smo zauzvrat dobili Livija pa ono..
  • Plava 9ka
    62
    Dobra tekma. Šteta. Nije bila greška ne izvaditi Stojkovića, ali on se ponaša kao dijete. 22g btw, usporedbe radi, Joško Gvardiol je za Dinamo počeo igrati sa 17/18 godina.
  • kajjaznam
    411
    Tanka momčad i zeleni smo još.
    Svi na stadion u nedjelju
  • Thor
    2.1k
    Borili smo se dobro!
    Svaka cast deckima i curama na tribini! Jebini ste bili i jebeno glasni! :love: :strong:
    Jbg.da smo tak igrali doma prosli bi.
    Jedan dodir (presjecanje lopte Miskera od Varele prema Mihi mislim) je na kraju presudilo.
    Ali nemam kaj zameriti. Borbeno i jako.
    Stojke jbg pregorio na kraju ali odigrao odlicno.
    :victory:
  • emilperska
    15k
    Nadam se da cu docekati njegovu smjenu, ako ne ja onda barem moja djeca.Infinity

Zvučiš kao Artuković na vlastitom suđenju 86' kad govori jugo tužitelju (Nobilu) da on osobno nece docekati HR, ali da on (Nobilo) sigurno hoće..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.