• jp23
    3.7k
    Izašli Mišić i Galešić, ušli Zebić i Šunta
  • Krulek
    1.2k
    Za ovakvu borbu, za golove, sav trud koji su pokazali, kapa do poda. Bez obzira na grješke, na crveni karton, ovakav Dinamo iz 90 min.
    je onaj koji već dugo čekamo i kakav volimo.
  • CerealKiller
    233
    Nitko mi ne moze reci da nismo bolji od Genka. Ispali smo zbog gluposti. Glupi primljeni zadnji gol u maksimiru i zbog ovog crvenog. Jbg, nije bilo srece
  • Dani Olmić
    2.2k
    Dobijes 3:1 nakon 90 min i umjesto da preneses tu energiju u produzetke ti useres sve

Koma. Ovo je teze prokockat nego dobit

Ovaj Genk stvarno nista posebno
  • Danko
    2.9k

Kakve mrtve barcelone ,pa taj bu barcelonu vidio eventualno kao turist
  • Peškaman
    8.6k
    Mogućnost prolaza nas je koštala Stojkovićeva glupost i to je to.
    Koliko puta mora napraviti glupost bez ikakve potrebe.
    Iz okreta ideš šamarat u trenutku kada imaš 20 minuta da izboriš prolaz.
  • Zg123
    3.5k
    Nas su izbacili PreVarela i psiho Stojkovic i to je to
  • din
    1.2k
    Ajmo biti realni, mi smo usrali prvu utakmicu. Dečki su danas dali sve od sebe.
  • Svi na Sjever
    3.4k
    12 ljudi gine 110 minuta, da bi se Varela kalio i prešetavao, dečko nije sposoban jednostavan pas odigrat i to traje mjesecima.

I onda se čudite što netko izgubi živce.
  • dis
    179
    Prolaz je izgubljen u Zagrebu, za danas svaka cast
  • Jay
    3k
    Svaka cast deckima na trudu veceras, zasluzili su barem pobjedu za koeficijent. Steta zbog puno toga, ali ginuli su i ne treba nikoga pljuvati.
    Osim Varele.
  • Neznam
    89
    Ma ja krivim trenera, puno prije je trebalo vezu osvjezit. Sunta i soldo bi donijeli energiju siguran sam. Kako god svaka čast dečkima na 90 min borbe.
  • Jima
    1.2k
    Onaj šupački ulazak u utakmicu na Maksimiru je bio nenadoknadiv. Ništa oni nisu bolji od nas,ali jbg...Previše loših partija u drugom djelu lige. Idemo osvojiti prvenstvo i napraviti doselekciju, nadam se da će se doselekcija raditi i u stožeru.Ln plavi puče.
  • Ivan0302
    1.5k
    Meni je žao više perioda nakon našeg trećeg gola mi imamo šansi za kontru polukontru i vraćamo nazad
  • Dzoni
    4.2k
    Ako je ova utakmica znak da ćemo imati bolji, zreliji i jači Dinamo u Europi, neću dugo žaliti.
    No ako se isto bude stalno ponavljalo, neću dalje komentirat..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.