• Mathiasovi Chageri
    7.7k
    Danas ključna utakmica za koeficijent. Ispadanjem se pozdravljamo od svih nadanja u direktan plasman u LP iduće godine, vraćamo se europskim utakmicama u sredini ljeta i nadamo se izbjeći neke vrlo neugodne protivnike poput Mjallbyja, Aarhusa, Thuna i Jagellonije u 2. pretkolu.

Pobjedom držimo korak za Zvezdom, nadamo se njenom ispadanju od Lillea i nadamo se kiksevima Olympiakosa, Shaktara, Ferencvarosa u prvenstvima.

Naizgled nemoguća misija, ali sami smo se doveli u ovu situaciju ove sezone. Idemo odigrati napokon normalnu utakmicu u Europi.
  • Dzoni
    4.2k
    Preskočili smo Izrael po nacionalnom koeficijentu, ponobno smo top 20 liga Europe
  • jedan u nizu
    17.6k
    Preskočili smo Izrael po nacionalnom koeficijentu, ponobno smo top 20 liga EuropeDzoni

funny.gif
  • Dinaminjo
    2k
    Zvezda eliminirana, jako fali pobjeda protiv Malmoa
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Raspad ,a pobjeda bi donijela jako puno . Hvala Stojke
  • Fan
    2k
    na stranu tragičan potez, al da nije bilo njega, ne bi mi došli do produžetaka.
  • IstinaZaDinamo
    2.3k

Ma da, za onako nesto nema opravdanja. Nije samo crveni karton jedino lose sto je uradio.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    on je dao penal na Vidoviću i postigao gol ok, ali da nije bilo Livija ne bi došli do produžetka. Zaboravljajte njegove obrane jedan na jedan ,3 kako sam vidio. Ovo je 3. Put da je prodao momčad. Nije ni glupost bila nego bezobrazluk i egoizam. Lik nema 18 godina ,pa bi rekao ima pravo na jednu grešku . Neće više. Ovdje je koeficijent bio u pitanju. Pobjeda ,prolaz sve je bilo tako blizu. I to napraviš ,a nije prvi put. Ne odlučujem ja ,jer da odlučujem više u Dinamu taj zaigrao ne bi
  • Fan
    2k
    meni on nije odigrao dobru utakmicu. Ali da nije bilo, između ostalih, i njega, mi produžetaka ne bi vidli.
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Pa nema to nikakve veze , on bi to napravio i da nije dao gol, i da smo gubili ,vodili ,nebitno .
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Trebali smo dobit Malmö i uzet jedan skalp od ova 4 poraza, to bi onda drukčija priča bila. Ne samo da nismo lovili ove gore ili bar malo smanjili zaostatak nego smo pustili 3 kluba od ispod da nas prestignu, lako moguće da će I 4ti
  • IstinaZaDinamo
    2.3k
    Ma i bolje da nemamo sanse izravno u LP, ipak ce tu biti opet dobar broj transfera, bolje da se uigravamo kroz ligu i kvalifikacije.
  • Pacho
    15k

Nema veze. Rekao je Zvone u Europi nista ne ocekuje, a i trener je evo ponosan na ovo ispadanje. Blesavi smo zapravo mi koji pratimo rezultate diljem Europe.
  • vjeko1701
    23.1k
    Imaš temu trenera, imaš temu upravljačkih struktira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.